(13-11-2012، 16:11)aazaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایمان
ایران70درصد
امریکا26درصد
بنده خدا چه ربطي داره اخه؟
(19-11-2012، 16:58)دوریکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایران بهترینه خیر سرمون نسل ما کوروشه ها?؟??؟
خب اصلا ميشه بگي به مطالب اين تايپيك چه ربطي داره؟
(23-11-2012، 17:22)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با طرز فکر که شما داری اگه ارتش هیتلر - شوروی رو هم داشتیم باز محکوم به شکست بودیم
اول اراده
بعد سلاح
به قول ناپلئون : به روحیه سربازانت بنگر نه به سلاحشان
همون ناپلئوني كه توي اخرين جنگش به يك جزيره تبعيد شد؟
(28-11-2012، 11:08)تکاور کوهستان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام خدمت همه هم وطن های گلم
اولا برای مقایسه توان نظامی شمردن تعداد تجهیزات وتسلیهات کارناشیانه و اماتوری است این را به عنوان یکی از مدافعان وطنم ایران خدمت عرض میکنم دوما این آمار به طور کل اشتباه است چه در مورد ایران و چه امریکا سوما ما در خاک کشور خود میجنگیم و با ان اشنایی کامل داریم +تجربهای قبل -برای پیروزی در میدان نبرد سلاح حرف اخر را میزند ملاک هست ولی شرط نیست هر چه قدر دشمن بزرگتر چشم ان هم بزرگتر ما به چشمش ضربه میزنیم و در اخر اگر روزی جنگی شود به همه شما دوستان گلم عرض میکنم ما با تمام وجود هستیم خیالتان راحت ما ارتشیان 24ساعته دشمن را رصد میکنیم درست خاموشیم وزیاد رسانه ای نیستیم ولی با تمام قوا و بی ادعا برای ناموسمون وطن -خاک- دین و رهبرمون تا آخرین نفس وقطره خون میجنگیم بدون هیچ توقع مثل 8سال جنگ که ما کردیم و بقیه به حساب خودشون گذاشتن ما بعد از جنگ بازسازی ونوسازی ارتش شروع کردیم و بقیه رفتن دنبال سهمشون
از کارهای نکرده .درود به شرف 48000شهید ارتش که همشون مظلوم هستند. وسلام
تو هم از اون ادمايي هستي كه ميگي معيار بردن جنگ ايمانه اخه من نميدونم امريكا بمب هسته اي بزنه چجوري با ايمان ميشه جلوي بمبش رو گرفت؟
اخه از كجا انقدر مطمئني؟فكركردي الكي حمله ميكنند و ماهم ميزنيمشون؟يعني واقعا فكر كردي كه ارتش امريكا چلاقه؟
تو ميتوني براي اينچيزا بجنگي ولي من براي تنها كسي كه نميجنگم رهبره
(28-11-2012، 14:31)Anahid jooooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به نظر من اگه ایران اینقدر ضعیف بود آمریکا تا حالا هزار مرتبه حمله کرده بود
تو هر جنگي ضرر به هردو طرف وارد ميشه براي همين امريكا اتك نميده
اون زماني كه ما جنگ رو برديم شاه تمام اسلحه هاش رو از امركا ميخريد و امريكا چنان ايران رو مجهز كرده بود كه اون موقع ايران به عنوان ژاندارم منطقه شناخته ميشد و بعد از شاهم ما با همينا پيروز شديم اگه اينا نبود معلوم نبود الان وضعيتمون چجوري بود