سلام خدمت همه دوستان عزیزم که لطف کردند و برام نوشتند از همه تون خیلی سپاسگزارم♡
توضیحات تکمیلی:
درباره ی تحصیلاتم چیزی نبود که با برنامه ریزی قبلی باشه
روزی که لیسانس جامعه شناسیمو گرفتم گفتم من دیگه درس بخونم نیستم که نیستم
اما دیگه افتادم تو سراشیبی اینکه همزمان دوتا دانشگاه می رفتم و لیسانس دومم و ارشدم تقریبا همزمان شد
خلاصه که پیشنهاد نمی کنم ولی مسیر جدیدی روم باز شد
دوستتون دارم
@†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
مرسی عارفه قشنگم از نظرت
"داداش هاش بزرگ شده قویه لوس نیس'-'
ولی خیلی گوگولی و مهربونه"
من ۳ تا برادر دارم و آره همه میگن مهربونم چون چیزی جز مهر و محبت برای آدمها نمی مونه
@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*Aɴѕel*
"یکی از ویژگی های بارزشون وفق پیدا کردن با اکثر افراد و شرایط های مختلفه و این موضوع چالش های زندگی رو نسبتا روون تر میکنه"
بخاطر برخورد با آدمهای زیاد تونستم این مهارت رو پیدا کنم و شاید بخاطر رشته م و کار کردن به عنوان مشاور تحصیلی هم بی تاثیر نبوده
@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Emmɑ
BIG-DARK
خوشحالم که همچین احساس خوبی بهتون منتقل کردم
براتون بهترینا رو آرزو دارم♡
Berserk
متاسفانه حس می کنم حافظه م به خوبی گذشته نیست ولی اره دنبال دعوا نیستم چون بیشتر از اینکه آرومم کنه عصبیم می کنه و بیشتر به خودم آسیب می زنه
shghyegh
از اینکه تونستم کمکت باشم خوشحالم خوشگل من♡
بااینکه مدت زیادی نیست که همو نمی شناسیم ولی مثل خواهر کوچکترم دوستت دارم
Faust
مرسی عزیزدلمممم لطف داری به من♡
اره میشه گفت زیاد مطالعه می کنم ولی هنوز هم خیلی کمه احساس می کنم هیچی نمیدونم
Medusa
مرسی بابت حرفهای قشنگت عزیزدلم♡
من ممکنه اجتماعی باشم ولی درونگرام و زیاد نمی تونم در مورد خودم و احساساتم حرف بزنم جز تعداد کمی از دوستام ولی مرموز فکر نکنم باشم
Prometheus
مرسی بابت نظرت هنرمند♡
من مطمئنم که راه تو پیدا می کنی و موفقیتهای بزرگتری در راهه
خوشحالم که کمکت کرده باشم و هروقت که لازم داشته باشی می تونی روم حساب کنی
saba 3
از لطف بی نهایتت به من شرمنده م می کنی و ازت خیلی ممنونم♡
سباجانم برات بهترینها رو آرزو می کنم
توضیحات تکمیلی:
درباره ی تحصیلاتم چیزی نبود که با برنامه ریزی قبلی باشه
روزی که لیسانس جامعه شناسیمو گرفتم گفتم من دیگه درس بخونم نیستم که نیستم
اما دیگه افتادم تو سراشیبی اینکه همزمان دوتا دانشگاه می رفتم و لیسانس دومم و ارشدم تقریبا همزمان شدخلاصه که پیشنهاد نمی کنم ولی مسیر جدیدی روم باز شد
دوستتون دارم
@†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
مرسی عارفه قشنگم از نظرت
"داداش هاش بزرگ شده قویه لوس نیس'-'
ولی خیلی گوگولی و مهربونه"
من ۳ تا برادر دارم و آره همه میگن مهربونم چون چیزی جز مهر و محبت برای آدمها نمی مونه
*Aɴѕel*
"یکی از ویژگی های بارزشون وفق پیدا کردن با اکثر افراد و شرایط های مختلفه و این موضوع چالش های زندگی رو نسبتا روون تر میکنه"
بخاطر برخورد با آدمهای زیاد تونستم این مهارت رو پیدا کنم و شاید بخاطر رشته م و کار کردن به عنوان مشاور تحصیلی هم بی تاثیر نبوده
Emmɑ
BIG-DARK
خوشحالم که همچین احساس خوبی بهتون منتقل کردم
براتون بهترینا رو آرزو دارم♡
Berserk
متاسفانه حس می کنم حافظه م به خوبی گذشته نیست ولی اره دنبال دعوا نیستم چون بیشتر از اینکه آرومم کنه عصبیم می کنه و بیشتر به خودم آسیب می زنه
shghyegh
از اینکه تونستم کمکت باشم خوشحالم خوشگل من♡
بااینکه مدت زیادی نیست که همو نمی شناسیم ولی مثل خواهر کوچکترم دوستت دارم
Faust
مرسی عزیزدلمممم لطف داری به من♡
اره میشه گفت زیاد مطالعه می کنم ولی هنوز هم خیلی کمه احساس می کنم هیچی نمیدونم
Medusa
مرسی بابت حرفهای قشنگت عزیزدلم♡
من ممکنه اجتماعی باشم ولی درونگرام و زیاد نمی تونم در مورد خودم و احساساتم حرف بزنم جز تعداد کمی از دوستام ولی مرموز فکر نکنم باشم
Prometheus
مرسی بابت نظرت هنرمند♡
من مطمئنم که راه تو پیدا می کنی و موفقیتهای بزرگتری در راهه
خوشحالم که کمکت کرده باشم و هروقت که لازم داشته باشی می تونی روم حساب کنی
saba 3
از لطف بی نهایتت به من شرمنده م می کنی و ازت خیلی ممنونم♡
سباجانم برات بهترینها رو آرزو می کنم

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)