امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رفتنِ کیـم کیـو جونـگ بِـ سربـازی و خامـوشــیِ موقـتِ "دابـل اِس"!

دلیل اصلی فروپاشی دابل اس بی لیاقتی کمپانی سرمایه گذارشون بود که وقتی کیم هیون جونگ به یه مهمونی جشن تولد رفت انکارش کردن اما وقتی هیون راستشو گفت دیگه ازش طرفداری نکردن و گذاشتن مردم هرچی از دهنشون در میاد به هیون بگن وقتی هم که گروه متوجه شد که این کمپانی دیگه ساپورتشون نمیکنه اصلی ترین جمله ی کیو توی نامه اش که اینجا نوشته نشده این بود :

من همیشه متشکر بودم اما به نظر میرسه که احساس تاسفمم داره به اندازه این احساس زیاد میشه
قبل از اینکه گروه پاشیده بشه داخل اون کنسرت لعنتی گروه از هم متلاشی شدن خودشونو اعلام کرد وقول داد که زود بر گردن
کیو هم به سربازی رفت و به جای دوسال ،دوسال و شش ماه سربازیبود(به دلیل مسخره بازی هاش 6 ماه اضافه خدمت خورد)
و الان هم کمپانی سی ان پی میخواد با دابل اس قرار داد ببنده ولی دابل اس گفته الان زوده و بعد از اتمام فعالیت های شخصی گروه به زودی بر میرده
این خبر رو نمیدونم راسته یا نه اما طبق آخرین شایعه ها اعضا دارن ویدیو کلیپ جدیدشونو میسازن اما نمیخواستن مردم بفهمن که سوپرایزی باشه واسه طرفداراHuh
زندگــی ...
به من آموخــــت...
همیشه منتظر حمله ی ....
احتمالیه کسی باشم ..........
که به او...
محبت فراوان کــــــــــردم............
:499:
پاسخ
 سپاس شده توسط pink devil ، *pariya

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: رفتنِ کیـم کیـو جونـگ بِـ سربـازی و خامـوشــیِ موقـتِ "دابـل اِس"! - ♥ Sky Princess♥ - 09-04-2013، 13:15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان