27-02-2012، 19:11
(26-02-2012، 21:30)در جستجوی حقیقت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آقا سینا من منظورم اون نبود من صفحه اول پست دادم و افتاده بود بعد از پست شما بعد فکر کردید من با نازی سنتر هستم اما نبودم
آقا
شما خودتان را زيادي دست بالا گرفته ايد!
من با فعاليت شما مشكلي ندارم!
با توهين و جو سازي نا به حق عليه نازي سنتر مشكل دارم!
جناب D قضيه اش جداست كه اخراج شد و هيچ دخلي به شما ندارد!هيچ ربطي هم به شما ندارد!
طوري نوشته ايد با آمدن به اينجا خنثي شد كه انگار رهبر فراكسيون اكثريت مجلس را برايش پاپوش درست كرده و از نازي سنتر اخراج كرده اند!
ما مگر به شما دشنام داديم كه اينجا امده ايد تهمت مي زنيد كه از بزرگ ترين و عظيم ترين گناهان است البته فكر نكنم كه براي شما مشكلي داشته باشد با توجه به سخن گران مايه(!) رهبر عظيم الشان تان جناب فريدريك انگلس:دين افيون ملت هاست!!!!
مگر من به شما نگفتم كه فقط و فقط در تايپيك تزار بحث كنيد و از اين تايپيك خارج نشويد ولي شما همچنان خارج از آن تايپيك به شعار دادن ادامه داديد!تا اين كه سرانجام اخراج شديد!
كدام توهين؟وقتي كه ما با دليل و مدرك به شما ثابت مي كنيم كه استالين و مائو فلان جنايت را انجام دادند اين توهين است؟
واعجبا!