29-04-2021، 12:42
(29-04-2021، 12:32)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو گفتی تصورتو بنویس منم نوشتم حالا خوشت نیومده بگو پاک کن بعدشم هیچ جای دنیا نمیان بگن وای این پسره چقدره باحاله رید به رفیقش عاشقش شیم. که من بخوام با تخریب تو خودم بالا بکشم اوکی؟. بعدشم تفاوت سطح ادبی که مشخصه و ازت انتظار ندارم یه راست وارد دنیای من بشی و تو دنیا همه مردم تو سطح توقع من باشن. بعدش شاید گیریم راجب دخترا اشتباه ولی خب خودت بگو کی از من عذز خواهی کردی بعد فحشات که بخواد بار دومت باشه. بعدشم عقده شخصی نداریم که بخوایم تو مجازی روی تو خالی کنم خدارو شکر نیازی بهش ندارم. بعدشم غیر ازینه که یکی به لعل میزنی یکی به میخ؟
(29-04-2021، 12:20)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یجورایی
ازت بالا رفتم؟
ب هر حال ما شمارو عین داشمون میبینیم و کلا ولش اینارو
اما خب نمیدونم از کجا داری انقد میسوزی...
من یادم نمیاد ب دخترا فحش داده باشم و بعدشم الکی معزرت خواهی کرده باشم
چون عادمی نیستم که بخوام کلا حرکتامو با توجه به چیزی بنام دختر سازماندهی کنم
شما اگه یه سر بری تو تاپیک عکسا میبینی حتی عکس هیچکدومشونو سپاسم نزدم
چون اصن تو قاموس و قانون من نیس که بخوان شاصکولک بازی در بیارم و بگم وای تو چقد فلانی و این حرفا
عادمی هم نیستم که بخوام ادای بچه باحالا رو در بیارم
اگه من عادم خوبی نیستم خیلی رو مختم میتونی همین الان منو بزاری تو بلک لیست و جدا ناراحتم نمیشم
شخصیتمم همینجوریه
ولی شما اگه بهتری و با شخصیت بودن تو خونته و اون بالا بالاهایی بیزحمت دوتا نارگیل بنداز پایین گشنه نمونیم
ب هر حال حرفای نا گفته زیاده و بازم هست
ولی خیلی خوب میشه بخاطر عقده های شخصی نیایم یکیو الکی خراب نکنیم
نارگیل هم برات زیادیه گرمیت میکنه.