امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اخبار و چارت های Taylor Swift و خوانندگان خارجی

‍ - پدر و مادر تیلور سوییفت طلاق گرفته اند و تیلور چندین آهنگ‌ در این باره نوشته!

والدین تیلور حدود سال 2011 طلاق گرفتند، بدون اینکه به کسی در این‌ باره بگویند. آندریا و اسکات به شدت نگران به خطر انداختن حرفه‌ی تیلور بودند و در مورد مشکلات ازدواج خود سکوت کردند و قاطعانه از دخالت مطبوعات در طول مراحل قانونی خودداری کردند. با این حال جدایی آنها خیلی پنهان نبود. همانطور که برخی از سوییفتی ها ادعا می کنند، برخی از آهنگ های تیلور اشاره به پریشانی عاطفی او در طلاق والدینش دارد.

تیلور تا حد زیادی از پرداختن علنی به طلاق والدین خود امتناع ورزید.

آندریا و اسکات در 20 فوریه 1989، طبق نوشته‌های طرفداران، ازدواج کردند و آنها بیش از دو دهه کنار هم ماندند. این متخصص بازاریابی و کارگزار حرفه‌ای بورس کالا، یک مزرعه‌ی درخت کریسمس را در نزدیکی وایومیسینگ، پنسلیوانیا خریدند که تیلور هنوز هم آن را به عنوان اولین خانه‌ی خود در نظر می گیرد.

صحبت های تیلور با Entertainment News: ”من به خونه‌ای که در اون بزرگ شدم رفتم. وقتی وارد اتاق خودم شدم احساساتی شدم چون که چیزای یه دختر کوچولوی دیگه اونجا بود.“

در سال 2003، خانواده برای کمک به تیلور برای پیشرفت شغلش به نشویل، تنسی نقل مکان کرد.
تیلور در مصاحبه قبلی خود با Entertainment Weekly گفت: ”مادر من همراه برادر کوچکیم تو ماشین منتظر موندند در حالی که من درهای راهروی موسیقی رو میزدم. من می گفتم سلام، من تیلور هستم و 11 سالمه. برای ضبط موسیقی یه قرارداد میخوام، لطفا باهام تماس بگیرید.“

ورود تیلور به صنعت موسیقی ممکن است از روش قدیمی و فروش با زدن درهای مختلف استفاده کرده باشد، اما این استراتژی جواب داد. پس از مدتی صرف کردن وقت و جست و جو در نشویل، این خواننده پیشنهادی تحت عنوان قرارداد از انتشارات ”SONY/ATV“ در سال 2014 دریافت کرد و کار خود را بعد از آن به صورت بهتر شروع کرد. هنگامی که تیلور شروع به بدست آوردن شهرت جهانی کرد، رابطه‌ی والدین او به مشکل برخورد. در سال 2008 و در زمان انتشار آلبوم ”#Fearless“ آندریا (مادر تیلور) و اسکات (پدر تیلور) در مواجهه با مشکلات جدی بودند. بر طبق گفته‌ی ”Entertainment News“، آندریا بود که تیلور را در برگزاری تور همراهی کرد درحالی که اسکات ترجیح میداد پشت پرده بماند. این عوامل باعث به وجود آمدن چالش ها و کشمکش‌ هایی جدی در رابطه‌ی آندریا و اسکات شد. آندریا که در تمام مدت تور همراه تیلور بود از سویی دیگر، در مواجهه با مشکلاتی جدی در رابطه خود با اسکات بود. یکی دیگر از عوامل درونی توضیح داد: ”تیلور سختی های زیادی را متحمل شده است. این آلبوم جدید #RED، بخشی از سختی های او در زمان جدایی پدر و مادرش را شرح خواهد داد.“

پدر تیلور از زمانی که او شروع به شکوفایی و پیشرفت کرد، بسیار کمتر از بقیه با او همراه بود. هنگامی که آندریا حمایت های بی وقفه‌ای را برای ستاره جهانی در تمام مدت این سفر کاری انجام داد، پدر تیلور بیشتر قسمت را در پس زمینه گذراند. هیچ چیز، این موضوع را بیشتر از آهنگ‌ جنجالی ”#TheBestDay“ توصیف نمیکند. مفهوم این ترانه به اشتباه نامه‌ای پیروزمندانه و کنایه انگیز به پدر تیلور برداشت شده بود. تیلور در این باره گفت: ”من پدری فوق العاده دارم. قدرت اون منو قدرتمند تر و توانا تر میکنه.“ اگرچه که این ترانه به عنوان هدیه‌ی کریسمس به مادر تیلور سروده شده بود. تیلور به Taste Of Country گفت: ”من این آهنگ رو تو تابستان نوشتم و به طور مخفیانه اون رو ضبط کردم. من این ایده رو داشتم که تو سال نو اون رو برای مادرم اجرا کنم؛ پس زمانی که ضبط ترانه رو تمام کردم، تمام فیلمای خونوادگیمون رو از زمانی که بچه بودم جمع آوری کردم و به عنوان موزیک ویدیو‌ی ترانه، تو شب سال نو برای مادرم پخش کردم و اون به پهنای صورتش اشک ریخت.“

اگرچه که طلاق آندریا و اسکات تا به امروز کمتر مورد بحث قرار گرفته، اما برخی از کاربران ردیت اظهار کرده اند که ترانه هایی مثل ”#Mine“ به مشکلات احساسی‌ای که تیلور در طول زمان طلاق پدر و مادرش تجربه کرده است، اشاره دارند
پاسخ
 سپاس شده توسط ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: اخبار و چارت های Taylor swift - DarkLight - 12-09-2020، 13:27

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خوانندگان سرشناسی که از مشهورترین آثارشان متنفر هستند! + تصاویر
  بهترین اهنگ خارجی (از نظر شما) ♫♫ ^____^
  عاشقانه های پاپ اسفند ماه کنسرت برگزار می کند/ دوست دارم رابطه خوانندگان را با هم بهت
Music بهترین خواننده ی خارجی کدام است ؟
Music خوانندگان گمنامی که با کنسرت ارکستر ملی می‌درخشند
Music تولید یک آلبوم موسیقی با خوانندگان خاص
  خبر فوری در مورد خوانندگان دیس لاو
Music محسن کرامتی: شهرام ناظری شاگرد شجریان نبود/ همایون شجریان تاج سر خوانندگان نسل جدید ا
  «رستاک» و یک اجرای تکراری پرطرفدار/ خارجی‌ها به وجد آمدند
  خواننده‌ای که پیشنهاد اقامت خارجی را رد کرد تا برای شهدا بخواند

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان