(31-08-2021، 8:15)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.راس میگی بریم کویت
(31-08-2021، 8:14)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تست آمار و اینا خیلی کم اونجا انجام میشه
درست عین افغانستان
ولی خب تخمین زدن که 20 هزار تا کشته رو دارن حد اقل
در روز ۷۵ تا فوت میشن فقط
(30-08-2021، 22:32)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منو ب فرزندی میپذیرین بیام ؟![]()
ن بابا عراق چرا بیا بریم کویت .____.
(30-08-2021، 22:38)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"моои
تسلیت میگم، غم اخرتون باشه :]]
مرسی
ایصیر ابو عمه خدیجه هم
(30-08-2021، 23:41)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واییییییی نم نم من کجا بودی
نم نمتو ابرا قایم شده بودم._.
چطوری؟
(31-08-2021، 9:47)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-08-2021، 2:26)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ای من فدای تو بشم الهیییی
ب دل نگیر خُله
باشه امروز اعصابمو خراب نمیکنم
آفرین کار خوبی میکنی