امتیاز موضوع:
  • 33 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« تصور ما از کاربران فلشخور »

(24-03-2026، 22:48)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
سلام شاه داف اصفهون :*
فکر می‌کنم بیشترش درست بود. یا چون اکثراً ویژگی‌های مثبتی رو گفتی دلم می‌خواد که بیشترش درست باشه. :دی فقط اینکه اتفاقاً آدم صبوری نیستم. نمی‌تونم زیاد منتظر بمونم. حوصله‌م خیلی زود سر می‌ره. 
تو هم موفق باشی خوشگله <۳

(23-03-2026، 19:46)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با سلام و وقت بخیر 
به نظر مواجهیم با فردی که...
ذهنی تحلیلی دارد
پشت آرامش ظاهری‌اش دنیایی از افکار و تحلیل‌های عمیق جریان دارد
توانایی جالبی در درک پیچیدگی‌های انسان‌ها و مسائل علمی دارد

در رابطه به دنبال ثبات آرامش و فضایی امن است اهل تنش و هیجانات لحظه‌ای نیست و ترجیح بر اینه  رابطه‌ای پایدار و وفادارانه داشته باشه
همین ویژگی باعث می‌شه که در عین درون‌گرا بودن بتونه ارتباطاتی عمیق و ماندگار برقرار کنه چرا؟ چون خودش اینو میخواد !

به شدت به جزئیات توجه داره چه در علاقه‌اش به غذاهای اصیل و باکیفیت چه در سلیقه‌اش در موسیقی یا انتخاب آثار هنری لایه‌دار و پرمحتوا 

در مواجهه با چالش‌ها به جای واکنش‌های هیجانی از عقل و تحلیلش استفاده می‌کنه

خلاصه اش یه نگاه علمی و یه سبک هنری خاص خودشه

اما نقطه هایی که در برخی موارد چالش زان 

یه وقتا خیلی سریع با هر شرایطی کنار میاد حتی اگه اون شرایط رو دوست نداشته باشه انگار که اولش یه کم مقاومت می‌کنه ولی بعدش سریع خودشو با وضعیت وفق میده 

خیلی راز داره انگار یه جعبه بسته‌ست هیچی از خودش بروز نمیده، همینه که مرموز به نظر میاد این باعث میشه بقیه حس کنن اونو نمیشناسن و یه جورایی ازش دورن ممکنه بقیه فکر کنن سرده یا بی‌تفاوته در حالی که شاید فقط داره هیجاناتشو سرکوب می‌کنه

یه جورایی قضاوت‌گری داره و کانالیزس حتی اگه ته دلش خوب باشه خیلی دقیق آدم‌ها رو دسته‌بندی می‌کنه و سناریوهای مختلف ذهنی داره حتی اگه خودش بگه آدم‌ها رو زود قضاوت نمی‌کنه ولی این دقیق بودنش گاهی باعث میشه افراد رو توی چارچوب ذهنی خودش بندازه و ابعاد دیگه اون‌ها رو نبینه یا شاید بعضی وقتا زود عصبانی بشه یا خودشو  براشون بگیره

به قول خودش دوست داره تنبلی و اهمال‌کاری رو کمتر کنه این یعنی واقعاً براش یه چالشه ممکنه پروژه‌ها رو خوب شروع کنه ولی برای تموم کردنشون یا کارهای تکراری دچار سستی بشه و فرصت‌ها رو از دست بده 

زیاد فکر می‌کنه تو فکرش گیر می‌کنه بعضی وقتا انقدر غرق تحلیل و فکر کردن میشه که عمل کردن رو فراموش می‌کنه ممکنه در مورد مسائل عادی خیلی فکر کنه و همین باعث بشه تصمیم‌گیریش دیر بشه حتی اگه تو شرایط سخت خونسرد باشه

چون تعریفی از عشق نداره شاید ابراز احساسات عمیق عاطفی براش سخته و..

@ابراهیم هادی
سلام خدمت شما. جالبه که تقریباً همه‌ش درست بود. یا خودتون نیمه‌ی گم‌شده‌مید یا چت جی‌پی‌تی داخلیتون که جوابای صندلی داغم رو به عنوان منبع دیتا گرفته، امیدوارم اولی باشه اما فکر می‌کنم دومیه. تحلیل و اینکه سعی می‌کنم از چیزها سر در بیارم درسته. رابطه‌ی امن هم تقریباً درست بود. خدا قسمت کنه با خودتون.
درباره‌ی توجه به جزئیات: به جزئیات کلامی توجه دارم اما به جزئیات تصویری اصلاً. مثلاً می‌ریم خونه فامیل چند ساعت مهمونی و وقتی برمی‌گردیم من مطلقاً هیچ چیزی از دکوراسیون خونه‌شون توی ذهنم نمونده. مبلشون چه رنگی بود، میزشون چه شکلی بود، هیچی. 
درباره‌ی نکات منفی: درست بودن. دو-سه تاش رو خودمم توی صندلی داغ گفته بودم اما دونستنِ مورد آخر برام عجیب بود چون حتی خودمم تازه یکی دو روزه تو تراپی کشفش کردم Smile) اینکه من حالت اجتنابی دارم و سر خودم رو با فکر و تحلیل بیش از حد گرم نگه می‌دارم تا تصمیم‌گیری رو تا جایی که ممکنه عقب بندازم.
تعریفم از عشق که شمایی سید. قبولت داریم حتی با هوش مصنوعی. بازم بیا. :*

@saba 3
صبای عزیزم، ممنونم که من رو انقدر قشنگ دیدی. مطمئنم دلیلش از زیباییِ نگاهته که خوبی‌های بقیه رو انقدر پررنگ می‌بینه وگرنه من اینقدرا تعریفی نیستم. چیزهایی گفتی که واقعاً دوست دارم درباره‌م درست باشه Smile) اما می‌دونم که آدم خیلی صبوری نیستم. پشتکارم هم متأسفانه زیاد نیست. هیچوقت اون صدِ اراده و پشتکاری که بعضی‌ها دارن رو من نداشتم. همیشه تنها لطفی که به خودم کردم این بوده که صفر نباشم، تلاش‌هایی که کردم پراکنده و منقطع بودن نه مستمر و مداوم. نتیجه هم در نهایت بد نبوده اما عالی هم نبوده، حداقل از نظر خودم. 

ممنونم که برام نوشتی صبای قشنگم. منم از آشنایی باهات خیلی خوشحالم و امیدوارم دوستیمون ادامه‌دار باشه <۳ :*

@Đęąđ.ğïřł
سلام شقایق قشنگم :*
موافقم که گاهی تحمل شنیدن نظرات مخالف رو ندارم، مخصوصاً درباره‌ی دو-سه‌تا موضوع خاص که اهمیتشون برام بیشتره. حساس بودنم رو قبول دارم. ولی فکر می‌کنم بیشتر تغییرِشکل‌دهنده باشم تا شکننده. چکش‌خوار(!) طور :دی
صورتی رو دوست دارم. چیزهای شیرین رو هم همینطور. ممنونم که برام نوشتی زیبا. <۳

@Berserk
نیکی دیگه. صنم رو کلاً فراموش کنید کاش. .-.
به نظرم همینقدر شناخت هم خوب و کافی بوده. مخصوصاً اون قسمت شوخ‌طبعیش رو خیلی پسندیدم :دی و فکر کنم اینکه ملیح صحبت می‌کنم هم درست باشه- نمی‌دونم از روی چی به همچین برداشتی رسیدی ولی. Smile)
مرسی که برام نوشتی، تو هم سال خوبی داشته باشی :* 

@*Aɴѕel*
به به دختر خوشگله هم که نوشته واسه‌م 3> 
خوشحالم که من رو اینطور دیدی و شناختی عزیزم.
درباره‌ی مرزبندی، فکر می‌کنم درست باشه. هرچند من در کل آدم خیلی سختگیری نیستم. 4-5 تا قانون کلی دارم که می‌چسبم بهشون و تاحالا ناامیدم نکردن. سعیم اینه دایره‌ی آدمای اطرافم هم کسایی باشن که به یک سری بدیهیات پایبندن.
و اون مزه مزه کردنِ حرفا که گفتی خیلی جالب و دقیق بود. من کلاً فرآیند حرف زدن/نوشتن رو خیلی دوست دارم Smile) روند ساخت یک جمله از اول تا آخر، پیدا کردن کلمات مناسب و قرار دادنشون در جای مناسب، همه‌شون به نظرم هیجان‌انگیزه و روشون یکم بیشتر از حد معمول وقت می‌ذارم. 
چیزی که درباره‌ی تصمیم‌گیری‌هام گفتی هم جالب بود. تقریباً درسته. مخصوصاً راجع به تصمیمات تحصیلی/کاری‌ای که توی زندگیم گرفتم خیلی صدق می‌کنه. بیشتر وقتا مسیر سنتی‌تر و کم‌ریسک‌تر رو انتخاب کردم.
بعضی تعریف‌ها از سمت بعضی‌ها خیلی می‌چسبه. مثلاً تعریفِ سلیقه‌ی موسیقی از طرف شما. می‌تونم حتی روی تیشرت چاپش کنم. 
بامزه و زیبا و دوست‌داشتنی هم خودتی دختر خوشگله :***
ممنونم که برام نوشتی. بوس به انگشتات.

@Mohlek
به به. مختصر و مفید با تأکید بر نکات کلیدی. زنده باد Smile)) <۳

@sober
سوبرمامی/فاطیما/نسیم Smile)
اکثر چیزهایی که گفتی درست و دقیقن. از خانوم دکترمون قطعاً چیز دیگه‌ای هم انتظار نمی‌ره :* 
فقط اون قسمت جمع‌آوری کلکسیون و اشیا قدیمی رو خیلی نیستمش. فکر کنم اونقدرا کلاسیک هم نباشم. ارتباطی که با دنیای مدرن حس می‌کنم، بیشتره. 
ممنونم که وقت گذاشتی و برام انقدر دقیق و کامل نوشتی، چون بیشترش درست بود چیز زیادی نتونستم اضافه کنم. خیلی دوستت دارم و از دور می‌بوسمت خانومه :*

@Emmɑ
ممنونم آرمیتای عزیزم :* زیبایی و زیبا نوشتی. خوشحالم که من رو اینطور دیدی و شناختی. مطمئن باش بخش اعظمیش انعکاس رفتار و صفات خوب خودت بوده. چیزی برای اضافه کردن ندارم جز اینکه مخلصم و ممنونم و متشکرم. Smile) بوس بهت. :**

@فرنودِ بن گیومرث
سلام فرنود عزیز، ممنونم که برام نوشتی. کژنگری به زندگی توصیف جالبی بود! البته از شما چه پنهون درست معنیش رو نمی‌دونم- ولی چون توش "کژ" داره احتمالاً باحال باشه دیگه. کژنگری به جهان شاید یعنی گاهی جهان رو چپ و چوله می‌بینم. خارج از ساختار و چارچوب استانداردش. این هم می‌تونه بره روی تیشرت. البته چون معنیش رو نمی‌دونم یکم زشت می‌شه. شبیه اینایی می‌شم که تیشرت بندی که تاحالا یه آهنگ هم ازش نشنیدن رو می‌پوشن. 
برای تو هم آرزوهای خوب دارم؛ شاد و خرم کنار حنا جون، خوش بگذره!

@سهَ‌ند جالب بود. ممنونم.

با حضور: @آمین

بوس ب خانمی های خوشگل^^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3189842
پاسخ
 سپاس شده توسط Medusa ، سهَ‌ند

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: « تصور ما از کاربران فلشخور » با حضور آمین - آمین - 24-03-2026، 23:13

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2)
  ·٠•●♥ تاپیک مرجع مناسبات فلشخور ♥●•٠·
  فلشخور جاییه که...
  دوران کودکـی شما و مدیران فلشخور !
  اگه قرار باشه یکی از کاربرای فلشخور رو از نزدیک ببینی ...
Book روز نویس و خاطره نویسی روزانه فلشخور
  شاید یادت نیاد ولی یه زمانی تو فلشخور...
  نظر سنجی کاربران فلشخور ( دوره ای )
  " مروری بر دفترچه خاطرات فلشخور "
  آرشیو امضا و آواتار کاربران ٨____٨

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: