(10-03-2013، 14:35)melikajon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-03-2013، 14:24)nightwolf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-03-2013، 14:16)melikajon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-03-2013، 13:59)nightwolf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-03-2013، 13:54)maryam.ekh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
معلومه خییییییییییییلی حرستون در اومده
هه نه حرسمون در نیومده برای تو ناراحتیم برای تو داریم حرس می خوریم که انقدر بی ادبی اگه ما بدیم خوب ازدواج نکن مگه نمیگی ما بدیم ؟
اهان راستی یادم نبود نمیتونین رو پایه خودتون وایسین و نیاز دارین تا ما بهتون پول بدیم
منظورمم با همه نیست
هیچ زنی به یه مردی نیاز نداره مرد که به یه زن نیاز داره و هر زنی می تونه پول دربیاره راستی اگه ما دخترا بدیم پس شما پسرا چرا می یایین خاستگاری ما پس اگه خوب بودید
دخترا می یومدند خاستگاریتون.......جنب تون رو ببرید بالا این همه ضد دخترا مطلب گزاشتید ما مثل شما نبودیم حالا خودتون قضاوت کنید دخترا با جنبه هستند یا پسر؟؟؟
پاسخ:
گزینه ی 1:دخترا
گزینه ی 2: پ ن پ پسرا
خوب شما ها چرا فقط منتظرین ما بیایم خاستگاریتون ؟؟؟ مگه بد نیستیم؟؟؟
بعد واقعا فکر می کنی ما بیشتر مطلب ضده دخترا کزاشتیم؟؟ ماشالا همین مریم جون تو 7 دقیقه 3-4 تا مطلب ضده پسرا گزاشته چه جوری اونوقت ما بیشتر مطلب فرستادیم؟؟؟؟
جدیدا اسمه توهینو میزارین شوخی؟؟؟؟
من منظورم همه ی دخترا نیست من از این عصبانی میشم که داره به ماها توهین میشه اخه مریم جان این مطلب هارو میزاری نمیگی شاید یه پسری تو انجمن باشه که معلول باشه یا مریضی چیزی داشته باشه؟؟ اخه چه جوری دلت میاد بهشون توهین کنی اونا که گناهی نکردن
خوب شما این مطلب هارو به توان n به جون بخرید....هرچقدر باشه مشکل جسمی ندارید (ولی عقلی دارید)منظورم با بعضی پسرا بود
البته فکر کنم بیشتر خانوما مشکل عقلی داشته باشن تا اقایون

شوخی کردم ملیکا جان جدی نگیر اینم مثل همون شوخیای بود که با ما ها می کنین بعد میگین جنبه داشته باش خوب تو هم جنبه داشته باش دیگه