اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

په نه په جدید باحال

رفتم پمپ بنزینی به یارو میگم 40 تا بزن میگه 40 لیتر؟ میگم په نه په 40 تا قاشق چایی خوریBig Grin

پریشب تو خیابان دارم با فندکم بازی میکنم پلیس اومده میگه فندکه؟ میگم په نه په مشعل المپیک دارم  میبرم لندنTongue

رفتم درمونگاه منشی میگه مریض شمایید؟ میگم په نه په من میکروبم اومدم خودم و معرفی کنمSleepy

رفتم مغازه به یارو میگم قرص پشه دارید ؟ میگه واسه کشتنش می خوای ؟ میگم په نه په واسه سردردش می خوامBig Grin

تو صف پمپ گاز منتظرم نوبتم بشه یارو زده به شیشه میگه آقا شما هم می خواید گاز بزنی؟ میگم  په نه په می خوام لیس بزنم:cool:

آب قطع شده بود بد وصل شد ازش آب زرد بیرون میومد داداشم میگه این واسه زنگ لوله هاست ؟ میگم په نه په سازمان آب واسه معذرت خواهی اولش آب پرتغال میفرستهTongue

سگم را بردم پیش دامپزشک منشیش میگه سگتون مریضه؟ میگم په نه په خودم مریض شدم سگم گفت آشنا داره اومدم خدمتتونBig Grin

رفتم عسل بخرم یارو میگه شما هم عسل می خواید ؟ میگم په نه په ما زنبوریم اومدیم استخدامشیمDodgy

زنگ زدم 115 میگه آمبولانس می خواید قربان ؟ میگم په نه پهیه پلیس 110 می خواستم بقیشم آدامس بدیدTongue

پام رفته تو چاله وسط خیابان با مغز پهن شدم رو زمین اومدن دورمو گرفتن میگن خوردی زمین؟ میگم په نه په دارم سجده شکر به جا میارمDodgy

زنگ زدم اورژانس میگم تصادف شده یارو میپرسه کسی هم صدمه دیده؟ میگم په نه په زنگ زدم بگم همه سالمند از نگرانی درتون بیارمBig Grin

به داداشم میگم برو اعصای آقا جون و بیار میگه آقا جون مگه می خواد بره ؟ میگم په نه په می خواد به اذن پروردگاراعصا را تبدیل به اژدها کنهDodgy

نصفه شب یکی از بالا درمون پرید تو حیاط داداشم میگه دزده؟ میگم په نه په زوروست داره از دست گروهبان گارسیا در میرهUndecided

داریم راه میریم پام پیچ خورد خوردم زمین دوستم میگه کمک می خوای ؟ میگم په نه په شما ها خودتون و نجات بدین من اینجا میمونم مقاومت میکنمDodgy

لطفا نظر بدین و مشکلات را گزارش بدید سپاس هم یادتون نرهHeartHeartHeartHeartHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط * Exceptional girl * ، بنز باز خسته ، ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ ، asal1997
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
په نه په جدید باحال - فرنوش22 - 05-08-2013، 14:36

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان