اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فرار مجریان شبکه من و تو از پاسخ به رسوایی در اکادمی گوگوش

مجریان شبکه من وتو پس از وقوع رسوایی صورت گرفته در اکادمی گوگوش از پاسخ دادن به تقلب های صورت گرفته در اکادمی گوگوش از پاسخ دادن به تقلب های صورت گرفته سرباز زدند.

به گزارش البرز نیوز: پس از اینکه ابتدا یک بیننده طی پیامی پرده از این رسوایی برداشته
وپس از ان موج هایی از اعتراضات از این رسوایی صورت گرفته از سوی مخاطبان شبکه من و تو
در قالب بیانیه ها وسوالات برای این شبکه ارسال شد.مجریان این شبکه برای فرار از پاسخ دادن به این تقلب در برنامه جواب حاضر شدند.اما برخلاف انتظاز مخاطبان که همگی خواستار عذر خواهی این شبکه به دلیل به بازی گرفتن شعور مخاطبان داشتند مجری برنامه اکادمی گوگوش با مسخره نمودن معترضان سعی در پاک نمودن رسوایی صورت گرفته یعنی تقلب داشتند.

مجریان برنامه اکادمی به دلیل استفاده از اشعار دیگران به نام خود لقب {ترانه قاپ} معاصر دادند. در این خصوص با خنده گفت: ما مافیا داریم و کلاهبرداری کرده ایم.این بسیار ساده است
مگر ما چند خواننده و ترانه سرای تبعید شده داریم؟ این کاملا طبیعی است که خواننده ها وترانه
سراها با این محدودیت باهم در ارتباط باشند و دوستی من و اوش کاملا طبیعی است ودر ضمن حیف نیست یک خواننده با این همه استعداد معروف نشود؟
با پاسخ دادن به این سوال از طرف مجریان برنامه نتیجه میگیریم که دست اندر کاران من وتو پاسخ قانع کننده ای در خصوص این رسوایی صورت گرفته نداشته اند.
وای سلطان چه عجب خوشت اومد اخیش.HeartHeartHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط ~SoLTaN~ ، pink devil ، frozen✘girl ، فلانی ، istanbul ، ناروین ، امیررضا* ، яᎧмιиα ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، فرشته آسمانی ، alone but happy ، arooos ، melodicl ، هیوای ، parisa16 ، lady snow white ، * AMIR* ، جی تی ای
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
فرار مجریان شبکه من و تو از پاسخ به رسوایی در اکادمی گوگوش - taranom1 - 11-03-2012، 22:10

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اگر به پاسخ‌نامه فردی شک شود، دوباره برای آزمون مجدد دعوت می‌شود
Video فرار حیرت انگیز گربه از ساختمان آتش گرفته +ویدیو
Subarrow چین به درخواست بن سلمان پاسخ مثبت داد
  هشدار فرابورس درباره دستکاری قیمت سهام در شبکه‌های اجتماعی
  آیا ماجرای صلح امام حسن (ع) دوباره تکرار می‌شود؟/ پاسخ از رهبر معظّم انقلاب
Heart پاسخ بشار اسد به درخواست ترامپ برای ترورش
Heart پاسخ چین به پمپئو درباره ایران
  اتحاديه راديو و تلويزيون عراق اقدام شبکه MBC در توهین به شهید المهندس را محکوم کرد!
  ماجرای پیاده کردن یک دکتر از هواپیما به بهانه کرونا+پاسخ ایرلاین و اظهارات مسافر
  تلاش فرانسه برای پاسخ قاطع اتحادیه اروپا به رژیم صهیونیستی در پرونده الحاق

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان