17-04-2012، 22:34
نقل قول: یه کم تومطلب دقت کن
گفتم براساس اطلاعاتی که خودم وارتش وویکیپدیاداده مطلب ویکیپدیارو ویرایش کردم
توخودت بچه ای وسالهاست عقلتودادی دست بچه بعیدنیست به حرف بچه هاهم گوش بدی
ببین هم من میدونم و هم خودت که تو در حدی نیستی که بخوای اطلاعات ویکیپدیا رو ویرایش کنی ،پس چرت نگو و دهنتو ببند،در ضمن من قد بابات سنمه پس درست صحبت کن تا جوابت رو درست بدم،من جواب میدم و لینک میدم به منبعش بقیه هم ببینن پس تو هم فقط آدرس نده و لینک همون صفحه سایت رو بذار تا بقیه بخونن و نظر بدن نه اینکه آدرس سایت رو میذاری و میخوای برن کل سایت رو بخاطر خالی بندی هات نیگاه کنن تا شاید مطلبی که تو میگی توش بود!!! ،اگه خالی نبستی در مورد اون وبلاگها آدرس همون صفحه وبلاگ رو بذار!
نقل قول: خوددوستان میتونن تشریف ببرن ویکیپدیایعنی اینجامثل اینکه یادت رفته این آدرس رو تو تاپیک مقایسه قدرت نظامی ایران و اسرائیل بهت دادم ،چطور شد اونجا که میگفتی ویکیپدیا نامعتبره ولی حالا که خودت میخوای ازش مطلب بذاری معتبر شده!!!! در ضمن این فقط به عقل ناقص تو میرسه که نا معتبره وگرنه همه میدونه ویکیپدیا یه منبع کامل و معتبره!
نقل قول: آخه چی بگم بهت که اندازه بچه اطلاعات نظامی نداریببین کری نخون و جواب بده!تو قد این حرفا نیستی که به من بگی بچه ،اگه اطلاعات نظامی این چرت و پرتاییه که تو میگی من قبول دارم که هیشکی اندازه تو اطلاعات نداره
هواپیمای رپتوریاهرهواپیمایی نمیتونه بیشترازچندثانیه باسرعت5ماخ حرکت کنه
توبااون اطلاعات نظامی ناقصت میخوای بامن کل کل کنی؟نه بابابخندیم الان؟
کلا189فروندرپتورساخته شده چجوری مینویسی 380تا؟؟؟؟؟
تازه همون189تاهفتادتاش قراره به کشورهای ژاپن وکره جنوبی فروخته بشه!!!
این خبروخیلی وقت پیش تلویزیون ایران وتلویزیون های خودآمریکاهم اعلام کردن انشاالله تلویزیون که میبینی؟
تولیدرپتورهم فعلامتوقف شده وآمریکابه اف15واف14وشایدم اف18برگشته
5/1ماخ
8ماخ!!!!!!!!!!!!این دیگه موشکه!!!!

بیا قربون شکلت اینجا رو بخون تا بفهمی چیزی بارت نیست،اطلاعاتی که برات گذاشتم این منبعشه،اگه ادعا میکنی چیزی حالیته تو همین سایت پایینش تو بخش نظرات نظر بده تا جوابت رو بشنوی!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F-22 Raptor (دزد آسمان / جانور شکاری)
نقل قول: اینم یه عکس که نشون میده آمریکاهنوزاف14دارهاین چه ربطی داشت به بحث ما،کی اینجا حرف F14 زد!!!!!!!!!!!
اف14پشت رپتورکاملامشخصه بارنگ آمیزی نیروی هوایی آمریکا
نقل قول: زحمت نکش خسته میشی خودم منبعشوگذاشتم به همین دلیل هم گذاشتم که انسان هایی مانندشماجایی برای بهونه نداشته باشندولی قربونش برم روکه نیست!آخه خوشتیپ اینایی که تو در مورد شفق نوشتی کجاش با اون ویکیپدیا یکیه؟کجای سایت ارتش همچی چرت و پرتایی نوشتن که همچی سرعتی داره و نسل پنجمه و...
به خدا خالی بندی هم حدی داره

نقل قول: من عکسای شفقوتوکامم دارم نیازی به کپی نیست هرهواپیمایی که توعمرت اسمشوشنیدی یانشنیدی رودارمعزیز من اینجا جای خالی بندی و کری خوندن نیست،در ضمن اینقد چرت نگو خلبانم و ...به خدا یکی دیگه این سایت رو تو گوگل سرچ کنه نمیگخه کدوم احمقی اینا رو نوشته!تو فعلا سعی کن درست رو بخونی ایشالا بزرگ شدی حتما خلبان میشی

نقل قول: ببین جیگرمن خودم داخل کابین شفقوحفظم ازحفظ میتونم برات بگم چی کجاست چشم بسته میتونم باهاش پروازکنم پس دستاتوبذارپشتت سرتوبندازپایین سکوتورعایت کن ،آره ممنون میشمبه خدا 9 ساله تو این فرومای نظامی پست میدم خالی بندی دیدم ولی نه تا این حد،تو چه جور خلبانی هستی که فرق بین بمب افکن و جنگنده شکاری رو نمیدونی!

نقل قول: مشکل جنابعالی چیه که:نه عزیز انکار نمیکنم اگه همونا رو بذاری و از خودت اضافه نکنی
1.هرچی که دیروزگفتی معتبره فرداانکارمیکنی
2.خودتومهندس هوایی میدونی میایی توجمع مابحث میکنی؟
نه قربون شکلت من ادعایی نداررم ،فقط وقتی میبینم اینقد داری خالی میبندی زورم میگیره جوابت رو ندم چون اینجوری همه رو خر فرض میکنی و خودت رو زرنگ!
در ضمن خودت رو با بقیه جمع نبند چون اینایی که من دیدم خیلی خیلی از تو عاقل ترند و از جوابایی که به پستات دادن معلومه!من تو این سایت خالی بندی غیر تو نمیبینم!!!!!!!!!!!!!
نقل قول: میخوای1000تاسوال ازرپتورازت بپرسم یکیشم نتونی جواب بدی؟بقیه پستات رو خوندم و دیدم هر وقت کم میاری همینو میگی میخوای 1000 تا سوال ازتون بپرسم
بچه جان لقمه گنده ترازدهنت برداشتی من فقط دویست صفحه راجع به رپتورخوندم وامتحان پس دادم توکه یه صفحه ویکیپدیاهم ناقص خوندی به من میگی؟
بابامرسی رو

اصلا تو رو در حد لقمه نمیبینم که بخواد گندت باشه،تو یه صفحه ای که در مورد رپتور نوشتم بخون و حفظ کن 200 تاش پیشکش

در ضمن بخوای چاک دهنت رو بیش از حد باز کنی در حد خودت جوابت رو میدم