08-08-2013، 23:14
چشم برای شما هم لطیفه می گویم
.
.
یک روز یک کرم با یک هزار پا ازدواج میکند بچشه شان سیم خوار دار به دنیا میآید
.
.
یک روز دوتا خجالتی باهم ازدواج میکنند بچه شان آب میشود.
.
.
یک روز از یک ترکه میپرسند که یک موجزه درزندگی هت برایمان تعریف کن ترکه میگوید یک روز رفتم دم در بانک پارسیان به اذن خدا درها باز شود
.
.
یک روز از یک لره میپرسن که حالا واقعا لری لره گفت پ ن پ رپم بااین سیبیل های گپن
.
.
به یک نفر میگن با کیبرد جمله بساز میگه بازی پرسپولیس استقلال را کی بورد
.
.
یک روز دوتا شمالی برای ماه عسل رفتن شما پسره از جاده چالوس رفت خیلی خیلی توند می رفت یک هو دختره گفت آه چقدر توند می ری پسر گفت میترسی چشماتو مثل من ببند
.
.
یک روز یک خر داشت باخودش بازی میکرد یک خر دیگر آمد وگفت بامن هم بازی میکنی خر اولی گفت نه خردومی گفت چرا خراولی گفت چون خر تو خر میشود
.
.
امیدوارم خوشتان آمده باشد اگر خوشتان آمده سپاس نشود فراموش دوباره جک میگم اگر شما استقبال کنید ممنونم

.
.
یک روز یک کرم با یک هزار پا ازدواج میکند بچشه شان سیم خوار دار به دنیا میآید
.
.
یک روز دوتا خجالتی باهم ازدواج میکنند بچه شان آب میشود.
.
.
یک روز از یک ترکه میپرسند که یک موجزه درزندگی هت برایمان تعریف کن ترکه میگوید یک روز رفتم دم در بانک پارسیان به اذن خدا درها باز شود
.
.
یک روز از یک لره میپرسن که حالا واقعا لری لره گفت پ ن پ رپم بااین سیبیل های گپن
.
.
به یک نفر میگن با کیبرد جمله بساز میگه بازی پرسپولیس استقلال را کی بورد
.
.
یک روز دوتا شمالی برای ماه عسل رفتن شما پسره از جاده چالوس رفت خیلی خیلی توند می رفت یک هو دختره گفت آه چقدر توند می ری پسر گفت میترسی چشماتو مثل من ببند
.
.
یک روز یک خر داشت باخودش بازی میکرد یک خر دیگر آمد وگفت بامن هم بازی میکنی خر اولی گفت نه خردومی گفت چرا خراولی گفت چون خر تو خر میشود
.
.
امیدوارم خوشتان آمده باشد اگر خوشتان آمده سپاس نشود فراموش دوباره جک میگم اگر شما استقبال کنید ممنونم