آنیانگهاسیهو
امیرم
اهل تهران، سمت شرق
زاده اردیبهشت
از همین اول بگم ک پُر حرفم...
از بچگی بزرگ شدم و بین رفیقام معروفم ب اینکه ویکیپدیا شیاف کردم -_-
ازینا ک اول از من سوال میپرسن بعد گوگل میکنن (و معمولا بسیار آزاردهندس)
بیشتر ب سی نزدیکم تا به بیست...
لیسانسِ یه رشته مهندسی بسیار سورئال، ک از گفتنش تو عموم معذورم... (اسممو تریلی نمیکشه
)
معمولا میگم لیسانس کامپیوتر...!
هیجده ماهه که سربازم... سربازِ فناوری اطلاعات...
عاشق موزیک، کامپیوتر، سفر، روانشناسی، رشته تحصیلیم، الکترونیک، ورزش کشتی و شنا ام
کنارِ سربازیم آیتی بخش تصویربرداری یه بیمارستان دولتی ام
مالیخولیا، پرش افکار و آفازیای کلامی دارم، بخاطر همین معمولا نمیتونم منظورمو درست به آدمای اطرافم برسونم و خیلی وقتا همین باعث بوجود اومدن ناراحتی میشه (عادت کردم دیگه، دروغ نگم زیادم اهمیت نمیدم
)
شخصیت نسبتا قوی ای دارم و تقریبا کسی نمیتونه اعصابمو خورد کنه یا اعتماد ب نفسمو ب هم بریزه
از نظر بقیه فیس نسبتا خوبی دارم ولی از نظر خودم یذره کمرنگم و موهام کمپشته
عاشق پولم، و از اون بیشتر عاشق خرج کردنِ پول
یعنی میتونم برای پیدا کردنِ چیزی ک مد نظرمه مثل یه دختر، با حوصلهی تمام کلی توی یه بازار بچرخم و خسته نشم، و از نظر دخترهایی ک تو زندگیمن و خانوادم این نکتم پوینت مثبتمه چون پایه ثابت خرید و پاساژ گردی ام
(بهم میگن آدمِ امنِشون
)
معمولا چیزهایی هم میخرم ک برا بقیه عجیب غریبه ولی زندگیمو خیلی راحتتر میکنه و به این باورم که پول و تکنولوژی باید در خدمت آدم باشن تا زندگی آدمو راحتتر کنن
به زیبایی و جزئیات خیلی اهمیت میدم، مخصوصا تو زندگیم!
یه چسه کمالگرا هم هستم...
عاشق ساختن چیزاییم ک زندگیمو راحتتر میکنن، از تگ های nfc که موقع خروج از خونه گوشیمو بزنم روش و برای خارج از منزل تنظیم بشه و همینطور برعکس، با یه تگ دیگه تنظیماتم برگرده ب حالتِ منزل
تاااااا
ساخت بارون مصنوعی برای حمومم (حمومم تو خونه جداس) که وقتی تو گرمای تابستون میام خونه سریع لخت شم برم زیرش (این یه مورد رو هنوز نساختم و در دست ساخته)
بشدت درونگرام ولی مراوده با آدما رو بلدم و کسی ک عمیق منو نشناسه باور نمیکنه درونگرا ام، بقول یه روانشناس، میگفت درونگرایی هستی که خوب بلدی ادای برونگراها رو دربیاری
ولی بوده روزایی ک تنها زندگی میکردم تا چهل روز با هیچکس حرف نزدم (بجز چت)
آشپزی و خونه داریم خوبه
اونم بعلت تایمِ طولانی تنها زندگی کردن
ن ازین آشپزی خوبا ک مردا از خودشون تعریف میکنن...
آشپزیم جوریه ک مادر از پنجاه کیلومتر اونطرف تر زنگ بزنه بگه معمون دعوت کردم شام فلان چیز رو درست کن
یا مثلا در حدی ک شامِ پاگشای عروس بپزم...
تعداد زیادی رفیق، در رنگها و طرحهای گوناگون دارم، به طوری ک بعضی جاها مثلا توی دانشگاه اینقدر با بقیه سلامعلیک دارم دوستام عصبی میشن، کلا رابطم با آدما بد نیست، یکمم بلدم بخندونم بقیه رو، ک بی تاثیر نیست...
دیگ خیلی از خودم تعریف کردم و نمیدونم چی بگم
تا درودی دیگر بدرود
امیرم
اهل تهران، سمت شرق
زاده اردیبهشت
از همین اول بگم ک پُر حرفم...
از بچگی بزرگ شدم و بین رفیقام معروفم ب اینکه ویکیپدیا شیاف کردم -_-
ازینا ک اول از من سوال میپرسن بعد گوگل میکنن (و معمولا بسیار آزاردهندس)
بیشتر ب سی نزدیکم تا به بیست...
لیسانسِ یه رشته مهندسی بسیار سورئال، ک از گفتنش تو عموم معذورم... (اسممو تریلی نمیکشه
)معمولا میگم لیسانس کامپیوتر...!
هیجده ماهه که سربازم... سربازِ فناوری اطلاعات...
عاشق موزیک، کامپیوتر، سفر، روانشناسی، رشته تحصیلیم، الکترونیک، ورزش کشتی و شنا ام
کنارِ سربازیم آیتی بخش تصویربرداری یه بیمارستان دولتی ام
مالیخولیا، پرش افکار و آفازیای کلامی دارم، بخاطر همین معمولا نمیتونم منظورمو درست به آدمای اطرافم برسونم و خیلی وقتا همین باعث بوجود اومدن ناراحتی میشه (عادت کردم دیگه، دروغ نگم زیادم اهمیت نمیدم
)شخصیت نسبتا قوی ای دارم و تقریبا کسی نمیتونه اعصابمو خورد کنه یا اعتماد ب نفسمو ب هم بریزه
از نظر بقیه فیس نسبتا خوبی دارم ولی از نظر خودم یذره کمرنگم و موهام کمپشته
عاشق پولم، و از اون بیشتر عاشق خرج کردنِ پول
یعنی میتونم برای پیدا کردنِ چیزی ک مد نظرمه مثل یه دختر، با حوصلهی تمام کلی توی یه بازار بچرخم و خسته نشم، و از نظر دخترهایی ک تو زندگیمن و خانوادم این نکتم پوینت مثبتمه چون پایه ثابت خرید و پاساژ گردی ام
(بهم میگن آدمِ امنِشون
) معمولا چیزهایی هم میخرم ک برا بقیه عجیب غریبه ولی زندگیمو خیلی راحتتر میکنه و به این باورم که پول و تکنولوژی باید در خدمت آدم باشن تا زندگی آدمو راحتتر کنن
به زیبایی و جزئیات خیلی اهمیت میدم، مخصوصا تو زندگیم!
یه چسه کمالگرا هم هستم...
عاشق ساختن چیزاییم ک زندگیمو راحتتر میکنن، از تگ های nfc که موقع خروج از خونه گوشیمو بزنم روش و برای خارج از منزل تنظیم بشه و همینطور برعکس، با یه تگ دیگه تنظیماتم برگرده ب حالتِ منزل
تاااااا
ساخت بارون مصنوعی برای حمومم (حمومم تو خونه جداس) که وقتی تو گرمای تابستون میام خونه سریع لخت شم برم زیرش (این یه مورد رو هنوز نساختم و در دست ساخته)
بشدت درونگرام ولی مراوده با آدما رو بلدم و کسی ک عمیق منو نشناسه باور نمیکنه درونگرا ام، بقول یه روانشناس، میگفت درونگرایی هستی که خوب بلدی ادای برونگراها رو دربیاری
ولی بوده روزایی ک تنها زندگی میکردم تا چهل روز با هیچکس حرف نزدم (بجز چت)
آشپزی و خونه داریم خوبه
اونم بعلت تایمِ طولانی تنها زندگی کردن
ن ازین آشپزی خوبا ک مردا از خودشون تعریف میکنن...
آشپزیم جوریه ک مادر از پنجاه کیلومتر اونطرف تر زنگ بزنه بگه معمون دعوت کردم شام فلان چیز رو درست کن
یا مثلا در حدی ک شامِ پاگشای عروس بپزم...
تعداد زیادی رفیق، در رنگها و طرحهای گوناگون دارم، به طوری ک بعضی جاها مثلا توی دانشگاه اینقدر با بقیه سلامعلیک دارم دوستام عصبی میشن، کلا رابطم با آدما بد نیست، یکمم بلدم بخندونم بقیه رو، ک بی تاثیر نیست...
دیگ خیلی از خودم تعریف کردم و نمیدونم چی بگم
تا درودی دیگر بدرود

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)