14-07-2021، 13:26
خیلی آدم باحالیه. همیشه دوس داره اون بخش متفاوت خودش رو بقیه نشون بده. و خب خودشو متفاوت از بقیه میدونه؟ نمیدونم ولی من همیشه خودم رو مثل بقیه و عادی میدونم. یعنی قبول دارم که همه آدما منحصر به فردن و متفاوت ولی اینجوری نمیگم که خب شما اینین ولی من نیستم. یعنی خودم رو دوس دارم مثل بقیه بدونم و اون نگاه از بالا رو نسبت به بقیه نداشته باشم.
البته کاملا نگاهی که تو نسبت به مسائل داری واسم قابل احترامه. بهرحال تو دوس داری اونجوری ببینی. البته قطعا همه مون خیلییی راه داریم تا بتونیم به اون چیزی که میتونیم بهش برسیم، برسیم. ولی خیلی خوشحال کننده س که تو الان به اینجا رسیدی.
به چیزای خیلی قشنگی علاقه داری.
نقاشی و هنر و صدای قشنگت و اموجیای آیفون
البته بشخصه که هیچ استعداد هنری ای ندارم ): ولی درک میکنم که کارای تو واقعا قشنگن و امیدوارم بتونی به هرشکلی که دوس داری این مسیرت رو تو آینده ادامه بدی. البته اول باید مقصدت رو انتخاب کنیااا
@"*Aɴѕιl*" موفق باشی دوست خوب
البته کاملا نگاهی که تو نسبت به مسائل داری واسم قابل احترامه. بهرحال تو دوس داری اونجوری ببینی. البته قطعا همه مون خیلییی راه داریم تا بتونیم به اون چیزی که میتونیم بهش برسیم، برسیم. ولی خیلی خوشحال کننده س که تو الان به اینجا رسیدی.
به چیزای خیلی قشنگی علاقه داری.
نقاشی و هنر و صدای قشنگت و اموجیای آیفون

البته بشخصه که هیچ استعداد هنری ای ندارم ): ولی درک میکنم که کارای تو واقعا قشنگن و امیدوارم بتونی به هرشکلی که دوس داری این مسیرت رو تو آینده ادامه بدی. البته اول باید مقصدت رو انتخاب کنیااا
@"*Aɴѕιl*" موفق باشی دوست خوب