25-02-2012، 20:21
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-02-2012، 20:23، توسط FARID.SHOMPET.)
نقل قول: چرا آتش میزدند در ضمن شما به دلیل اینکه ما ایرانی هستیم و مدتی زیر سلطه اونا بودیم نمیتونین قبول کنین که اون آدم بسیار بزرگی بوده و خصوصیات فوق العاده ای داشتهما از هر دیدګاهی چنګیز رو دیدم. خودت هم خوب می دونی در جهان در تمامی کتاب های تاریخ حالا به هر زبانی میخ واد باشه باشه. از چنګیز به عنوان یک خونریز و وحشی یاد شده.
ولی من نه اینکه فرا منطقه ای فکر میکنم وسعت دیدم زیادتر از شماست و چیزهایی که شما نمیتونین ببینین من میبینم
این شما هستی که چندین بار ګاف دادی. ربطی نداره به این که کشور ما رو تصرف کردن. ولی در کل ایران و افغانستان و چند کشور دیګه جز تنها کشور هایی هستند که وقتی قوم و یا مملکتی دیګر سلطه یافت بر ما ، همش ضرر کردیم. ولی کشور هایی مانند ازبکستان در دوره شوروی برعکس دیګر کشور ها سود کردن(به دلیل بنبه) با این که شوروی اقا بالاسرشون بود ولی وضع ازبک ها بهتر شده بود ولی اکنون مانند دوران قبل از شوروی بدبخت شدن.
نقل قول: اگه جنبه پیشرفت پزشکی و تغییر معیشتی مردم و بسیار چیزهای دیگر رو در نظر بگیری به حرف من خواهی رسید.شما که کلا تاریخ جهان و ایران و چین و .... ګذاشتی کنار چسبیدی به تاریخسازی خودت. یعنی از خودت تاریخ میسازی وی میګی تاریخ کشور های دیګه دروغه و از سر دشمنی با مغول هاست.