امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ

(03-06-2014، 13:14)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*سلام*
این از اون ابرو خفناشه =))))
 سپاس شده توسط ERF@N ، ×ThundeRBolT×
آگهی
شمــام با این اعتقاد بازیاتون|:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
|:

خدافسی باو . ..|:
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، ×ThundeRBolT×
(03-06-2014، 13:15)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی ازگودزیلا هامون امتحان علوم داشته(چهارم دبستان).
سوال بوده:3 مورد از صادرات ایران را بنویسید.
نوشته:بانک صادرات!!!
افق های تاریکی در برابر این بچه میبینم.:
تو خودت گودزیلایی هاஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 107
 سپاس شده توسط امیررضا*
(03-06-2014، 13:12)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:11)kasra 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:09)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوی مسیح وایسا ..

کارت دارم ..

بیا پ.خ|:
مهربون صد بار گفتم پ.خ فعال نیست/در جمع بپرس(:
(:
زایم کردی
با شما نبودم|:
از من بپرسند بهترین، زیباترین، شجاع ترین، محبوب ترین، داناترین، عاقل ترین ادم کیه ؟ انگشتمو به طرفت تو دراز می کنم و می گم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
این نمی تونه باشه
این لیست خاندان آل خله داره خعلی زیاد میشه =||
رزی خله عضو جدید |:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N ، Mason ، ×ThundeRBolT×
(03-06-2014، 13:15)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:13)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوس میدارم -_-
پس به نامادریت میگم ادبت کنهudo

تابستون هم از راه میرسه و ملیتا می آد -_- !

اصن من نمیخوام با تو زندگی کنم :|

خونتو بفروش برو ش رزی -_-

منم بزار پرورشگـآ -_-

cry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mason
(03-06-2014، 13:15)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:04)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:03)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان دس بچتو بگیر ببر دامپزشک |||: یروز یروز مخاطب خاصش عوض میشه ||: چ خبرته میخوای گــآو داری را بندازی =)))
عاشق مهدی شده پسره شبیه دختراس! خاک تو سرم!

عرفان :| ببین میتونی به کله فلشخور این خبرو برسونی ؟ :|

به شوورم میگی مرضی عاشق شده ؟ :|

خیلی خری :|

الان منو با کمربندش میزنه :| (ـ_ـ*)

میره طلاقم میده (ـ_ـ*) ):cry girlcry girlcry girl
چون خیلی خود سر شدی! خودش رفته یه پسررو از تو خیابون پیدا کرده عاشقش شده! تازه پسره ابرو برمیدارهஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 107

خیلی هم خوشله ^_^*

عرفان پیش مرگه مهدی بشه (= :||

قلیون کشیدنشو دیدی ؟ ^_^ *

واییی خدا عاشقشم ^_^

افق های تاریکی در برابرت میبینم! آخرش یه روز باهات به هم میزنه بعد تو اینطوری میشیcry girl ببین من ندارم پول روانپزشک بدما! بهتره شکست عشقی نخوری!
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mr.Robot
(03-06-2014، 13:16)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 13:15)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی ازگودزیلا هامون امتحان علوم داشته(چهارم دبستان).
سوال بوده:3 مورد از صادرات ایران را بنویسید.
نوشته:بانک صادرات!!!
افق های تاریکی در برابر این بچه میبینم.:
تو خودت گودزیلایی هاஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 107

نخیرcrying

لو رفتم
 سپاس شده توسط ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان