1.ن درنگرا ن برون گرا یه چی مابینش متمایل به درونگرا:>>
2. عاشق سگ
3.عاشق ترشیجات و پیتزا جوری ک تو اوج ناراحتی تبدیلم میکنه به خوشحالترین ادم رو زمین((:
4.به شدت محتاط و چهارچوب دار تو روابط با ادما، خیلی رفتارای ادمای اطرافمو انالیز میکنم شاید دلیل اینکه نمیتونم با بقیه زیاد صمیمی شم همینه
5.معتاد به مجازی البته دارم رو خودم کار میکنم کمش کنم:^
6.برای شروع کار انگیزه دارم ولی یکم میگذره حس و حالش میره برای همین نمیتونم کارایی مثله کتاب خوندن و سریال دیدن ورزش کردن رو حرفه ای دنبال کنم
7.عاشق مهاجرتم و دوست دارم چندتا زبان یاد بگیرم
8.دوست دارم خودم به تنهایی به ارزوهام برسونم نه اینکه بقیه رو پله موفقیتم کنم
9.دنیای موازی رو دوست دارم و معتقدم بهش(:
10.قبلنا خیلی مهربون بودم ولی سال هاست از ادمی ک بودم فاصله گرفتم و شاید گاهی اوقات خیلی دلم تنگ بشع اما از منطقی بودن الانم راضی ترم
11.زیاد به گذشته فکر نمیکنم .اگر اشتباهی کردم لابد بهترین تصمیم تو اون برهه زمانی بود
12.درس خوندن رو دوست دارم
13.از رل زدن به شدت دوری میکنم:>
14.ترجیح میدم اطرافم ادمایی با انرژی مثبت باشن
15.شب رو دوست دارم
16.ارایش کردنو دوست دارم:>
17.اهل دعوا و توهیم اصلا نیستم ترجیح میدم با منطق قانعشون کنم .البته قدیما خیلی قفلی میزدم تا قانع بشن الان فقط یکم تلاش میکنم
18.میگن خیلی یه دنده ای((: رو این موردم دارم کار میکنم ک ترک کنم به نتایج خوبیم رسیدم >_<
19.دوست دارم به ادما کمک کنم مخصوصا بچه ها
20.به شدت عدالت و برابری برام مهمه (اینو باید اول مینوشتم یادم رفت:| )
2. عاشق سگ
3.عاشق ترشیجات و پیتزا جوری ک تو اوج ناراحتی تبدیلم میکنه به خوشحالترین ادم رو زمین((:
4.به شدت محتاط و چهارچوب دار تو روابط با ادما، خیلی رفتارای ادمای اطرافمو انالیز میکنم شاید دلیل اینکه نمیتونم با بقیه زیاد صمیمی شم همینه
5.معتاد به مجازی البته دارم رو خودم کار میکنم کمش کنم:^
6.برای شروع کار انگیزه دارم ولی یکم میگذره حس و حالش میره برای همین نمیتونم کارایی مثله کتاب خوندن و سریال دیدن ورزش کردن رو حرفه ای دنبال کنم
7.عاشق مهاجرتم و دوست دارم چندتا زبان یاد بگیرم
8.دوست دارم خودم به تنهایی به ارزوهام برسونم نه اینکه بقیه رو پله موفقیتم کنم
9.دنیای موازی رو دوست دارم و معتقدم بهش(:
10.قبلنا خیلی مهربون بودم ولی سال هاست از ادمی ک بودم فاصله گرفتم و شاید گاهی اوقات خیلی دلم تنگ بشع اما از منطقی بودن الانم راضی ترم
11.زیاد به گذشته فکر نمیکنم .اگر اشتباهی کردم لابد بهترین تصمیم تو اون برهه زمانی بود
12.درس خوندن رو دوست دارم
13.از رل زدن به شدت دوری میکنم:>
14.ترجیح میدم اطرافم ادمایی با انرژی مثبت باشن
15.شب رو دوست دارم
16.ارایش کردنو دوست دارم:>
17.اهل دعوا و توهیم اصلا نیستم ترجیح میدم با منطق قانعشون کنم .البته قدیما خیلی قفلی میزدم تا قانع بشن الان فقط یکم تلاش میکنم
18.میگن خیلی یه دنده ای((: رو این موردم دارم کار میکنم ک ترک کنم به نتایج خوبیم رسیدم >_<
19.دوست دارم به ادما کمک کنم مخصوصا بچه ها
20.به شدت عدالت و برابری برام مهمه (اینو باید اول مینوشتم یادم رفت:| )