امتیاز موضوع:
  • 32 رأی - میانگین امتیازات: 3.69
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

《 تـصور ما از کاربران فلشخـور 》

چقد بزرگ شدی خواهری . به قول شاعر
چقد درست بزرگ شدی خواهری .. ماشالا الان مث پنجه افتاب میمونی و منم با دلم تو کوچه گرگ شدیم خواهری..
انگار همین دیروز بود که کم کم سیسی جون رایزنی کرذ و ماهم قبولت گردیم اونور ( به قول سیروان گروه خفن ها D: ) اولش با بیتا و کیمیا و فرهاد و امیر بابل و ایدین و خوذم و بقیه همه روت تونل وحشت زدیم من شخصا میگفتم اینم الان میگرخه میره ولی دیدیم نه . چشم سفید تر از این حرفا بودی :>
به هرجهت . تو اون گپی که فقط مال قدیمی ها و خودی های فلشه خیلی اختلاف بود سر بودنت . ولی تهش خودتو تو دل همه جا کردی و شدی اخرین نسل فلشیا که پذیرفته شدی اونور ..
با همه رفیق . ولی خوب خودم دقیق یادم نیس چجوری ولی کم کم رابطه من و تو خیلی صمیمی تر شد نسبت ب بقیه. و با اینک 1000 کیلومتر فاصله بین ماس همیشه جای خواهر نداشته من بودی و منم سعی کردم مثل برادرت باشم

الان دگ داشنگاهی و کم کم واسه خودت خانومی شدی .. گرچه ک هنور اشپزی بلد نیسی <: . به هرحال خوشحالم که به قول شاعر درست بزرگ شدی

به قول آلیس واکر
بیشترین آرامش و آسایش در آغوش یک خواهر است.

خودت هم میدونی من از سس کلک بازیا خوشم نمیاد ولی چون خیلی دوس داشتی مجبورم کردی عواطفمو بنویسم -__-

+ خودت میدونی از الان تا 40 سال ایدنت هرموقع خواستی چیزی رو مادی و عاطفی و روانی میتونی به من و به قول امید رو یه تعداد دوست خاص ک خودت میشناسی حساب کنی..

ایشالا ک موفق باشی
پاسخ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، ρσєѕɪ ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: « تـصور ما از کاربران فلشـخـور » با حضور ѕιƖeɴce - ÆMÆշЇÑζ - 25-11-2020، 8:15

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  آرشیو امضا و آواتار کاربران ٨____٨
  نظر سنجی کاربران فلشخور ( دوره ای )
  نام مستعار برای کاربران
  [®][اردوی کاربران فلش خور][®]
  ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش××
  درخواست جلد کتاب برای کاربران انجمن فلشخور
  داستان هایی از:پـادشآهـان و حکـومـت فلشخـور !×
  "تـرول اعضای فلشخـور"(قسمت 1 :عموصابرو اهورا )
  ☜× دست خطـــ های فـــلشخوریــــ(دور دوم)+ رای گیری کاربران×☞
  بحث و تبادل نظر در رابطه با گوشی های کاربران فلشخور

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان