30-07-2021، 14:14
آرمی (: این بشر به شدت روانیه <:
به شتر میمون خیلی علاقه داره
دختر شوخ و خون گرمیه تا حالا ندیدم ناراحت باشه و مشخصه ک خیلی از غماشو تو خودش میریزه و بروز نمیده
دختر قویی ب نظر میاد
و صدالبته با معرفت (: به دوستاش اهمیت میده و همیشه ی ترفندی برا خوشحال کردنشون میزنه <: و این قشنگ ترین بخش از وجودشه
نظر بقیه براش مهمه که خب نباید باشه (: البته اینجور فکر میکنم
با اینکه دختر شیطونی ب نظر میاد ولی تو دنیای واقعی احتمالا دختر آرومیه
چل بازیاشم که یک ویژگی جدا نشدنیشه از اونایی که یه وقتا باید بهش بگی هلیا نکن شر میشه ._.
جدی حرف زدنشو ندیدم ._. وقتی میام فلش تو ی سری تاپیکا حرفاشو میخونم چشام اینجوری میشه o_O که این خودشه یا ن مخصوصا اونجاهایی ک ادبی حرف میزنع ._. فکر میکنم کلا دست به قلم شدن رو دوست داره و خب قشنگ هم مینویسه (:
همین دیگه
تویی که این کامنتو میخونی ایشالا به آرزوهام برسم
با آرزوی بهترینا (:
به شتر میمون خیلی علاقه داره
دختر شوخ و خون گرمیه تا حالا ندیدم ناراحت باشه و مشخصه ک خیلی از غماشو تو خودش میریزه و بروز نمیده
دختر قویی ب نظر میاد
و صدالبته با معرفت (: به دوستاش اهمیت میده و همیشه ی ترفندی برا خوشحال کردنشون میزنه <: و این قشنگ ترین بخش از وجودشه
نظر بقیه براش مهمه که خب نباید باشه (: البته اینجور فکر میکنم
با اینکه دختر شیطونی ب نظر میاد ولی تو دنیای واقعی احتمالا دختر آرومیه
چل بازیاشم که یک ویژگی جدا نشدنیشه از اونایی که یه وقتا باید بهش بگی هلیا نکن شر میشه ._.
جدی حرف زدنشو ندیدم ._. وقتی میام فلش تو ی سری تاپیکا حرفاشو میخونم چشام اینجوری میشه o_O که این خودشه یا ن مخصوصا اونجاهایی ک ادبی حرف میزنع ._. فکر میکنم کلا دست به قلم شدن رو دوست داره و خب قشنگ هم مینویسه (:
همین دیگه
تویی که این کامنتو میخونی ایشالا به آرزوهام برسم
با آرزوی بهترینا (: