06-08-2021، 14:51
ولی زندگی چیزی جز رنج و آرزو نیست .
و همین بنظرم قشنگه
حسین منو یاد پروانه و پیله اش میندازه از اون نوع پروانه هایی که وقتی از پیله اش بیاد بیرون اینقدر قشنگ و چشم نوازه که همه رو مات خودش میکنه، و اون واسه پروانه شدن تنگی و سختی پیله رو تحمل کرده که اینقدرررر زیبا شدهو همین بنظرم قشنگه
حسین مصداق بارز کلمه مرده، از این مردایی که هر لحظه میتونی روشون حساب کنی، اگه حرفیو بهش بزنی میدونی که جایی درز نمیکنه ، اگه مشکلی داشته باشی و موقع سختیا هست و یه جورایی تلاش میکنه مشکلو حل کنه علاوه بر اینکه دلداریت بده، درواقع یک تکیهگاه محکم
همیشه هم غماشو نمیریزه تو خودش بالاخره باید با یکی حرف بزنه تا یکم سبک و آروم شه، تا حدود زیادی درون گراست و بیشتر اوقات سعی میکنه دیگرانو زیاد وارد دلمشغولی ها و دغدغه هاش نکنه
آرزوهاش انقدر قشنگو خاصه که هرکسی رو به وجد میاره
بحث علاقه اش بشه تا صبح واست حرف میزنه، از نجوم و سیاه چاله ها و موجودات فضایی و فراماسون ها تا کتابای ممنوعه و عجیب
دیگه همه میدونن که رپ رو زندگی میکنه و یه بخشی از وجودشه و واسش تلاش میکنه و بالاخره یه روزی میشه کل زندگیش
حرف زدن باهاش آدمو خسته نمیکنه وبیشتر انرژی بخش و هیجان انگیزه ، همیشه یه موضوعی واسه حرف زدن پیدا میشه
رو داداشم کراش زده ولی کور خونده داداشمو بهش نمیدمD;
میگه منطقی نیستم ولی دائم دنبال منطق حرفا و احساساتش میگرده
خندوندن حسین کار سختیه ولی من اینکارو انجام دادمD:
بعضی وقتا یه حرفایی میزنه که دلم میخواد______.-.
دیگهههههه
تو جمع سوتی زیاد میده
یه سیب زمینی تخم مرغ درست میکنه عالمو آدمو جیز میده
توگرما تو سرما، صبح، شب بیرونه با این ویروس منحوس حرف منم گوش نمیده ماسک نمیزنه
البته که لجبازیم زیاد میکنه و حرص درمیاره
سحرخیز البته نه از روی اصرار بلکه از روی اجبار-_-
اهنگ لمس بهرام که پلی میشه یهو یاد حسین میوفتم البته علاوه بر اون آهنگهدیگه
همیشه تاجایی که بلد بودم و توان داشتم سعی کردم یه طوری آرومت کنم و به حرفات گوش کنم.. فقط امیدوارم یک درصد هم که شده موفق بوده باشم
و اینکه آرزو میکنم اینقدر موفق شوی که هرکس هرجا نشست مجبور باشه اسم تورو بشنوه