25-03-2013، 14:35
(25-03-2013، 14:06)زهرا# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کتاب های تاریخی و رمان
[/quo
کتاب هاکلبری فین رو بهت پیشهاد میکنم درمورد یه پسریه که باباش شراب میخوره و به زندان میفته ولی فرار میکنه و پسره رو میبره باخودش یه جای دیگه و.............
[quote='shervin 007' pid='577669' dateline='1364209729']
کتاب هایی در مورد زمان های قدیم
بهت کتاب بلاگردان رو پیشنهاد میکنم درمورد دو تا مرده که شکل همن یکی پول داره ولی وضع مالی اون یکی خوب نیس این دوتا یه روز همو میبینن و جاشونو باهم عوض میکنن و ...............
(25-03-2013، 14:12)atosa123 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رمان های تاریخی یا عاشقانه
بهت کتاب جین ایر رو پیشنهاد میکنم در مورد یه دختریه که در سن 1 سالگی مامان و باباش میمیرن اون پیش داییش زندگی میکرده تا این که اون هم میمیره و با زن داییش و بچه هاش میمونه از اون به بعد رفتار زن داییش باهاش بد میشه و اونو به یه مدرسه ی خیریه میفرسته اون 8 سال اون جا میمونه بهد یه استخدام کاری تو روزنامه میده و توی یه خونه میشه معلم سرخونه ی یه دختری به نام آدل در اون جا عاشق صاحب خونه میشه و ..........