05-01-2021، 23:45
منم Arrow دوست دارم و سریال هایی که دنیای مشترک اون دارن رو میبینم و بیشتر سریال فلش رو پیشنهاد میکنم . درمورد پسریه که تو یازده سالگیش مادرش توسط یچیز غیر ممکن کشته میشه که به هرکی میگه حرفش رو باور نمیکنه و برای اثبات حرفاش درسشو میخونه و بازرس صحه جرم و دانشمند میشه که یک شب بخاطر منفجر شدن دستگاه شتاب دهنده ذرات قدرتی پیدا میکنه که سرعتش از سرعت نور بیشتر شه . از سرعت زیادش به عنوان یه ابر قهرمان استفاده میکنه تا قاتل مادرش و کسایی ه مثل خودشقدرت دارن رو پیدا کنه. این فیلم ژانر علمی تخیلی هستش و اگه به فیلم و سریال ابر قهرمانی و علمی علاقه دارید پیشنهاد میکنم ببینید . این سریال در مورد دنیا های موازی هم داخلش صحبت شده که من عاشق این فصلشم که تو جهانای موازی و زمان سفر میکنه . اگه تو گوگل سرچ کنید و توی ویکی پدیا درموردش بخونید متوجه میشید .
[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/img]
[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/img]
اگه به سریال های دنیای دی سی علاقه دارید حتما ببینید من از دیدنش سیر نمیشم

اگه به سریال های دنیای دی سی علاقه دارید حتما ببینید من از دیدنش سیر نمیشم