06-08-2021، 23:22
-? اما وینت، مدال اور نقره در المپیک سال ۲۰۲۰ اعلام کرد سوییفتی هست و قبل ازینکه وارد مسابقه و اجرا کردن بشه، اهنگ “Ready for it” رو پلی کرد.
—“قبل از اجرا وایب و حس البوم رپیوتیشن رو داشتم ... کاملا حسم به متن ( let the games begin ) میخورد.”
— #Impact
-? بازدیدهای ویدئوی دریافت جایزه البوم سال “فلکلور” در مراسم گرمی از بازدیدهای ویدئوی دریافت جایزه البوم سال برای البوم “1989” رد شد و به پربازدید ترین ویدئوی دریافت جایزه تیلور در یوتیوب تبدیل شد.
—این ویدئو همچنین پربازدید ترین ویدئوی دریافت جایزه در مراسم گرمی سال ۲۰۲۱ از ارتیست تکخوان هست
— #News
-سینگل “blank space” هم اکنون به محبوب ترین و پرلایک ترین اهنگ تیلور در اسپاتیفای تبدیل شد.
— #News
-?اِمانوئل آچو بازیکن سابق خط دفاعی لیگ ملی فوتبال آمریکا که الان به عنوان تحلیلگر فوتبال امریکایی در فاکس اسپورت کار میکند، توضیح داد که چگونه تیلور بر روی او و شخصیتش تاثیر گذاشت:
—“من عاشق دیدن برترین ها هستم. یادمه وارد تور کنسرت ۱۹۸۹ تیلور شدم و همه چی از اونجا شروع شد. ببینین من حتی فن تیلور سوییفت نیستم ولی اینجوری بودم که، چجوری کل دنیا این زن رو ستایش میکنن و عاشقشن؟ من به تور اون نرفتم چون فقط به موزیکش گوش بدم. میخواستم از او یاد بگیرم.”
— #impact
- امانوئل آچو پس از این ویدئو در توییتی دوباره تیلور رو مورد تحسین قرار داد:
—“ نمیتونم دروغ بگم، تیلور سوییفت به من یکی از منحصر بفردترین تکنیک هارو یاد داد. هیچوقت ازینکه بخواید از کسی متفاوت از خودتون یاد بگیرید نترسین.”
— #impact
—
-البوم لاور به 3.3 ميليارد استریم در اسپاتیفای رسید.
—این اولین البوم تیلور با این مقدار استریم در اسپاتیفای هست.
— #News
—
-? در مصاحبه جدیدی از لورد با Vogue به تیلور اشاره شد:
—“اولین موسیقی دانی که ملاقاتش کردی و کاملا شیفته اون شدی چه کسی بود؟ -اگر بخوام روراست باشم، تیلور”
— #News
—
- براساس رولینگ استون، اهنگ “Mean” بزرگترین و بهترین اهنگ کانتری هست که در این قرن منتشر شد.
—این اهنگ براساس نظریه این مجله، درکل ۲۴ومین اهنگ بزرگ کانتری در تمام دوران هاست
— #Article
—
- اهنگ های تیلور نزدیک به صد میلیون استریم در اسپاتیفای :
illicit affairs — 98.3M
AYHTDWS — 94.4M
DWAHT — 94.3M
Enchanted — 93.4M
Death By A Thousand Cuts — 93.3M
no body, no crime — 92.2M
Afterglow — 91.3M
— #News
—
- پیام تاثیر گذار تیلور برای تیم المپیک زنان در توکیو :
—“زندگی شمارو سورپرایز میکنه، شمارو فروتن میکنه، شمارو امتحان میکنه و بر روی شما تاثیر میزاره....اونها برای این روز سخت کار کردند، دربارش رویا ساختن، اونها به اینجا تعلق دارند.”
— #News
—
-?شناگر امریکایی اریکا سالیوان، مدال اور نقره در المپیک امسال، اعلام کرد سوییفتی هست!!!
—“من عاشق کویینم تیلور سوییفت هستم. اون پشت سرهم بهترین اهنگارو منتشر میکنه. من رپیوتیشن استن هستم، فکر میکنم مردم بدون دلیل از این البوم بدشون میاد...”
— #impact
—
Iconic fact!!!
-شاید براتون جالب باشه بدونید، سوییفتیا تنها فندومی هستن که تا الان سه پست با یک میلیون لایک در سوشال مدیا (اینستاگرام، توییتر) بدست اوردن
— #iconic
—
-?آلبوم فلکلور همچنان رکورد بزرگترین دبیوی(شروع کار) خواننده زن در روز اول انتشار در اسپاتیفای جهانی رو در اختیار داره:
#1 folklore 80.6 میلیون
#2 thank u, next 70.2M
#3 evermore 67 میلیون
#4 SOUR 64M
#5 positions 59M
#6 Lover 55 میلیون
#7 Fearless (TV) 50.8 میلیون
#8 Chromatica 48M
#9 WWAFA,WDWG? 47M
#10 Sweetener 37M
— #News
—
-البوم فلکلور به 2.1 میلیارد استریم در اسپاتیفای رسید.
—این چهارمین البوم تیلور با این مقدار استریم در اسپاتیفای هست.
— #News
—
-?شناگر کشور هنگ کنگ شوان هاوهی ، مدال اور نقره در المپیک ، اعلام کرد که سوییفتی هست:
—“من فن بزرگ تیلور سوییفت هستم. من با اهنگاش بزرگ شدم و تا الان به اون گوش میدم.همه البوم هاشو خریدم و به تور رپ هم رفتم.”
— #impact
—
- بیلی ایلیش در مصاحبه جدیدی اعلام کرد که مستند “Miss Americana” رو مشاهده کرد:
—“وقتی تیلور همه ی اون دستاورها و جایزه هارو گرفت گفت که هیچکسو نداشت تا خوشحالیشو باهاش درمیون بزاره، فقط بزارین قدردان این باشم که برادرمو کنارم دارم.”
— #News
—
-کارا دیوید، استاد دانشگاه فیلیپین ، هنگام اموزش ژورنالیسم از تیلور به عنوان الگو استفاده میکند:
—“من واقعا یک سوییفتی هستم...بیشتر ازینکه از دانشجوها بخوام ادبیات کلاسیک بخوانند، داستان های تیلور سوییفت بیشتر در حافظه شان ثبت میشود.من از اونها به عنوان مثال استفاده میکنم (مثل داستان خیالی البوم فلکلور).”
— #impact
—
- ترک “this is me trying” به صد میلیون استریم در اسپاتیفای رسید.
—این یازدهمین اهنگ فلکلور و درکل ۵۹ومین اهنگ تیلور با این مقدار استریم در اسپاتیفای هست.
— #News
—
-توییت جدید تیلور :
—“آگوست هست?”.
— #News
—
آلبوم فلکلور وارد تاپ تن چارت این هفته Billboard 200 شد :
#9. "folklore" [+47]
-فروش این هفته : 29,000
—این البوم به بیست هفته حضور در تاپ تن چارت بیلبورد رسید و برگشت این البوم به تاپ تن این چارت بدلیل بالا رفتن فروش و استریم بمناسبت یکسالگی این البوم هست
— #News
—
-آلبوم فلکلور هم اکنون به البوم های “فیرلس” و “1989” به عنوان تنها البوم تیلور با حداقل حضور بیست هفته در تاپ تن چارت بیلبورد، پیوست?
—آلبوم های تیلور با بیشترین هفته در تاپ تن چارت Billboard 200 :
• 1989 — 59
• Fearless — 58
• folklore — 20
• Lover — 18
• Red — 17
• Taylor Swift — 17
• Speak Now — 15
• reputation — 12
• evermore — 11
• Fearless (TV) – 3
• Beautiful Eyes — 2
—کل : 232 هفته تا الان...
— #News
—
-مجله رولینگ استون در بیانیه جدیدی موزیک ویدئوی “Blank Space” رو ۶۷ومین موزیک ویدئوی برتر در تمام دوران ها معرفی کرد.
— #Article
—
موزیک ویدئوی “Blank Space” به دوازده میلیون لایک در یوتیوب رسید.
—این پرلایک ترین موزیک ویدئوی تیلور در این پلتفرم هست.
— #News
—
شناگر امریکایی کائلب درسل ، مدال اور پنج طلا در المپیک، ادعا کرد تیلور یکی از تاپ ارتیست هایی هست که در پلی لیست خود دارد :
—“من پلی لیست خیلی بزرگی دارم، شما میتونین چندتا از اهنگای تیلور سوییفت رو اونجا پیدا بکنین.”
— #impact
—
| یکسال پیش امروز، با نامبروان شدن اهنگ کاردیگن در چارت BH100 و نامبروان شدن البوم فلکلور در چارت Billboard 200 ، تیلور به اولین هنرمند تاریخ تبدیل شد که همزمان البوم نامبروان و اهنگ نامبروان بدست اورد.
—تیلور همچنان تنها همرمند زن تاریخ هست که همزمان در یک هفته یک البوم نامبروان و یک سینگل نامبروان بدست اورد
— #News
—
| پرفروش ترین البوم های خواننده زن در سال ۲۰۲۱ تا الان در امریکا :
#1 SOUR, olivia rodrigo
#2 Future Nostalgia, dua lipa
#3 evermore, taylor swift
— #News
—
?| موزیک ویدئوی “you belong with me” بطور رسمی به عنوان پربازدید ترین موزیک ویدئوی دهه 2000 در امریکا اعلام شد.
— #Success
—
سینگل “Lover” به 400 میلیون استریم در اسپاتیفای رسید.
—این سومین اهنگ از البوم لاور و درکل دهمین اهنگ تیلور با این مقدار استریم در اسپاتیفای هست?
— #News
—
-پیشفروش سی دی های البوم RED ورژن تیلور از الان شروع شد!!!
—براساس سایت تیلور در این البوم ۹ اهنگ جدید از سی ترک وجود دارد?.
— #News
—
- ترک “Nothing New” در کتاب های ورژن دیلاکس البوم لاور وجود داشت . این اهنگ برای البوم رد نوشته شد ولی به این البوم وارد نشد.
—لیریک های این اهنگ رو در تصویر ببینید?
— #News
—
- نت ورث تیلور سوییفت بطور رسمی از طرف فوربز اپدیت شد و 550 میلیون دلار تخمین زده شد.
—تیلور سوییفت الان با مدونا برابر شد و به دومین زن موسیقی دان پولدار بر روی کره زمین تبدیل شد
— #success
—
- توییت جدید تیلور سوییفت :
—“سرنخ بعدیتون در جایی هست که red رو میشنوین”?
— #News
—
- ترک های جدید البوم RED ورژن تیلور از طرف سایت تیلور تایید شدند :
21. Ronan
22. Better Man
23. Nothing New feat Phoebe Bridgers
24. Babe
25. Message In A Bottle
26. I Bet You Think About Me feat Chris Stapleton
27. Forever Winter
28. Run feat Ed Sheeran
29. The Very First Night
30. All Too Well (Ten Minutes Version)
— #News
—
محتوای البوم رد ورژن تیلور که الان در سایت تیلور پیشفروش شد :
—کتابچه البوم به همراه عکسای تیلور که هیچوقت دیده نشدند، اثر هنری تیلور و لیریک ترک های والت...
— #News
—
تئوری:
—اولین باری که کلمه red رو میشنویم ثانیه 54 اهنگ رد هست.
5+4 = 9
نه روز بعد سیزدهم اگوست هست، عدد شانس تیلور و همچنین روزی که لیدسینگل البوم رد “WANEGBT” منتشر شد. پس اولین ترکی که از البوم رد ورژن تیلور قراره منتشر بشه یا روز منتشر شدن لیدسینگل رد هست یا همون لیدسینگل ورژن تیلور منتشر میشه یا هردو
...
(سیزدهم اگوست روز جمعه هست)
— #theory
—
- ثروتمندترین خوانندگان زن جهان به گزارش فوربز :
1. rihanna 1.7 میلیارد دلار
2. madonna 550 میلیون دلار
2. taylor swift 550 میلیون دلار
3. celine dion 460 میلیون دلار
4. Beyonce 440 میلیون دلار
5. Barbra Streisand 415 میلیون دلار
6. Dolly parton 350 میلیون دلار
— #success
—
پست جدید تیلور که ترک لیست کامل البوم RED Taylors Version رو منتشر کرد:
—“میدونم که بعضی از شماها فکر میکردید که برای جدول کلمات راه حلی پیدا نمیکنید و به جواب نمیرسید اما...شما خوب و درست بازی کردید. تبریک میگم رفقا، شما اسم های دقیق و همکاری هارو رو حدس زدید. ترک های والت شامل همکاری فیبی بریجرز ، کریس استیپلتون ، مارک فاستر و اولین اهنگی ک منو اد شیران اولین باری (سال ۲۰۱۲) که همو دیدیم نوشتیم ، هست. حتی نمیتونم بطور کامل تشکرمو به ارتیست هایی که باعث شدن این اهنگ ها وارد زندگی بشن، ابراز بکنم. نمیتونم صبر کنم تا با بزرگترین ارزوهامون گردوغبار بکنیم و دوباره این خاطره هارو با هم زنده بکنیم، همینطور قراره چندتا جدید باهم بسازیم، ازونجایی که خیلی از اهنگ های البوم جدید هستن که نشنیدید. تا اون موقع، من لحظه شماری میکنم و همرو تو ذهنم تصور میکنم. به رنگ قرمز اتشین.”
— #News
—
- آلبوم لاور بدلیل فروش بیش از سیصد هزار نسخه در کشور انگلستان ، از این کشور گواهی پلاتین دریافت کرد.
— #News
—
—“قبل از اجرا وایب و حس البوم رپیوتیشن رو داشتم ... کاملا حسم به متن ( let the games begin ) میخورد.”
— #Impact
-? بازدیدهای ویدئوی دریافت جایزه البوم سال “فلکلور” در مراسم گرمی از بازدیدهای ویدئوی دریافت جایزه البوم سال برای البوم “1989” رد شد و به پربازدید ترین ویدئوی دریافت جایزه تیلور در یوتیوب تبدیل شد.
—این ویدئو همچنین پربازدید ترین ویدئوی دریافت جایزه در مراسم گرمی سال ۲۰۲۱ از ارتیست تکخوان هست
— #News
-سینگل “blank space” هم اکنون به محبوب ترین و پرلایک ترین اهنگ تیلور در اسپاتیفای تبدیل شد.
— #News
-?اِمانوئل آچو بازیکن سابق خط دفاعی لیگ ملی فوتبال آمریکا که الان به عنوان تحلیلگر فوتبال امریکایی در فاکس اسپورت کار میکند، توضیح داد که چگونه تیلور بر روی او و شخصیتش تاثیر گذاشت:
—“من عاشق دیدن برترین ها هستم. یادمه وارد تور کنسرت ۱۹۸۹ تیلور شدم و همه چی از اونجا شروع شد. ببینین من حتی فن تیلور سوییفت نیستم ولی اینجوری بودم که، چجوری کل دنیا این زن رو ستایش میکنن و عاشقشن؟ من به تور اون نرفتم چون فقط به موزیکش گوش بدم. میخواستم از او یاد بگیرم.”
— #impact
- امانوئل آچو پس از این ویدئو در توییتی دوباره تیلور رو مورد تحسین قرار داد:
—“ نمیتونم دروغ بگم، تیلور سوییفت به من یکی از منحصر بفردترین تکنیک هارو یاد داد. هیچوقت ازینکه بخواید از کسی متفاوت از خودتون یاد بگیرید نترسین.”
— #impact
—
-البوم لاور به 3.3 ميليارد استریم در اسپاتیفای رسید.
—این اولین البوم تیلور با این مقدار استریم در اسپاتیفای هست.
— #News
—
-? در مصاحبه جدیدی از لورد با Vogue به تیلور اشاره شد:
—“اولین موسیقی دانی که ملاقاتش کردی و کاملا شیفته اون شدی چه کسی بود؟ -اگر بخوام روراست باشم، تیلور”
— #News
—
- براساس رولینگ استون، اهنگ “Mean” بزرگترین و بهترین اهنگ کانتری هست که در این قرن منتشر شد.
—این اهنگ براساس نظریه این مجله، درکل ۲۴ومین اهنگ بزرگ کانتری در تمام دوران هاست
— #Article
—
- اهنگ های تیلور نزدیک به صد میلیون استریم در اسپاتیفای :
illicit affairs — 98.3M
AYHTDWS — 94.4M
DWAHT — 94.3M
Enchanted — 93.4M
Death By A Thousand Cuts — 93.3M
no body, no crime — 92.2M
Afterglow — 91.3M
— #News
—
- پیام تاثیر گذار تیلور برای تیم المپیک زنان در توکیو :
—“زندگی شمارو سورپرایز میکنه، شمارو فروتن میکنه، شمارو امتحان میکنه و بر روی شما تاثیر میزاره....اونها برای این روز سخت کار کردند، دربارش رویا ساختن، اونها به اینجا تعلق دارند.”
— #News
—
-?شناگر امریکایی اریکا سالیوان، مدال اور نقره در المپیک امسال، اعلام کرد سوییفتی هست!!!
—“من عاشق کویینم تیلور سوییفت هستم. اون پشت سرهم بهترین اهنگارو منتشر میکنه. من رپیوتیشن استن هستم، فکر میکنم مردم بدون دلیل از این البوم بدشون میاد...”
— #impact
—
Iconic fact!!!
-شاید براتون جالب باشه بدونید، سوییفتیا تنها فندومی هستن که تا الان سه پست با یک میلیون لایک در سوشال مدیا (اینستاگرام، توییتر) بدست اوردن
— #iconic
—
-?آلبوم فلکلور همچنان رکورد بزرگترین دبیوی(شروع کار) خواننده زن در روز اول انتشار در اسپاتیفای جهانی رو در اختیار داره:
#1 folklore 80.6 میلیون
#2 thank u, next 70.2M
#3 evermore 67 میلیون
#4 SOUR 64M
#5 positions 59M
#6 Lover 55 میلیون
#7 Fearless (TV) 50.8 میلیون
#8 Chromatica 48M
#9 WWAFA,WDWG? 47M
#10 Sweetener 37M
— #News
—
-البوم فلکلور به 2.1 میلیارد استریم در اسپاتیفای رسید.
—این چهارمین البوم تیلور با این مقدار استریم در اسپاتیفای هست.
— #News
—
-?شناگر کشور هنگ کنگ شوان هاوهی ، مدال اور نقره در المپیک ، اعلام کرد که سوییفتی هست:
—“من فن بزرگ تیلور سوییفت هستم. من با اهنگاش بزرگ شدم و تا الان به اون گوش میدم.همه البوم هاشو خریدم و به تور رپ هم رفتم.”
— #impact
—
- بیلی ایلیش در مصاحبه جدیدی اعلام کرد که مستند “Miss Americana” رو مشاهده کرد:
—“وقتی تیلور همه ی اون دستاورها و جایزه هارو گرفت گفت که هیچکسو نداشت تا خوشحالیشو باهاش درمیون بزاره، فقط بزارین قدردان این باشم که برادرمو کنارم دارم.”
— #News
—
-کارا دیوید، استاد دانشگاه فیلیپین ، هنگام اموزش ژورنالیسم از تیلور به عنوان الگو استفاده میکند:
—“من واقعا یک سوییفتی هستم...بیشتر ازینکه از دانشجوها بخوام ادبیات کلاسیک بخوانند، داستان های تیلور سوییفت بیشتر در حافظه شان ثبت میشود.من از اونها به عنوان مثال استفاده میکنم (مثل داستان خیالی البوم فلکلور).”
— #impact
—
- ترک “this is me trying” به صد میلیون استریم در اسپاتیفای رسید.
—این یازدهمین اهنگ فلکلور و درکل ۵۹ومین اهنگ تیلور با این مقدار استریم در اسپاتیفای هست.
— #News
—
-توییت جدید تیلور :
—“آگوست هست?”.
— #News
—
آلبوم فلکلور وارد تاپ تن چارت این هفته Billboard 200 شد :
#9. "folklore" [+47]
-فروش این هفته : 29,000
—این البوم به بیست هفته حضور در تاپ تن چارت بیلبورد رسید و برگشت این البوم به تاپ تن این چارت بدلیل بالا رفتن فروش و استریم بمناسبت یکسالگی این البوم هست
— #News
—
-آلبوم فلکلور هم اکنون به البوم های “فیرلس” و “1989” به عنوان تنها البوم تیلور با حداقل حضور بیست هفته در تاپ تن چارت بیلبورد، پیوست?
—آلبوم های تیلور با بیشترین هفته در تاپ تن چارت Billboard 200 :
• 1989 — 59
• Fearless — 58
• folklore — 20
• Lover — 18
• Red — 17
• Taylor Swift — 17
• Speak Now — 15
• reputation — 12
• evermore — 11
• Fearless (TV) – 3
• Beautiful Eyes — 2
—کل : 232 هفته تا الان...
— #News
—
-مجله رولینگ استون در بیانیه جدیدی موزیک ویدئوی “Blank Space” رو ۶۷ومین موزیک ویدئوی برتر در تمام دوران ها معرفی کرد.
— #Article
—
موزیک ویدئوی “Blank Space” به دوازده میلیون لایک در یوتیوب رسید.
—این پرلایک ترین موزیک ویدئوی تیلور در این پلتفرم هست.
— #News
—
شناگر امریکایی کائلب درسل ، مدال اور پنج طلا در المپیک، ادعا کرد تیلور یکی از تاپ ارتیست هایی هست که در پلی لیست خود دارد :
—“من پلی لیست خیلی بزرگی دارم، شما میتونین چندتا از اهنگای تیلور سوییفت رو اونجا پیدا بکنین.”
— #impact
—
| یکسال پیش امروز، با نامبروان شدن اهنگ کاردیگن در چارت BH100 و نامبروان شدن البوم فلکلور در چارت Billboard 200 ، تیلور به اولین هنرمند تاریخ تبدیل شد که همزمان البوم نامبروان و اهنگ نامبروان بدست اورد.
—تیلور همچنان تنها همرمند زن تاریخ هست که همزمان در یک هفته یک البوم نامبروان و یک سینگل نامبروان بدست اورد
— #News
—
| پرفروش ترین البوم های خواننده زن در سال ۲۰۲۱ تا الان در امریکا :
#1 SOUR, olivia rodrigo
#2 Future Nostalgia, dua lipa
#3 evermore, taylor swift
— #News
—
?| موزیک ویدئوی “you belong with me” بطور رسمی به عنوان پربازدید ترین موزیک ویدئوی دهه 2000 در امریکا اعلام شد.
— #Success
—
سینگل “Lover” به 400 میلیون استریم در اسپاتیفای رسید.
—این سومین اهنگ از البوم لاور و درکل دهمین اهنگ تیلور با این مقدار استریم در اسپاتیفای هست?
— #News
—
-پیشفروش سی دی های البوم RED ورژن تیلور از الان شروع شد!!!
—براساس سایت تیلور در این البوم ۹ اهنگ جدید از سی ترک وجود دارد?.
— #News
—
- ترک “Nothing New” در کتاب های ورژن دیلاکس البوم لاور وجود داشت . این اهنگ برای البوم رد نوشته شد ولی به این البوم وارد نشد.
—لیریک های این اهنگ رو در تصویر ببینید?
— #News
—
- نت ورث تیلور سوییفت بطور رسمی از طرف فوربز اپدیت شد و 550 میلیون دلار تخمین زده شد.
—تیلور سوییفت الان با مدونا برابر شد و به دومین زن موسیقی دان پولدار بر روی کره زمین تبدیل شد
— #success
—
- توییت جدید تیلور سوییفت :
—“سرنخ بعدیتون در جایی هست که red رو میشنوین”?
— #News
—
- ترک های جدید البوم RED ورژن تیلور از طرف سایت تیلور تایید شدند :
21. Ronan
22. Better Man
23. Nothing New feat Phoebe Bridgers
24. Babe
25. Message In A Bottle
26. I Bet You Think About Me feat Chris Stapleton
27. Forever Winter
28. Run feat Ed Sheeran
29. The Very First Night
30. All Too Well (Ten Minutes Version)
— #News
—
محتوای البوم رد ورژن تیلور که الان در سایت تیلور پیشفروش شد :
—کتابچه البوم به همراه عکسای تیلور که هیچوقت دیده نشدند، اثر هنری تیلور و لیریک ترک های والت...
— #News
—
تئوری:
—اولین باری که کلمه red رو میشنویم ثانیه 54 اهنگ رد هست.
5+4 = 9
نه روز بعد سیزدهم اگوست هست، عدد شانس تیلور و همچنین روزی که لیدسینگل البوم رد “WANEGBT” منتشر شد. پس اولین ترکی که از البوم رد ورژن تیلور قراره منتشر بشه یا روز منتشر شدن لیدسینگل رد هست یا همون لیدسینگل ورژن تیلور منتشر میشه یا هردو

(سیزدهم اگوست روز جمعه هست)
— #theory
—
- ثروتمندترین خوانندگان زن جهان به گزارش فوربز :
1. rihanna 1.7 میلیارد دلار
2. madonna 550 میلیون دلار
2. taylor swift 550 میلیون دلار
3. celine dion 460 میلیون دلار
4. Beyonce 440 میلیون دلار
5. Barbra Streisand 415 میلیون دلار
6. Dolly parton 350 میلیون دلار
— #success
—
پست جدید تیلور که ترک لیست کامل البوم RED Taylors Version رو منتشر کرد:
—“میدونم که بعضی از شماها فکر میکردید که برای جدول کلمات راه حلی پیدا نمیکنید و به جواب نمیرسید اما...شما خوب و درست بازی کردید. تبریک میگم رفقا، شما اسم های دقیق و همکاری هارو رو حدس زدید. ترک های والت شامل همکاری فیبی بریجرز ، کریس استیپلتون ، مارک فاستر و اولین اهنگی ک منو اد شیران اولین باری (سال ۲۰۱۲) که همو دیدیم نوشتیم ، هست. حتی نمیتونم بطور کامل تشکرمو به ارتیست هایی که باعث شدن این اهنگ ها وارد زندگی بشن، ابراز بکنم. نمیتونم صبر کنم تا با بزرگترین ارزوهامون گردوغبار بکنیم و دوباره این خاطره هارو با هم زنده بکنیم، همینطور قراره چندتا جدید باهم بسازیم، ازونجایی که خیلی از اهنگ های البوم جدید هستن که نشنیدید. تا اون موقع، من لحظه شماری میکنم و همرو تو ذهنم تصور میکنم. به رنگ قرمز اتشین.”
— #News
—
- آلبوم لاور بدلیل فروش بیش از سیصد هزار نسخه در کشور انگلستان ، از این کشور گواهی پلاتین دریافت کرد.
— #News
—