اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

كرمها با راه رفتن حرف می زنند !

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
كرمها با راه رفتن حرف می زنند !

دانشمندان به تازگی شیوه جدیدی را در برقراری ارتباط كلامی میان جانداران كشف كرده اند. ارتباطی كه از طریق راه رفتن برقرار می شود.

گروهی از دانشمندان دانشگاه كارلتون اوتاوا در كانادا با مطالعه برروی كرمهای ابریشم دریافتند این جاندار برای محافظت از «قلمرو برگی» خود از این شیوه از ارتباطات استفاده می كند. به بیانی دیگر این جاندار با استفاده از این شیوه ویژه از حرف زدن بدون تحمل آسیب و جراحت ناشی از نبرد با مزاحمان و مهاجمان به آنها می فهماند كه باید هرچه زودتر قلمرو وی را ترك كنند.

به گفته دانشمندان این كرمها در هنگام راه رفتن با ایجاد سیگنالهای پیچیده و ارتعاشی بر روی ساختارهای پرز مانند بدن خود صدایی آزاردهنده به وجود می آورند تا به مهاجمان اخطار دهند به آنها و قلمروشان نزدیك نشوند.

زمانی كه این كرمها چنین سیگنالهایی از خود ساطع می كنند، مهاجم برگ را ترك می كند. مفهوم این سیگنالها مشابه این است كه جاندار بگوید «من اینجا هستم، از اینجا خارج شو، من درحال حاضر مالك این برگ هستم.»

دانشمندان با مطالعه برروی انواع مختلف این كرمها درگونه ای واحد شجره نامه مولكولی برای این جانداران ایجاد كرده و دریافتند كرمهایی كه از قدمت بیشتری برخوردارند مشكل خود را با حمله به مهاجمان برطرف می كنند كه گاه این نزاعها به مرگ جاندار ختم می شود.

اما سیر تكاملی باعث شده است كرمهای جدیدتر مشكلات خود را بدون درگیری در یك نزاع مرگبار رفع كنند. در واقع این سیگنالها به صورت اولیه به مهاجمان هشدار داده و از وقوع درگیری جلوگیری می كند.
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
كرمها با راه رفتن حرف می زنند ! - ERF@N - 30-07-2013، 11:10

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چرا نوزاد انسان قادر به راه رفتن نیست؟
  ابرها با هم حرف می زنند !!
  بدلکاران در فیلمها چگونه خود را آتش می زنند؟! (عکس)
  عادت هائی که سبب از بین رفتن سلول های مغز می شوند:
  چرا پنگوئن ها در دمای زیر صفر یخ نمی زنند؟
  اضطراب جهت راه رفتن شما را تغییر می‌دهد!
  وقتی سیاستمداران بوتاکس می زنند...
  چاپ یک قایق با بزرگ‌ترین چاپگر سه‌بعدی جهان+پروتزهایی که با نمونه واقعی مو نمی‌زنند!
  با بالا رفتن سن پوستی زیبا داشته باشیدبا
  با بالا رفتن سن پوستی زیبا داشته باشیدبا ....

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان