ببخشید که دیر به دیر به انجمن میام باید یه نکته ی دیگرو هم اشاره کنم اینکه من موشک ایرانیی که قابلیت کنترل از راه دور رو (به طور موئثر یعنی مثلا 10 درجه در صد کیلو متر)داشته باشه تا جایی که من میدونم وجود نداره این مورد کار هدف قرار دادن یه شناور در حال حرکت بخصوص ناو های هوا پیمابر که سرعت فوق العاده ای داره رو بسیار سخت تر میکنه چون یک پایگاه موشکی که موشک های اون قابلیت کنترل از راه دور رو نداشته باشن باید در ابتدا زمانی که طول میکشه که موشک به ناو هواپیمابر برسه رو حساب کنند سپس محاسبه کنند که ناو هوا پیما بر دراین فاصله زمانی در چه جای گاهی قرار داره سپس اونجارو مورد هدف قرار برن سپس موشک هارو پرتاب کنند با محاسبه میران خطارفت موشک در این فاصله (مثلادر 100کیلومت چیزی بین 100متر به بالا(درموشک های ایرانی))به علاوه ی توانایی دیگر ناو های هواپیمابر یعنی تشخیص موشک ها و اهداف خطر ناک از موشک ها و اهداف بی خطر دیگر جای شبه ای نمی مونه که درصورت وجود بزرگ ترین پایگاه موشکی جهان در ایران (که یک خیال بیش نیست چون بزرگ ترین اونهادر فلوریدا باضرفیت 1500-1000 موشک هم زمان و دومینش در روسیه با 1400-950موشک هم زمان)باوجود چنین موشک هایی در سامانه ی موشکی ایران امکان تعرض به یه ناو هوا پیمابربسیار پایین میاد چه برسه به یه ناو گان برای مفهوم شدن این مسئله بزارین یه مثالی بزنم فکر کنید شما پرسنل پایگاه موشکی باشید اونوقت در فاصله ی حدود 300 کیلومتر از سواحل خلیج همیشه فارساگر هم در صورتی که فاصله ی شما از ناو 300 کیلو متر باشه با سرعت مناسب برای موشک های دوربرد یعنی 314متر بر ثانیه باید محل استقرار ناو هوا پیمابر در 15 حدس بزنی اون وقت در این 15 دقیقه اگه ناو 1 درجه تنها یک در جه تغیر جهت بده حتی با وجود ضریب خطا در دقت امکان نداره یه موشک بتونه به ناو برخورد کنه (در صورتی که ناو هوا پیما بر سیستم پدا فندی نداشته باشه )و ضریب خطا رو 300 (100متر در 100 کیلو متر) متر در نظر بگیریم اگر فاصله ی پایگاه 100 کیلو متر باشه (یه پایگاه کا ملا نامناسب موشکی برای زدن ناو های هوا پیما بر در ایران)ناو در زمان پرتاب اگه یه در جه تغییر جهت بده هیچ موشکی نمی خوره اگه 3-4 دقیقه قبل از برخورد که 100 در 100 متوجه موشک میشه 2 در جه تغییر جهت بده دیگه نیازی نیست که پدا فند کاری بکه در صورتی که یه ناو هوا پیما بر میتونه چند ده درجه در یک آن تغییر جهت بده