30-03-2012، 19:21
نقل قول: خودتان هم میدانید در جنگ جهانی دوم حق کاملا با هیتلر بود پس اینقدر باتعنه و کنایه اعصاب منرا به هم نریزید
می دونم حق آلمان خورده شده بود اما راه انداختن جنگی که موجب مرگ صدها میلیون آدم شد حقیقتا نمیتونه راه درستی برای ادای حق
باشه.راه انداختن اون جنگ آدم کشی به تمام عیار بود.
نقل قول: ولی تقصیر چرچیل بوداینو قبول دارم ازش خیلی بدم میاد خود چرچیل یک سیاست باز لعنتی بود که در تاریخ لنگه اش نیست.اون اول هیتلرو مجبور به پیمان عدم تجاوز
کرداما بعدش اونو تحریک به حمله به شوروی کرد اون می خواست با این کار هیتلرو غاصب وخونخوار جلوه بده که موفق شد.
نقل قول: تقصیر استالین که میخواست ارتش خود را قوی کند وبه نیروی ضعیف شده ی المان حمله کند
استالین هیچ حمله ای در پفکر نداشت.آلمان بسیار قدرتمند بود واستالین کشورش را با پاکسازی ها ضعیف کرده بود وآمادگی وتوقع جنگ با
آلمان را نداشت.
نقل قول: اگرنه به المان در نبرد بریتانیا کمک میکرداستالین به فکر منافع شوروی بود جنگ با بریتانیا منفعتی برای شوروی نداشت وبعد اینکه شوروی بسیار ضعیف بود وتوان جنگ وحمله نداشت
دیدیم که در حمله به فنلاند اون کشور ضعیف باز شوروی شکست خورد وکلی تلفات داد.شوروی یک مشکل اساسی داشت واونم ایجاد
تلفات زیاد در جنگ بود.استالین در کشور خودش با خودش ورهبران حزب در گیر بود اصلا امکان حمله به کشوری قدرتمند را نداشت اون قدر
کشورشو با پاکسازی ها کوبوند که دیگر داشت ضعیف می شد.پاکسازی های او زیاده روی وشکل نادرستی داشت.اگر او با ملایمت وبدون زور
وتوسط علاقه کمونیست را به مردم می رساند مطمئنا جواب بهتری می گرفت وتا ابد همه دوستش داشتن وکشورش محبوب وابر قدرت ترین می شد. اما زور های او بی رویه بود وهمه رو از خودش بی زار کرد
نقل قول: جنگ خاصی استالینو تحدید نمیکر
حمله آلمان,حمله فنلاند استالینو تحدید می کرد.
نقل قول: اگر نه برای چه به فنلاند حمله کرد
دلیلش به احتمال زیاد حمله فنلاند بود که استالین پیش دستی کرد اما فکر کنم بیش ترین دلیلش جاه طلبی استالیین برای تصرف فنلاند به خاطر شکست کمونست ها در 30سال پیش در جنگ داخلی فنلاند.
حمله به لهستان برای آلمان وشوروی کاملا موجه است ومی دانید لهستانی ها چه اشخاص قاتل ومزودری هستند.
نقل قول: هلوکاست(باور دارم واقعی نیست)
درمورد آمار که من کمی شک دارم اما بالاخره مسئله اینه که کشته وسوزانده وبا گاز خفه کرده.
نقل قول: اقتصادمنم با اقتصاد آلمان موافقم اقتصاد آلمان مثل شوروی نتیجه داد وعلتش وجود سوسیالیسم وحقوق برابر کارگران است بدون کارگران دو کشور
به هیچی نمی رسیدند من هم اقتصاد آلمان را تحسین می کنم.
ای کاش در کشور ما هم مثل شوروی وآلمان نازی حداقل به حقوق کارگران وبرابری اهمیت دهند.
نقل قول: جنگ جهانی
جنگ هیچ وقت فایده ندارد وهیچ کس را به جایی نمی رساند جنگ همش ضرر بود ورومل هم اواخر اینو فهمید ومی خواست آلمان را کنار
بکشد.در روسیهه هم می دونیم که جنگ جهانی اول چه بلایی سرش آورد وباعث ایجاد کمونیسم شد.آلمان هم با جنگ جهانی اول ودوم از
بین رفت.برای شوروی هم راستیتش سودی جنگ جهانی دوم نداشت زیرا همه سود ها را در این جنگ هم انگلیس,فرانسه وبیش تر امریکا
برد وشوروی با خفت وخواری در 1991از بین رفت.وجنگ وفشاری سخت مثل جنگ سرد را متحمل شد.
جنگ جهانی هیچ چیزی برای دفاع کردن نداره.
نقل قول: پس از نظر شما دنیا کمونیست است هان
من همچین چیزی نگفتم.

نقل قول: آلمان با حمله هایی که می کرد به دستور هیتلر آشکارا ویرانی جهان رو رقم می زد
آلمان در هردو جنگ مقصر شناخته شد اما با او بسیار بدرفتار کردند مثلا در ورسای خیلی حق آلمان رو خوردند.هیتلر اگر حمله به شوروی را
راه نمی انداخت کشورش قدرتمند تر می شد وباقی می ماند والآن جهان در برابری سوسیالیسم بود نصف شوروی ونصف آلمان نازی وواقعا عالی می شد.