29-09-2021، 12:41
تو از اجتماع کله گنده هایی که نمیتونن سراشون رو بالا بیارن و نور خورشید رو ببین نیستی.
نمیدونم درست فکر میکنم یا نه،ولی سعی میکنی دید مثبتی نسبت به دنیا و ادما داشته باشی.برعکس من.
چیزی که من درمودت فهمیدم اینه که مشکل رو میدونی و میخوای دنبال راه حل بگردی،ولی حس میکنم نگاه سطحی به مشکل داری.
تو ذهنت بازه و اگه بت بگم قران قبل از تولد محمد نوشته شده میتونی خیلی سریع خودتو باش وقف بدی.
نمیدونم چجوری بیانش کنم ولی من زندگی رو وحشتانک،پر از خون،پر از درد و زجر و کلک و سیاهی میبینم و تو برعکس من.
این تاکید من شاید توضیح درستی برای توصیف شخصیتت نباشه.
درواقع تو میدونی زندگی خیلی پیچیدست و پر از رازه ولی میخوای به شکل ساده نگاش کنی.
شاید به ما نرسه،ولی توی اغازش سهیمیم. این جملتو خیلی دوست داشتم.
تو مثل یه ادم از جنگ برگشته میمونی که وقتی وارد جمع میشه ماسک خندان روی صورتشه.
مثل تو کم گیر میاد سهند.
نمیدونم درست فکر میکنم یا نه،ولی سعی میکنی دید مثبتی نسبت به دنیا و ادما داشته باشی.برعکس من.
چیزی که من درمودت فهمیدم اینه که مشکل رو میدونی و میخوای دنبال راه حل بگردی،ولی حس میکنم نگاه سطحی به مشکل داری.
تو ذهنت بازه و اگه بت بگم قران قبل از تولد محمد نوشته شده میتونی خیلی سریع خودتو باش وقف بدی.
نمیدونم چجوری بیانش کنم ولی من زندگی رو وحشتانک،پر از خون،پر از درد و زجر و کلک و سیاهی میبینم و تو برعکس من.
این تاکید من شاید توضیح درستی برای توصیف شخصیتت نباشه.
درواقع تو میدونی زندگی خیلی پیچیدست و پر از رازه ولی میخوای به شکل ساده نگاش کنی.
شاید به ما نرسه،ولی توی اغازش سهیمیم. این جملتو خیلی دوست داشتم.
تو مثل یه ادم از جنگ برگشته میمونی که وقتی وارد جمع میشه ماسک خندان روی صورتشه.
مثل تو کم گیر میاد سهند.