25-02-2012، 18:33
(25-02-2012، 17:54)azarbayjanliam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.البته با این حرفتان مطمئن شدم که پان ترک هستید و دلیلی بر حرف من که می خواهید که هر جی دوست دارید درست باشد و نه چیزی که حقیقت است.
(25-02-2012، 16:04)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: حالا از این بگذریم که در زمان چنگیز چقدر علومی مثل نجوم ، ریاضیان و طب گسترش پیدا کرد و بسیاری از بنا ها و آبادانی ها هم اون موقع ساخته شد.این چنگیز که اومد با این همه خرابی و کشتار و کتابخانه سوزاندن نشان داد فرهنگ و دانشش در چه حدی است.
این پیشرفت ها هم باعثش دانشمندان بزرگ ایرانی بودن که با نفوذ به دربار توانستند روی این موجودات خشک سر تاثیر بگذارند و فرهنگ ایرانیان باعث شد اون ها هم کمی سر براه بشن و بفهمن فرهنگ یعنی چه.
جالبه؛
فرهنگ ها با پیشرفت جوامع بوجود میان و رشد میکنن.
حالا در این میان این بقول شما ایرانیان اومدند و از مغولان بدون اینکه بتوانند ذره ای مقاومت از خود نشان بدهند شکست خورده اند.
خب این چه فرهنگ و علم و دانشی است که حتی این قوم به قولی متمدن توان اندکی مقابله نظامی و سیاسی در برابر مغولان را نداشته اند؟
حال آنکه بیایند و بعد از شکست خوردن دوباره داخل دربار نفوذ کرده و با علم نداشته خود باعث پیشرفت مملکت مغولان شوند؟
به نظر من ایران آن زمان بسیار بسیار بی فرهنگ تر و کم علم تر از مغولان بوده اند.