06-05-2013، 20:24
(06-05-2013، 17:59){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مفت؟انگليسيها اومدن چاه نفت زدن و با ما 50 50 شريك شدن هرچند كه كارشون درست نبود و ازشون حمايت نميكنم
من هيچ وقت نگفتم اون سلاح هارو ايران ساخته و گفتم امريكا به ايران داده يكم با دقت بخون
بسيج هم جزو از نيروهايي هستش كه تو جنگ شركت ميكنه از اين لحاظ گفتم.نه فقط شما ميدوني
وايكينگا اعتقاد داشتن اگه تو جنگ بميرن ميرن داخل بهشت اين ترس از جنگ رو كم ميكرد به قول شما اسمش رو ميذاريم ايمان
خاطرات جيمز كارتر . خاطرات ژنرال هايي كه اون عمليات رو برنامه ريزي كرده بودن و بعده چند سال چندتا از همين ژنرالا فاش كردن قضيه رو
هههههههه اون موقع اصلا ايران مثله الان پدافند هوايي داشته؟ زمان انقلاب جتاي روسيه روي كوهسنگي ميچرخيدند
(06-05-2013، 13:33)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
موقیت ایران با آمریکا فرق داره ایران نمی تونه همه ی پیشرفت هاشو بگه
يعني امريكا ميگي؟ايول داري والله
ویرایش به دلیل توهین
[/quote]
شما با دیدن چهارتا مستند نظامی هوا برتون داشته
از مسائل نظامی چی سر در میارید؟
متاسفم من نمیدونم اصلا با شما چرا بحث میکنم
سنتون اینقدر پایینه که خیلی چیزا نمیفهمید
من نیمدونم با دیدن یه مستند شر ور مزخرف مثل از تهران تا قاهره که اون عفریته جادوگر خونخوار با اون شوهر دزد دیکتاتورش چرا اینقدر تاثیر گرفتید
البته چون بچه اید