نقل قول: چ پر طرفدار ^^ ناشناسم پر شده از" به محمد بگو ناشناس بزنه" خوش اومدی :} _ مدیر بخش درسی ^^ [گفتم ک شب راحت بتونی بخابی ب فرستنده فکر نکنی ]ای کاش همین طور بود

سپاس از معرفی خودت

نقل قول: میدونی من بعضی وقتا نمیتونم اون چیزی که برام رخ داده و اتفاق افتاده رو توضیح بدم هر وقت برا کسی توصیفشون میکنم بعدش پشیمون میشم چون اونجور که میخواستم از آب در نمیاد انگار بعضی چیزها هستن که سنگینیشونو قراره تا آخر عمرمون با خودمون حمل کنیم و به هیچ وجه قرار نیست از بارشون کم شه تو چطور؟تو هم عین منی؟ ۱نمیدونم، بستگی داره به شرایط. اغلب چیز زیادی به بقیه نمیگم. سنگینیش رو هم احساس نمیکنم. مثلا چه رخدادی؟
نقل قول: معرفی کن بشناسیممحمد از تبریز. در همین حد کافیه برادر؟ فردی که مثلا اینده روشنی رو برای خودش تصور میکنه ولی قدم خاصی هم برای رسیدن بهش بر نمیداره؟ یا میداره؟ نمیدونم واقعا.
نقل قول: محمد ت از خلقت پسر گونه خود پشيماني؟ویت وات؟
خلقت پسر گونه دیگه چیه. نه چیزی نیست که بخوای ازش ناراحت باشی یا نه.
نقل قول: خوبه ناشناس زدی دیگه دهن ناشناسِ ما سرویس نخواهد شد ?? تکبییییییراین پیام ناشناس برای همه خرابه؟ این پیام رو دومین پیام نشون میده ولی اصولا نباید دومیش باشه.
الله اکبر
-
لینک رو میخوام از امضا بردارم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16398561909272