06-03-2012، 18:33
اول آنکه مردم قفقاز خواهان کمونیست شدند وارتش هایی را به حمایت کمونیسم سازماندهی کردند دوم آنکه انگلیس وحشت داشت که
کمونیست به ایران راه یابد یا ایران وسیع شود او دوست داشت که ایران مستعمره کوچک خودش باشد.
لنین اصلا به آذربایجان دست اندازی نکرد هزار دفعه گفتم

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واون مال زمان استالینه.شمایید که دارید طفره می روید.شما اصلا شرایط سخت جنگ داخلی را درک
نمی کنید تاکید می کنم تایپیک من در این مورد رو بخونید.
استالین لطف کرد که آذربایجانو نگرفت وگرنه با اون حملات سنگین ارتش رضا پهلوی به او و کمک به هیتلر.محمدرضا پهلوی هم به پای استالین
افتاده بود وگریه وزاری می کرد که آذربایجانو نگیرید وبه جاش نفت ببرید استالین هم دلش به حال اون محمدرضای دماغ گنده سوخت وقبول کرد درحالی که دوسال بعد نفت ملی شد.
شما اصلا به حرف های من توجه نمی کنی وحرف خودت را می زنی ومدام می گویی طفره وسفسطه

این پرونده سازی ها رو جمع کن دیگه منطقی صحبت کن 
کمونیست به ایران راه یابد یا ایران وسیع شود او دوست داشت که ایران مستعمره کوچک خودش باشد.
لنین اصلا به آذربایجان دست اندازی نکرد هزار دفعه گفتم

نمی کنید تاکید می کنم تایپیک من در این مورد رو بخونید.
استالین لطف کرد که آذربایجانو نگرفت وگرنه با اون حملات سنگین ارتش رضا پهلوی به او و کمک به هیتلر.محمدرضا پهلوی هم به پای استالین
افتاده بود وگریه وزاری می کرد که آذربایجانو نگیرید وبه جاش نفت ببرید استالین هم دلش به حال اون محمدرضای دماغ گنده سوخت وقبول کرد درحالی که دوسال بعد نفت ملی شد.
شما اصلا به حرف های من توجه نمی کنی وحرف خودت را می زنی ومدام می گویی طفره وسفسطه