22-07-2013، 8:08
(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-07-2013، 8:14، توسط haghighatyab.)
من تو میلیتاری عضو هستم اونجا بحث و ازنظر فنی برسی میکنن نه از نظر احساسی بچه ها لطفا یه کم مطالعاتتونو بالاببرید تابتونیم بحثو از نظر فنی بالا ببریم نظر من به شخصه اینه که آمریکا با تجربه ی نبرد های پیاپی نمیاد ناو های چندین میلیارد دلاری رو حتی تو خطر برخورد حتی یک موشک قرار بده ناو های هواپیمابر آمریکایی دارای سه لایه ی دفاعی هستن که عبور 20موشک از هر لای ی اون مثل عبور توپ از درز سوزن هست!! بله تعجب نکنید خود امریکایی ها برای بالا بردن روحیهی کار کنان ناو های هواپیمابر یک ماکت از اونو که دارای سیستم پدافند واقعی که در ناو های هواپیمابر موجود است رو هدف 50عدد از بهتری نوع موشک های کروز که در حال حاضر به نظر من و اکثر کارشناسان مناسب ترین گزینه برای زدن ناوهای هواپیمابر است قرار دادند در لایه ی دفاعی اول 15 عدد از انان مورد اصابت پدافند قرار گرفته وباقی آنان در لایه دوم منهدم شدند من اینهارو از خودم نمیگم تو تلویزیون من و تو یه بار فیلمشو دیدم خودم یه بار توی اینتر نت مشاهده کردم الان دربه در دنبالشم که پیداش کنم یه هفته فرست بدین حتما پیداش میکنم ولینکشو بهتون میدم فعلا بای
در ضمن من باید اینو اضافه کنم که ناو های هواپیما بر در شرایط جنگی هیچگاه به تنهایی مورد استفاده قرار نمیگیرد بلکه استفاده ی اون در یک ناوگان محتمل تر هست اگر نفوذ 100 موشک به عرشه ی ناو هواپیمابر محتمل باشد نفوذ 200-300 موشک به یک ناوگان غیرممکنه فعلا بای
در ضمن من باید اینو اضافه کنم که ناو های هواپیما بر در شرایط جنگی هیچگاه به تنهایی مورد استفاده قرار نمیگیرد بلکه استفاده ی اون در یک ناوگان محتمل تر هست اگر نفوذ 100 موشک به عرشه ی ناو هواپیمابر محتمل باشد نفوذ 200-300 موشک به یک ناوگان غیرممکنه فعلا بای