- خیلی پر حرفم
- سعی کردم تو زندگی آچار فرانسه باشم و همه چیز یادبگیرم (زبان خارجه ، موسیقی ، برنامه نویسی ، طراحی گرافیک ي طراحی سایت ، نرم افزار ، سخت افزار ، اشپزی ، سیم کشی ، پشتیبانی اینترنت ، خط تلفن ، کناف زنی ، بنایی ، رانندگی ، تکواندو ، شنا ، کنگفو ، فوتبال ، فتوتسال ، نقتشی ، شاعری و... هر روز چیزای جدید باید یادبگیرم وگرنه حالم بد میشه و حس بدی نسبت به خودم دارم)
- با افراد زیادی وارد رابطه شدم ولی فقط 2 بار عاشق شدم...
- روابط اجتماعیم صفره ولی اگه یکی سر صحبتو باهام باز کنه انقدر گرم میگیرم که طرف میسوزه
- هرکسی رو نزدیک خودم نمیکنم ولی هرکسی نزدیک بشه چه بدی ببینم ازش چه خوبی تا اخر دوست من میمونه...
- در هر شرایطی چه دوست خونی چه دوست جون جونی ، دست کمک به سمتم دراز کنه ، درجا کمکش میکنم بدون در نظر گرفتن شخصیتش
- صداقتم خوبه یعنی دروغ و راستش رو میگم به طرفم .. اما گاها مجبور به دروغ هم میشم
- ترس از دست دادن پدر مادرم کابوس شب و روزمه
- تاحالا از دود و مشروبات الکلی استفاده نکردم ، تاحالا رابطه جنسی نداشتم ، تاحالا دختری رو نبوسیدم و عشق بازی نکردم و مهمونی های مختلط نرفتم
- سعی میکنم حدم رو نگهدارم و ازش فراتر نرم
- دوستان نزدیکم رو کاهی جوری میرنجونم که زخم بر دلشون میمونه و دست خودم نیست
- عاشق شاملو و فرخزاد و پناهی و ابتهاج و مولانا و حافظ و سعدیم ، از نوشتن شعر و متن ادبی خوشم میاد
- اشپزیم خوبه
- عاشق جنگل و تفریح و طبیعتم
- احوال دوستان و اشنایانی که سال تا سال احوال مارو نمیگیرن بسته به معرفتشون میگیرم
- خیلی احساسیم
- خیلی ترسو هستم...
- رستوران رو همیشه به فست فود ترجیح میدم
- کافه نورد نیستم و در عمرم شاید 5 بار رفتم کافه همنشینی با آب معدنی یه جای دنج مثل طبیعت رو به کافه ترجیح میدم ((:
- قبل از نوشتن این خصوصیات از خودم نا امید بودم و خودمو دوست نداشتم ، اما الان عاشق خودمم...
|
امتیاز موضوع:
بیست حقیقت از ما شما و بچه های فلشخور×× |
|||||
| |||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان