امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اخبار و چارت های Taylor Swift و خوانندگان خارجی

Taylor Swift™:
- اسکوتر آلبوم های تیلور رو فروخت!

— به گفته‌ی مجله‌ی ورایتی، اسکوتر براون که سال پیش لیبل قبلی تیلور رو با قیمت 330 میلیون دلار خریده بود و صاحب مستر های تیلور شده بود، حالا آلبوم ها رو به یک سرمایه گذار فروخته.

— گفته شده اسکوتر آلبوم ها رو به قیمت 300 میلیون دلار فروخته پس یعنی حداقل 30 میلیون دلار ضرر کرده!

‍ - Taylor via TW:

«من میخواستم که وارد بشم و شما رو در جریان بزارم. همونطور که میدونید سال پیش من در تلاش برای بدست آوردن دوباره‌ی حق مالکیت مستر آهنگ هام بودم. با این هدف تیم من سعی کرد تا وارد مذاکرات با اسکوتر براون بشه.

تیم اسکوتر از من خواست که یک قرارداد عدم افشای سفت و سخت امضا کنم که تعیین میکرد من هرگز اجازه ندارم که یک کلمه دیگه درباره اسکوتر براون حرف بزنم مگر اینکه حرف مثبت باشه، قبل اینکه ما حتی بتونیم به قرارداد های مالی بیگ مشین نگاه کنیم (که همیشه اولین قدم برای انجام این کاره). پس من باید سندی رو امضا میکردم که من رو برای همیشه ساکت میکرد قبل اینکه حتی بتونم شانسی برای خریدن کارهای خودم در مزایده داشته باشم. حق قانونی تیم من گفت که این قطعا نرمال و عادی نیست و اونها هیچوقت قرارداد عدم افشای ارائه شده‌ای مثل این رو ندیدن مگر اینکه سکوت یه سلاح تهمت زننده برای تسویه کردن با اونها بود ? اون (اسکوتر) هیچوقت به تیم من قیمتی نگفت. این مسترها برای فروش به من نبودند.

چند هفته پیش تیم من نامه ای از یک کمپانی سهامی خصوصی که هلدینگ شمراک نامیده میشه دریافت کرد و گذاشتن ما بدونیم که اونها 100 درصد آهنگ های من، ویدیو های من، طراحی آلبوم های من رو از اسکوتر براون خریدن. این دومین باری بود که بدون اطلاع من آهنگ ها و موزیک من رو فروختند. اون نامه به من گفت اونها می‌خواستند من رو قبل اینکه آهنگ هام فروخته بشه در جریان بزارن ولی اسکوتر تاکید و اجبار کرد که هیچ ارتباطی برای معامله نباید با من یا تیمم برقرار کنند.

به محض شروع ارتباط با شمراک، من فهمیدم که با توجه به شرایط آنها، اسکوتر براون برای سالها به دریافت سود از کاتالوگ موسیقی قدیمی من ادامه خواهد داد.

من امیدوار و مشتاقانه آماده برای امکان همکاری مشترک با شمراک بودم، اما مشارکت با اسکوتر برای من کاری نشدنی بود.

من اخیرا شروع به ضبط مجدد موسیقی قدیمی‌ام کردم که قبلا ثابت شده جالب و خلاقانه هست. شگفتی های زیادی در انتظار من هست ? میخوام از شما بچه ها برای حمایت من در طی این حماسه‌ی در حال انجام تشکر کنم، و نمی تونم صبر کنم که شما چیزی که رویاش رو در ذهنم دارم، بشنوید.

دوستتون دارم بچه ها و همونطور که اونها گفتن، من میخوام به سفرم ادامه بدم.

تیلور

پی‌نوشت: برای شفافیت و روشنی، من نامه‌‌ی واکنشی که در تاریخ 28 اکتبر 2020 به گروه سهامی ناشناسی که موسیقیم رو خریدند فرستادم، قرار دادم.»

- تیلور رسماً تایید کرد که کار بر روی ضبط مجدد 6 آلبوم قبلی خودش رو، از این ماه آغاز کرده! ✨

-

- اطلاعاتی درباره‌ی هلدینگ شمراک، شرکتی که مستر های 6 آلبوم قبلی تیلور را خریداری کرده:

هلدینگ شمراک یک شرکت سهامی خاص است که توسط روی ادواردز دیزنی (هئیت رئیسه‌ی پیشین کمپانی دیزنی و پسر والت دیزنی) به عنوان شرکت سرمایه گذاری خانواده‌ی دیزنی تاسیس شده. خانواده‌ی دیزنی به عنوان تنها سرمایه گذار این شرکت باقی مانده اند، شمراک یک شرکت خصوصی است که تماما متعلق به روی ادوارد دیزنی است.

-

- تیلور قراره در پادکست رولینگ استون حضور داشته باشه تا راجب آلبوم “#RED” صحبت کنه!

— این اپیزود قراره فردا منتشر بشه.

— ممکنه این آلبوم اولین آلبوم باشه که دوباره منتشر میشه؟
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: اخبار و چارت های Taylor swift & Dua lipa - DarkLight - 17-11-2020، 14:18

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خوانندگان سرشناسی که از مشهورترین آثارشان متنفر هستند! + تصاویر
  بهترین اهنگ خارجی (از نظر شما) ♫♫ ^____^
  عاشقانه های پاپ اسفند ماه کنسرت برگزار می کند/ دوست دارم رابطه خوانندگان را با هم بهت
Music بهترین خواننده ی خارجی کدام است ؟
Music خوانندگان گمنامی که با کنسرت ارکستر ملی می‌درخشند
Music تولید یک آلبوم موسیقی با خوانندگان خاص
  خبر فوری در مورد خوانندگان دیس لاو
Music محسن کرامتی: شهرام ناظری شاگرد شجریان نبود/ همایون شجریان تاج سر خوانندگان نسل جدید ا
  «رستاک» و یک اجرای تکراری پرطرفدار/ خارجی‌ها به وجد آمدند
  خواننده‌ای که پیشنهاد اقامت خارجی را رد کرد تا برای شهدا بخواند

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان