04-03-2021، 11:15
واسه بار دوم.....
بیشتر شناختمت نسبت به سری قبل و میخوام بیشتر بگم
ارمی یه دختر شر وشیطونه که هر اتیش سوزی از دستش برمیاد و در عین حال خیلی موقع ها خیلی سنجیده عمل میکنه جوری که فکر نمی کنی این بچه فقط 15 سالشه
بگم که با هر کسی درد و دل نمیکنه و میتونه یه گوش شنوا خوب باشه واسه هر کسی
سعی میکنه تا هست دلیل حال خوبه بقیه باشه وندیدم تاحالا کسی رو اذیت کنه
کسی رو دوست داشته باشه براش مهم نیست که دوسش داره یا نه کار خودشو میکنه و من خیلی دوست داشتم اینجوری باشم نصف دوستامو به خاطر این مورد از دست دادم
تا به حال تجربه دوستی با افراد کوچیک تر از خودم نداشتم ولی چند تا از بچه ها بهم نشون دادن خیلی هم شیرینه
یکی از ادمایی که به شدت بهش احتیاج دارم کلا دلیل موندم اینجا فقط و فقط ارمی بود
فقط خیلی تحت تاثیر اطرافیانش قرار میگره بگم بهت ارمی غیر از پدر و مادرت و اونایی که میدونی دلسوزتن بقیه هر چی گفتن بگو چشم ولی اخر اون کاری که خودت دوست داری انجام بدهD;
غرور خاص خودشو داره ولی اونجوری نیست که بیش از حد باشه و به خودخوای برسه
خلاصه که منتظر میمانم تا یه روز این گوریل امازونی رو ببینم
برسی به همه ی ارزو هات قشنگم*
بیشتر شناختمت نسبت به سری قبل و میخوام بیشتر بگم
ارمی یه دختر شر وشیطونه که هر اتیش سوزی از دستش برمیاد و در عین حال خیلی موقع ها خیلی سنجیده عمل میکنه جوری که فکر نمی کنی این بچه فقط 15 سالشه
بگم که با هر کسی درد و دل نمیکنه و میتونه یه گوش شنوا خوب باشه واسه هر کسی
سعی میکنه تا هست دلیل حال خوبه بقیه باشه وندیدم تاحالا کسی رو اذیت کنه
کسی رو دوست داشته باشه براش مهم نیست که دوسش داره یا نه کار خودشو میکنه و من خیلی دوست داشتم اینجوری باشم نصف دوستامو به خاطر این مورد از دست دادم
تا به حال تجربه دوستی با افراد کوچیک تر از خودم نداشتم ولی چند تا از بچه ها بهم نشون دادن خیلی هم شیرینه
یکی از ادمایی که به شدت بهش احتیاج دارم کلا دلیل موندم اینجا فقط و فقط ارمی بود
فقط خیلی تحت تاثیر اطرافیانش قرار میگره بگم بهت ارمی غیر از پدر و مادرت و اونایی که میدونی دلسوزتن بقیه هر چی گفتن بگو چشم ولی اخر اون کاری که خودت دوست داری انجام بدهD;
غرور خاص خودشو داره ولی اونجوری نیست که بیش از حد باشه و به خودخوای برسه
خلاصه که منتظر میمانم تا یه روز این گوریل امازونی رو ببینم
برسی به همه ی ارزو هات قشنگم*

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)