امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

• نَرگِس صَرافیان طوفان •

گه‌گاه که از دنیا خسته می‌شوم، ناملایمتی‌های جهان را که می‌بینم؛ شروع می‌کنم به ایده‌آل‌پردازی و ساختنِ سیاره‌های خیالی، هربار که خشمگین و اندوهگین و سرخورده می‌شوم، به جهان تازه‌ای فکرمی‌کنم، هربار چمدانم را می‌بندم، هربار آدم‌خوب‌های زندگی‌ام را برای بردن، سوا می‌کنم و هربار و با هرخشم و ناکامی و اندوه، سیاره‌ی خیالی‌ام برای عزیمت، بزرگ‌تر می‌شود.

من این‌شکلی‌ام و این را سرگذشت و بستر فرهنگی-اجتماعی و روحیه‌‌ام از من ساخته و شاید خیلی‌ها مثل من باشند، اما همه‌ی آدم‌ها که مثل‌ هم نیستند! و همه که به یک محرک و رویداد، به یک شکل پاسخ نمی‌دهند!

عده‌‌ای هم هستند که سرگذشتی که از سر گذرانده‌اند و بسترهای فرهنگی و اجتماعی و روحیه‌شان به گونه‌ای‌ست و از آن‌ها شخصیتی ساخته که در برخورد با ناکامی‌ها و ناملایمتی‌ها، خشم و انزجاری عظیم به وجودشان سر ریز می‌شود و برای تسکین، به له کردن و نابود کردن آدم‌ها فکر می‌کنند، و به پاک کردن صورت‌های مسئله.
هربار خشمگین و سرخورده و غمگین می‌شوند و هیولای سرکش درونشان بزرگتر می‌شود، هیولایی که از خشم‌ها و دردها و تمایلات سرکوب شده‌ی آن‌ها ارتزاق می‌کند، هیولایی که هرچه بیشتر قدرت می‌گیرد، آماده‌تر و حریص‌تر می‌شود به دریدن و تکه و پاره کردن روان و وجود آدم‌ها.

شیوه‌ی مواجهه با مشکلات و تمایلات سرکوب شده‌ در هرکس فرق دارد، یکی با اندوه و ناکامی‌هاش، در ذهنش سیاره‌ای تازه می‌سازد، یکی هیولا،
یکی را دردها، انسان‌تر و مهربان‌تر می‌کنند، یکی را بی‌منطق و سرخورده و دیوانه!

باید قبل از فاجعه، دنبال علاج گشت و به جای سرکوب، با خشم‌ها و تمایلات و احساسات تلنبارشده روبرو شد، باید با "کسی که باید" در میان گذاشت و دنبال درمان گشت، باید شیوه‌های مقابله را آموخت.
پیش از آنکه تله‌ها و زخم‌های روانی، از آدمی، یک موجود پیش‌بینی‌ناپذیر و ترسناک بسازد،
پیش از آنکه هیولای قدرت‌یافته و مستبدّ درون، غیرقابل مهار شود، خشمگین و خودکامه به راه بیفتد و دنبال قربانی بگردد.

#نرگس_صرافیان_طوفان
پاسخ
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: • نَرگِس صَرافیان طوفان • - מַברִיק - 18-06-2021، 13:06

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان