امتیاز موضوع:
  • 33 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« تصور ما از کاربران فلشخور »

به یاری الله به نام خدا بسم الله

سهند یکی از آدمای مرموز که افکارش مثل آثار ونگوگه ولی برای بیانش میشه صغری ۵ ساله از تهران.این و یادم رفت بگم بشدت احساسیه هر چقدرم که به نظر من چون تو فکرام رمان مینویسم واسش سخت باشه بیانش!

یه قانون طبیعی تو آدمای درونگرا وحود داره که یه لایه برونی برای پسندیدن آدما وجود داره که باید برای شناخت بیشتر از اون عبور کرد
اگه بخواد باهات آشنا شه با واکنش هات تو رو به چالش میکشه و اینطوری تو رو بهتر میشناسه و با هر قدمی که تو ارتباط باهاش برداری نقاط ضعف و قوتت میتونه بیاد دستش.
پسر آرومیه و به مسائل با دیدگاه خودش به حاصل میرسه!
دوست داره توی خودش یه سری تغییرات ایجاد کنه که خب هر چی بیشتر چه برای خودم و چه با دیدگاه سهند بهش نگاه کردم باید بگم که(پسر جون تو نمیتونی شخصیتت و تغییر بدی ولی میتونی با همون شخصیت یه بعد معرکه از خودت بسازی)
مهم نیست چقدر اذیتت میکنن یا چقدر بخاطرش ناراحت میشی مهم اینه که تو بالاخره اونطوری که میخوای زندگی میکنی چون تلاش میکنی واسش...
اینکه دوست داره از لحاظ اخلاقی و تصمیم گیری،به کسایی که بتونه کمک کنه و خیلی بیشتر لذت میبره اگه این تعداد بیشتر و بیشتر بشه.

رو چیزایی که ممکنه رو اعصابش باشن یا دوسش نداشته باشه از جبهه کسی که یمدت ازش خوشم نمیومد اول انگار رو مخته ولی بعد این تویی که به حرفش میرسی!
معلم زبان خوش قلب:vvv
خیلی جاها به آدما کمک میکنه بنظرم با توجه به حالاتی که داره از این کار لذت میبره شایدم وایب جالبی بهش میده!

دوست عزیزم برات آرزوی موفقیت میکنم و میخوام به هر چی که تو ذهنت هست و دوست داری انجامش بدی برسی3>
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، سهَ‌ند ، Prometheus ، shghyegh ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: « تـصور ما از کاربران فلشخـور » با حضور سهَ‌ند - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 30-09-2021، 15:00

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2)
  ·٠•●♥ تاپیک مرجع مناسبات فلشخور ♥●•٠·
  فلشخور جاییه که...
  دوران کودکـی شما و مدیران فلشخور !
  اگه قرار باشه یکی از کاربرای فلشخور رو از نزدیک ببینی ...
Book روز نویس و خاطره نویسی روزانه فلشخور
  شاید یادت نیاد ولی یه زمانی تو فلشخور...
  نظر سنجی کاربران فلشخور ( دوره ای )
  " مروری بر دفترچه خاطرات فلشخور "
  آرشیو امضا و آواتار کاربران ٨____٨

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان