امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

انسان ها اهل زمین نیستند! نظریه دکتر الیس سیلور!

(24-12-2020، 10:53)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب حضرت ادم ابتدا تو بهشت بوده از این جهت میشه گفت اهل زمین نیستیم ، اینکه ما تفتوت های بسیاری داریم هم میشه گفت خدا ما رو اینگونه آفریده

من اینو نظریه نمیدونم و در حد تئوری قبولش دارم

شاید اصلا قبل از حضرت ادم انسان های دیگری بودن یا صلا حضرت ادم وجود داشته این غیر ممکنه که انسان از چندین و چند میلیارد سال اسم یه انسانو در بیارن!
مثلا کی میدونه که حضرت ادم واقعا وجود داشته چطوری اسمشو دراوردن؟من با نظریه این دانشمند به طور 99% موافقم!چرا؟چون تمامیه نظریه ها و اطلاعات بدست اوردش واقعا درسته و غیر ممکن هم نیست ما از سیاره دیگه ای باشیم!
جدیدا اطلاعاتی بدست اومده که میگن چهار سیاره نزدیک به خورشید منطقه زندگی بوده و اینکه هر 40 سال چند متری میرفتن جلو و به خورشید نزدیک میشدن و قابلیت زیستش از بین رفته!و چرا و چجوری زمین باقی مونده خیلی خیلی عجیبه!
و شاید اصلا زمین هم قابلیت زیستش از بین رفته ولی اب رو داشته مثله یکی از سیاره های کهکشان راه شیری! و انسان ها تونستن زمین رو بسازن و به اینجا برسوننش!
اینا شاید یه نظریه باشه!ولی به احتمال 100 درصد همه حقایق فاش و معلوم میشه من این اطمینان رو به شما میدم شاید اصلا یه زمانی باشه که نسل ما از بین رفته و توی نسل بچه هامون فاش بشه!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
انسان ها اهل زمین نیستند! نظریه دکتر الیس سیلور!
پاسخ
 سپاس شده توسط Prometheus ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، βάરãɲ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: انسان ها اهل زمین نیستند..(نظریه دکتر الیس سیلور)..¡!¡!¡!¡! - BIG-DARK - 13-01-2021، 14:14

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اگر زمین بایستد...؟
  زمین چند سال دیگر خانه ما می‌ماند؟
  زمین تخت است! نظریه‌ای احمقانه یا واقعیتی تکان دهنده؟!
  نظریه هاوکینگ در خصوص سیاهچاله تأیید شد
  آیا بیگانگان از منظومه‌های مجاور می‌توانند زمین را ببینند؟
  اگر زمین تخت بود چه اتفاقی می‌افتاد؟
Lightbulb اگر زمین برای ۵ ثانیه اکسیژنش تمام شود چه اتفاقی می افتد...؟
  عکسبرداری از محل فرود آپولو ۱۵ در ماه از روی زمین!
  سیارک جنجالی از کنار زمین بی‌خطر گذشت/ سال ۲۰۷۹ با فاصله‌ای نزدیک‌تر بازمی‌گردد
  دانستنی هایی درباره ی جو زمین و ساختار آن

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان