23-02-2021، 11:27
(23-02-2021، 11:23)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زود نبود اصلاً. چه قدر خوب شد گفتی. همیشه حرف های سازنده می زنی.
آخ لعنتی من واقعاً هیجانزدهم.
فقط یه چیزی، نمیدونم شاید زوده بگم. آره معلومه که زوده. حتماً خودت یه برنامهای براش داری. ولی خب امیدوارم در آینده کاراکترای فانتزی جدیدی اضافه شن. ما گرگینه و خونآشام رو میشناسیم. داستانای زیادی راجع بهشون هست. یه موجودی خلق کن که مخصوص تاریخ ادوار باشه! یه چیز جدید!
+ فکر کنم اگه کل داستان، یعنی تمام اپیزودهارو توی یه تاپیک بذاری، دسترسی بهشون راحتتر باشه. تا اینکه برای هر اپیزود یه تاپیک جدا داشته باشیم. هوم؟
__آقا من خیلی دلم سوخت که گفتی شخصیتا زیادن و اینا، ولی خب اگه میشه تنگتر بشینن که این دو سه نفر هم جا شن. ._.@"мᴀᴢᴇ" نسیم ، @Jack Daniel'ѕ فرهان که دوستای منن مثلاً :| Team Sanam! و @esiesi که من به شخصه با بهار شیپش میکنم. ((((: دی ری رین.
همین برادرمون آزِل هست که دو پا و یک نیمه پا یا دو پا و یک نیمه دم داره؟ با این که خودم خلقش کردم به نظر می رسه خیلی خوب نشده. اعتماد به نفسش رو ندارم که دوباره بیافرینم.
امّا یک چیز هایی همین الان به فکرم رسید که سعی می کنم درست درمونش کنم.
و به روی چشم. الباقی رو می ذارم ادامه همون تایپک. آفرین. ببین چه قدر سازنده ای!
حس کردم توی مترو ایم.
اتّفاقاً پسر کم داشتم. برای این آقا و بهار هم برنامه مخصوص به خودشون رو دارم.
باز هم نکته ای بود با گوش هوش می شنویمت.