تو قرن 20 دو تا ایده برای اداره اقتصاد کشورها وجود داشت (در حالت کلی) یکی سرمایه داری بود دیگری سوسیالیستی(کمونیسم برگرفته از سوسیالیسمه)
کمونیست معایب خودشو نشون داد(همونایی که بالا عرض کردم)
اونو کنار گذاشتن
الان همه جای دنیا (به جز چند کشور پیش پا افتاده مثل کره شمالی و کوبا) از روش نظام سرمایه داری استفاده میکنن
در حال حاظر ایده جدیدی کشف نشده که جای ایده سرمایه داری رو بگیره
نه عزیز من تو فکر کن کارخانه مال دولته مدیز و حسابدار و سرکرده ها جمع میشن یواشکی میخورن
ولی کارخانه خصوصی باشه که صاحب کارخانه اجازه نمیده یکی یک ریال پولشو بخورن
کمونیست معایب خودشو نشون داد(همونایی که بالا عرض کردم)
اونو کنار گذاشتن
الان همه جای دنیا (به جز چند کشور پیش پا افتاده مثل کره شمالی و کوبا) از روش نظام سرمایه داری استفاده میکنن
در حال حاظر ایده جدیدی کشف نشده که جای ایده سرمایه داری رو بگیره
نقل قول: اما استالین ودولتش با سیاست پاک اقتصادی پیش رفتند واختلاص وبریز بپاشی نداشتند(فقط درمورد استالین این را تایید می کنم)درضمن فساد برای دولت سخت است وسریع زیر سوال رفته وافشا می شود اما خصوصی ها خیر شاید هیچ وقت رسوا نشوند ومدام به دزدی ادامه دهند زیرا دولت همش زیر ذره بین مردم وهزار نفر دیگر است وباید به هزاران نفر جواب پس دهد ومو به مو ارائه گذارش دهد.البته به شخص راس دولت هم بستگی داره که مثل (استالین وهیتلر) پاک باشه یا مثل افراد دیگر ناپاک ورئیس دولت بسیار نقش مهمی درسیستم دارد
نه عزیز من تو فکر کن کارخانه مال دولته مدیز و حسابدار و سرکرده ها جمع میشن یواشکی میخورن
ولی کارخانه خصوصی باشه که صاحب کارخانه اجازه نمیده یکی یک ریال پولشو بخورن