06-05-2013، 18:28
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-05-2013، 18:37، توسط 卐WaffenSS卐.)
دوست کوچولوی من احترامتونگه داراینجابخش نظامیه ونه کل کل
خیلی معذرت میخوام شمااگه ممکنه اسم پنج تاجت روسیوبگوبعددراین باره اضحارنظربفرما
شماازکجامطمئنی نداشته؟بعدش هم تصورشماازپدافندهوایی موشکه اول این تصورت رواصلاح کن اون وقت من باشمابحث میکنم
خوب شماهم یه جورشی به خاطرات شخصی یک سری ژنرال اعتمادمیکنی اگه اینطوربودالان تاریخوبایدیک جوردیگه مینوشتن چون هرکی سعی داره شکست ننگین خودش روتوجیه کنه اون ژنرال هام براشون افت داشته بگن ازیک کشوربدون ارتش شکست خوردن
شمااگه میدونستی مقایسشون نمیکردی
بسیجی هاهم درجنگ شرکت میکنن امایک گروه شبه نظامی طرفداردولتن ونه یک ارتش
نترسیدن ازمرگ بخشی ازایمانه ونه خودایمان
امااین نترسیدن ازجنگ توهمه دوران هاوجودداشته عده ای ازراه درست (ادیان الهی)باورداشتندوعده ای به بت وسنگ وکلوخ واین چیزا
و
دوست من این جابرای کل کل نیست بحث منطقیه اگه شماکل کل مهدکودکی میخواین گفت وگوی آزاد>بحث وگفت وگو>کل کل نسخه 4 اینجاکاربرانه اعصاب کل کل دارن ونه درسطح کل کل های بچه گانه هستن
درجواب این حرفت:يعني امريكا ميگي؟ايول داري والله
ازآن نترس که های وهوی داردازآن بترس که سربه توی دارد
خیلی معذرت میخوام شمااگه ممکنه اسم پنج تاجت روسیوبگوبعددراین باره اضحارنظربفرما
شماازکجامطمئنی نداشته؟بعدش هم تصورشماازپدافندهوایی موشکه اول این تصورت رواصلاح کن اون وقت من باشمابحث میکنم
خوب شماهم یه جورشی به خاطرات شخصی یک سری ژنرال اعتمادمیکنی اگه اینطوربودالان تاریخوبایدیک جوردیگه مینوشتن چون هرکی سعی داره شکست ننگین خودش روتوجیه کنه اون ژنرال هام براشون افت داشته بگن ازیک کشوربدون ارتش شکست خوردن
شمااگه میدونستی مقایسشون نمیکردی
بسیجی هاهم درجنگ شرکت میکنن امایک گروه شبه نظامی طرفداردولتن ونه یک ارتش
نترسیدن ازمرگ بخشی ازایمانه ونه خودایمان
امااین نترسیدن ازجنگ توهمه دوران هاوجودداشته عده ای ازراه درست (ادیان الهی)باورداشتندوعده ای به بت وسنگ وکلوخ واین چیزا
و
دوست من این جابرای کل کل نیست بحث منطقیه اگه شماکل کل مهدکودکی میخواین گفت وگوی آزاد>بحث وگفت وگو>کل کل نسخه 4 اینجاکاربرانه اعصاب کل کل دارن ونه درسطح کل کل های بچه گانه هستن
درجواب این حرفت:يعني امريكا ميگي؟ايول داري والله
ازآن نترس که های وهوی داردازآن بترس که سربه توی دارد