شقایق رو میشه نماد یه دختر پر تلاش ؛ حمایتکر ؛ عاقل ؛ مهربون و با اعتماد به نفس دونست.
همش در حال پیشرفت و تمرکز رو درس و زندگیشه.
از بیکاری علافی خیلی بدش میاد و این قشنگه.
تو بنظرم اعتماد به نفست دقیقا تو سطح معیار و ترازی قرار داره
هیچوقت جایی که بت بهردلیلی بی احترامی شه نمیمونی
قدر خودتو میدونی کاملا و متوجه ای که چقد با ارزشی
با کسی که حس کنی لیاقتتو نداره به هر دلیلی ؛ نشست و برخواست نداری
اگه از یکی خوشت نیاد ؛ سخت و کم پیش میاد که تو روش نیاری
اینا دقیقا از اعتماد به نفس کافی میاد بنظرم.
رفتارا و کارات برخلاف خودت که فکر میکنی کاملا جدی و خشکه ؛ بنظرم خیلی به دل میشینه رفتار و اخلاقت
حرف زدنات و شوخیات بامزست
حد و مرز رو نگه میداری همیشه
در عین مهربونی و عاقل و خانوم بودن ؛ کرم داری کرممم (((((:
و خب در کل ؛ من با این مدل آدما خیلی حال میکنم و حس میکنم اصن کم پیش میاد که به مشکل بخورم باهاشون
و در آخر
یادمه بم گفتی خیلی اورثینکرم و مثلا کافیه یکی وانمود کنه ناراحت از صفحه چت رفته بیرون ؛ تا انقد اورثینک کنم که حتی خوابم نبره
بزار اینطور بگم که من اتفاقا بین دوستام به کسی که به یورش میگیره همه چیو معروفم v: اما خب تو دقیقا رفتی تو لیست کسایی که بهشون اهمیت میدم و برام مهمه که چه نظری راجع بم دارن ؛ اذیتشون نکنم یوقت ؛ باعث شم حالشون بهتر شه و کاری اگه ازم بر میاد ؛ براشون انجام بدم. بخاطر همینه که کوچیک ترین چیزا و حسا برای تو ؛ اهمیت داره برام و خیلی مهمه که نرنجونمت یوقت. و امیدوارم هیچوقت نخوای کرم بریزی روم چون واقعا بهم میریزم (((:
حالا یسری تصوراتم راجع بت :
۱- گاهی اوقات واقعا زمین و زمان رو مخته ؛ بی دلیل یا با دلیل
۲- از حرفا و شوخیایی که باهات میکنیم ( علی الخصوص من v: ) واقعا بعضی مواقع ناراحت میشی یا رو اعصابت میره ولی خیلی به روی خودت نمیاری ( یا لااقل سعی میکنی )
۳- بشدت پایه غیبتی
۴- پول جمع کنی و ولخرج نیستی ( اما خب خسیس هم بت نمیاد باشی )
۵- فرزند خلف خانواده ای
۶- خیلی آینده نگری و جمله "تهش که چی" رو برای همه چی میپرسی از خودت از جمله تو رابطه رفتن و ...
۷- سخت پسندی تو همه چی
۸- خیلی خلاقی و روحیه خلاقانه داری
۹- بخاطر اعتماد به نفس متعادلی که داری ؛ میتونی تبدیل به بچه باحال جمع بشی v: منظورم اینه که میتونی خیلی چیزای با مزه بگی و جو رو بچرخونی و این خیلی خیلی مهارت میخواد
۱۰- اصول و عقایدی که داری رو بشدت بش پایبندی
هیچی دیگه همین (:
موفق باشی دختره
همش در حال پیشرفت و تمرکز رو درس و زندگیشه.
از بیکاری علافی خیلی بدش میاد و این قشنگه.
تو بنظرم اعتماد به نفست دقیقا تو سطح معیار و ترازی قرار داره
هیچوقت جایی که بت بهردلیلی بی احترامی شه نمیمونی
قدر خودتو میدونی کاملا و متوجه ای که چقد با ارزشی
با کسی که حس کنی لیاقتتو نداره به هر دلیلی ؛ نشست و برخواست نداری
اگه از یکی خوشت نیاد ؛ سخت و کم پیش میاد که تو روش نیاری
اینا دقیقا از اعتماد به نفس کافی میاد بنظرم.
رفتارا و کارات برخلاف خودت که فکر میکنی کاملا جدی و خشکه ؛ بنظرم خیلی به دل میشینه رفتار و اخلاقت
حرف زدنات و شوخیات بامزست
حد و مرز رو نگه میداری همیشه
در عین مهربونی و عاقل و خانوم بودن ؛ کرم داری کرممم (((((:
و خب در کل ؛ من با این مدل آدما خیلی حال میکنم و حس میکنم اصن کم پیش میاد که به مشکل بخورم باهاشون
و در آخر
یادمه بم گفتی خیلی اورثینکرم و مثلا کافیه یکی وانمود کنه ناراحت از صفحه چت رفته بیرون ؛ تا انقد اورثینک کنم که حتی خوابم نبره
بزار اینطور بگم که من اتفاقا بین دوستام به کسی که به یورش میگیره همه چیو معروفم v: اما خب تو دقیقا رفتی تو لیست کسایی که بهشون اهمیت میدم و برام مهمه که چه نظری راجع بم دارن ؛ اذیتشون نکنم یوقت ؛ باعث شم حالشون بهتر شه و کاری اگه ازم بر میاد ؛ براشون انجام بدم. بخاطر همینه که کوچیک ترین چیزا و حسا برای تو ؛ اهمیت داره برام و خیلی مهمه که نرنجونمت یوقت. و امیدوارم هیچوقت نخوای کرم بریزی روم چون واقعا بهم میریزم (((:
حالا یسری تصوراتم راجع بت :
۱- گاهی اوقات واقعا زمین و زمان رو مخته ؛ بی دلیل یا با دلیل
۲- از حرفا و شوخیایی که باهات میکنیم ( علی الخصوص من v: ) واقعا بعضی مواقع ناراحت میشی یا رو اعصابت میره ولی خیلی به روی خودت نمیاری ( یا لااقل سعی میکنی )
۳- بشدت پایه غیبتی
۴- پول جمع کنی و ولخرج نیستی ( اما خب خسیس هم بت نمیاد باشی )
۵- فرزند خلف خانواده ای
۶- خیلی آینده نگری و جمله "تهش که چی" رو برای همه چی میپرسی از خودت از جمله تو رابطه رفتن و ...
۷- سخت پسندی تو همه چی
۸- خیلی خلاقی و روحیه خلاقانه داری
۹- بخاطر اعتماد به نفس متعادلی که داری ؛ میتونی تبدیل به بچه باحال جمع بشی v: منظورم اینه که میتونی خیلی چیزای با مزه بگی و جو رو بچرخونی و این خیلی خیلی مهارت میخواد
۱۰- اصول و عقایدی که داری رو بشدت بش پایبندی
هیچی دیگه همین (:
موفق باشی دختره

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)