22-03-2026، 21:08
فرنود عزیز ،
همیشه تو زندگیم عاشق این دسته از افراد بودم که خوشبختانه تو فلشخور شانس آشنایی با یکی دیگهشون رو داشتم.
منظورم کدوم دسته از افراده؟
بله .. انسان های فرهیخته.
فرنود سطحی نیست ، عمق داره .
عمقی که میتونه توروهم در خودش غرق کنه ،
غرق از جهت زیبایی ، زیبایی افکار ، زیبایی دانایی ، زیبایی نگرش .
خیلی آدم خوش ذوقیه ، جزئیات و زیبایی هارو میبینه .
کوچیک ترین چیزها میتونن خوشحالش کنن .. ممکنه یه روز پر مشغله رو پس از یک شب پر تنش شروع کنه اما در نهایت وقتی که پشت چراغ قرمز یا ترافیک شدید گیر کرده ، در حالی که رسیدن به محل کارش هم دیر شده ، با دیدن یه پرنده تو آسمون لبخند بزنه و حالش خوب بشه.
همه چیزو درک میکنه ، روحیه و شخصیت لطیفی داره و این باعث میشه جنس زن رو به خوبی بشناسه و درک کنه چرا که زیبایی هایی که تو دنیای دخترونه معنا دارن و ممکنه از درک خیلی ها خارج باشه ، برای اون معنا داره.
مثلاً پارتنرش با خیال راحت میتونه بره بهش بگه : فرررنود من امروز یه گل سر صورتی خوشگل برای خودم خریدم ! و فرنودم با ذوق و هیجان دوبرابر بگه وااای چه عالی چقدر بهت میاد و با فلان لباست خوشگل میشه !
کنار همچین افرادی به راحتی میشه که "خودت باشی "..
چون تو ذوقت نمیزنن و به مرور حتی باعث میشن تو کل اتفاقات روزمرهات رو براشون تعریف کنی و اوناهم برای رندوم ترین اتفاقاتی که براشون تعریف میکنی ذوق کنند و تک به تک ری اکشن نشون بدن. (طبق تجربهی داشتن همچین آدمی تو زندگیم )
پتانسیل اینو داره هم شاعر باشه هم نویسنده هم نقاش و هم نوازنده (((:
کلاً هنر از سر و روی این بشر میباره ! :دی
حس میکنم گل هدیه گرفتن خیلی خوشحالش میکنه و یه لبخند گشاد میشینه رو چهرهش D:
با اینکه خیلی پسر عاقل و داناییه اما همچنان تشنهی یادگیریه و به خودش هم مغرور نمیشه ..
ذاتاً هم با حوصله و صبوره و دوست داره دانشش رو در هر زمینهای به شخص مقابل ( اگر مشتاق باشه ) انتقال بده.
از اوناییه که از فرصت های زندگیش به درستی و به خوبی استفاده میکنه.
کاش آدم هایی مثل فرنود هر روز بیشتر و بیشتر بشن ...
موفق باشی فرنود جان.
همیشه تو زندگیم عاشق این دسته از افراد بودم که خوشبختانه تو فلشخور شانس آشنایی با یکی دیگهشون رو داشتم.
منظورم کدوم دسته از افراده؟
بله .. انسان های فرهیخته.
فرنود سطحی نیست ، عمق داره .
عمقی که میتونه توروهم در خودش غرق کنه ،
غرق از جهت زیبایی ، زیبایی افکار ، زیبایی دانایی ، زیبایی نگرش .
خیلی آدم خوش ذوقیه ، جزئیات و زیبایی هارو میبینه .
کوچیک ترین چیزها میتونن خوشحالش کنن .. ممکنه یه روز پر مشغله رو پس از یک شب پر تنش شروع کنه اما در نهایت وقتی که پشت چراغ قرمز یا ترافیک شدید گیر کرده ، در حالی که رسیدن به محل کارش هم دیر شده ، با دیدن یه پرنده تو آسمون لبخند بزنه و حالش خوب بشه.
همه چیزو درک میکنه ، روحیه و شخصیت لطیفی داره و این باعث میشه جنس زن رو به خوبی بشناسه و درک کنه چرا که زیبایی هایی که تو دنیای دخترونه معنا دارن و ممکنه از درک خیلی ها خارج باشه ، برای اون معنا داره.
مثلاً پارتنرش با خیال راحت میتونه بره بهش بگه : فرررنود من امروز یه گل سر صورتی خوشگل برای خودم خریدم ! و فرنودم با ذوق و هیجان دوبرابر بگه وااای چه عالی چقدر بهت میاد و با فلان لباست خوشگل میشه !
کنار همچین افرادی به راحتی میشه که "خودت باشی "..
چون تو ذوقت نمیزنن و به مرور حتی باعث میشن تو کل اتفاقات روزمرهات رو براشون تعریف کنی و اوناهم برای رندوم ترین اتفاقاتی که براشون تعریف میکنی ذوق کنند و تک به تک ری اکشن نشون بدن. (طبق تجربهی داشتن همچین آدمی تو زندگیم )
پتانسیل اینو داره هم شاعر باشه هم نویسنده هم نقاش و هم نوازنده (((:
کلاً هنر از سر و روی این بشر میباره ! :دی
حس میکنم گل هدیه گرفتن خیلی خوشحالش میکنه و یه لبخند گشاد میشینه رو چهرهش D:
با اینکه خیلی پسر عاقل و داناییه اما همچنان تشنهی یادگیریه و به خودش هم مغرور نمیشه ..
ذاتاً هم با حوصله و صبوره و دوست داره دانشش رو در هر زمینهای به شخص مقابل ( اگر مشتاق باشه ) انتقال بده.
از اوناییه که از فرصت های زندگیش به درستی و به خوبی استفاده میکنه.
کاش آدم هایی مثل فرنود هر روز بیشتر و بیشتر بشن ...
موفق باشی فرنود جان.

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)