11-03-2026، 18:45
اونطرف از من پرسیدی چ شناختی نسبت بهت دارم و شناخت و تصورم یکیه عسیسممممم
البته در مورد مو
فک میکردم کوتاههههه
البته در مورد مو
فک میکردم کوتاههههه
|
|
« تصور ما از کاربران فلشخور » |
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
11-03-2026، 18:45
اونطرف از من پرسیدی چ شناختی نسبت بهت دارم و شناخت و تصورم یکیه عسیسممممم
البته در مورد مو فک میکردم کوتاههههه
11-03-2026، 19:36
ملیکای عزیز و دوستداشتنی
یه لیدی باهوش و باپشتکار و مستقل صبور، متفکر، با قلبی رئوف با دیدی عمیق نسبت به پیرامون سخاوتمند در اشتراک گذاری تجاربش با دیگران کمی علاقه مند به نوستالژی یک معلم دلسوز و باسواد و فوقالعاده
11-03-2026، 23:15
ملیکای عزیز.
خب قراره این متن تصورات باشه، این خیلی خوبه که قرار نیست فکت بگیم و قراره چیزایی بگیم که تو ذهنمون ساختیم. شما آدم خلاق و خیال پردازی هستی. شما دوست خوبی هستی ولی اونقد افرادی که به خوبی خودت، برات دوست خوبی باشن، پیدا نکردی. دوست داری برای بقیه آدم مفیدی باشی، دوست داری چیزایی رو بدونی که هرکسی نمیدونه. شنونده بودن برات جذابه. «یکی از بهترین چیزایی که یک نفر میتونه بگه و واقعا از درون حس خوبی پیدا میکنی اینه که بهت بگه تو خیلی مورد اعتمادی.» خودت رو زیاد سرزنش میکنی. یک جاهایی اشتباه کردی تو زندگیت و بابتش اورثینک زیادی میکنی. چند تا چیز خارج از حوزه اخلاق و رفتار هم بگم؛ به بهداشتت خیلی اهمیت میدی. تصورم یک چهره بیبی فیس و بامزس. در آخر چیزی که خودت احتمالا بابتش مطمئن نیستی رو بهت بگم، از دید همه ماها، حضورت خیلی مهم و تاثیر گذاره و به اینکه چقدر توی بحثامون مشارکت میکنی یا چقدر چت میکنی بستگی نداره، همین که هستی یعنی اینکه جمع امون کامله و همه چیز سرجاشه.
12-03-2026، 11:18
سلاممم.
عارفهی عزیز ؛ تصورم ازش یه دختر با دیوونه بازیهای زیاده. این دیوونه بازیهاش ممکنه خیلی وقت ها موقعیت هاش رو به فنا داده باشه. ظاهر و باطنش یکیه و حرفی تو دلش نگه نمیداره اگه باهات خوب باشه در ظاهر نشون میده و اگه بد هم باشه همینطور و این بنظر من عالیه که دو رو نیست . از اوناست که وسط جمع ممکنه یه شوخی بکنه که آبرو حیثیت برات نذاره و چندثانیه کل جمع از شدت خجالت به افق خیره شن. (((: متاسفانه حس میکنم که روزهاش رو "عمداً " به بطالت میگذرونه و در مورد آیندهاش سردرگمه .. توصیه من به تو : زیاد خونه نمون و هرطور شده از خونه بزن بیرون ؛ با دوستات برو بگرد ، تنهایی برو قدم بزن و ... و درنهایت دوستت دارم موفق باشی♡
مرسی بچه ها، تصورات قشنگی بودن <:
جمع بندی: @Mohlek مرسی. درست بود <: @saba 3 بیشترش درست بود. ولی راجب قلب رئوف مطمئن نیستم(: @shghyegh خب یادم نیست دقیق چی گفته بودیم امیدوارم درست بوده باشهD: قبلا کوتاه بود @Đęąđ.ğïřł درست بود. مرسی بابت آرزوی قشنگ تهش. @sober ای فاطیما ._. تاریخچه من و تو خیلی جالبه. من شخصیتای زیادی داشتم و تو با اکثر ورژن های من ی تعاملی داشتی. ولی ی چی میگم تورو قرآن رومو زمین نندازD: من خیلی چیزا بودم، ولی هیچوقت آرتا نبودم. به پیر به پیغمبر به هفت جد و آبادم قسم این ی قلم هیچوقت نبودم ._____. شایعه نسازD: آره هنوز ملیکا رو دوست ندارم. بالا پایین زیاد داره. من ی اسم سر راست تر ترجیح میدم. @†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† چه بانمک که تعجب کردی از صندلی داغ. اصلاحیه: من هیچوقت والیبالیست نبودم. @سهَند خدا بگم چیکارت کنه|: اینا چی بودن دیگه((: ۱. ۹۰ درصد نه ۲. نه ۳. نه ۴. Debatable ۵. یکمی ۶. بله ۷. نه ۸. چقد قشنگ! ۹. نه ۱۰. نه ۱۱. نه ۱۲. نه ۱۳. نه ۱۴. نه ۱۵. این بهم برخورد :| نه ۱۶. نه ۱۷. فک نکنم ۱۸. نمیدونم. اینجا بودم: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. https://s8.uupload.ir/files/img_20260311_221455_36kb.jpg ۱۹. نه ۲۰. نه @*Aɴѕel* مرسی! درست بود(: @Faust اصلاحیه کوچیک راجب دلخوری: هی تحمل میکنم تحمل میکنم تحمل میکنم تا جایی که جا داره تحملم بعدش یهو کلا ناپدید میشم ._. بدون اخطار نیست البته. قبل ناپدیدی سعی میکنم درستش کنم. ولی آدمایی که باهاشون مواجه شدم اکثرا علاقه ای به درست کردن نداشتن و دنبال توجیح بودن. که خب تو این شرایط ترجیح میدم بیشتر ازین انرژی هدر ندم ._. نمیدونستم دافعه ایجاد میکنم<: ملو بودن هم بلد نیستم .-. @BIG-DARK مرسی آرش. خوشحالم تاثیر خوبی داشتم @Medusa هیچکدوم رو دوست ندارم<: بقیش تقریبا درست بودن @Emmɑ مرسی که نوشتی برام(: @فرنودِ بن گیومرث درسته. I'm so blue .__. @Mutemit بزار دوباره هم بگم، درست ترین بود از کسی که کمترین شناختو داره. قسمت آخرشم خیلییی قشنگ بود. مرسی بچه ها(:
عههههه این دختره ((((:
خیلی پر جنب و جوشه و پر انرژیه دقیقا برعکس محیطی که توش هست (: اصن وجود تو در محیطی که توش قرار داری یه پارادوکسه و این خیلی جالبه. عارفه بر خلاف چیزی که از دور نشون میده ؛ کاااملا آروم و با حوصله و خوش سلیقست. از دور فک میکنی ازوناییه که قراره تو جمع کلللی حرف بزنه و خیلی برونگرا و خونگرم باشه اما در واقعیت میاد یه گوشه تو جمع میشینه و حالا حالا ها باید صبر کنی یخش وا شه ((((: بشدت زود رنج و ریز بینه خیلی خیلی هم اورثینکره و ترکیبش با زودرنجی و ریز بینی میشه گفت ازون چیزاییه که یهو باعث میشه یه کارای احمقانه ای بکنه یدفه که بعدا خودشم پشیمون شه v: عارفه از هر جنبه ای ؛ یه بخشی تو درونش داره و این تویی که در ارتباط باهاش ؛ تصمیم میگیری کدوم بخششو بیدار کنی اینو میشه از آهنگایی که گوش میده هم فهمید حتی (((: خیلی مواقع پیش میاد که از رو اینکه هیچی ته دلش نیست ؛ یچیزایی میگه که جمع کردنش واقعا سخت میشه. خیلی مواقع یعنی اینکه فک میکنم مثلا همین امروز یا دیروز این کارو کرده باشه :v خیلی دختر جالبیه در کل بنظرم و بشدت مهربونه و در آخر ؛ یروزی میرسه که قدر تورو هم بدونن مطمئنم (((: دوستت دارم خره v:
12-03-2026، 12:08
به به ببین کی اینجاست
می تونم بگم عارفه یکی از خوش انرژی ترین و پرانرژی ترین افرادی هست که اینجا باهاش آشنا شدم عارفه برونگراترین فردی هست که اینجا می شناسم و باید بگم واقعا این جمله که میگن برونگراها انرژی شونو از بیرون دریافت می کنن رو از ایشون برداشت کردن عارفه از اون دسته دخترهایی هست که توی فیلمهای دهه ۷۰ میلادی می بینی که به قطع می تونم بگم زمان و مکان اشتباه کاملا درباره ش صدق می کنه اون اگه اون موقع به دنیا میومد کاملا با اون فضا مچ می شد و روحیه ش بااین زندگی زیاد مچ (باید بگم سازگاری نداره؟) نیست عارفه می تونه اون دوستی باشه که بی هیچ دلیلی میشه باهاش خندید یا گریه کرد و می تونه شنونده ی خوبی باشه احساس می کنم این روزها درگیر تناقضاتی هستی که بهش اشاره نمی کنم ولی باهم راجعش حرف زدیم عارفه نمونه بارز تقابل سنت و مدرنیته ست یه روح کلاسیک و سنتی که توی دنیا مدرن گیر افتاده و خیلی چیزها از زندگی قبلیش(همون دختر کلاسیک دهه ۷۰) آزارش میده (البته اگه زندگی قبلی ای باشه) ظاهرش رو دیدم و باید بگم واقعا زیباست و افرا خیلی نمکهههه♡ احساس می کنم عارفه از اون دسته آدمهاست که خیلی رابطه ش با بچه ها خوبه و باید یه شغلی مرتبط به اون پیدا کنه مثلا مربی مهدکودک بشه یا بهشون عکاسی و هنر یاد بده عارفه به همون اندازه که با آدمها راحت بر می خوره و ارتباط می گیره می تونه با حیوانات و اشیا هم ارتباط برقرار کنه شاید بخاطر همین هم هست که به سمت هنر رفته عارفه از اون دسته دختراست که با کوچکترین چیزی خوشحال و ناراحت میشه و آدمی نیست که از کسی کینه بگیره یا بتونه کسی رو ناراحت کنه (البته این حس منه) و تمام آدمهایی که باهاش در ارتباطن هم این موضوع رو می دونن شاید این بارزترین و روشن ترین تصوری بود که از کسی نوشتم و باید بگم این تمام چیزهایی بود که ازش احساس کردم در کل برات آرزوی بهترینها رو دارم♡
12-03-2026، 12:13
عارفه
داف گروه .______. تو برا من کسی هستی که لحجه اصفهانی رو سسکی کرده(((: لطفا بیشتر وویس بده((: بنظرم پتانسیل زیادی داری، هم هنری هستی هم سر زبون داری. ولی به اندازه کافی استفاده نمیکنی از قدرتایی که داری. نگو که هنوزم هیچ نقاشی ای نمیکشی مگه برای دانشگاه؟ زشته واقعا زن. شروع کن. خیلی هم خونگرمی. چرا بعضی وقتا خودتو بابتش سرزنش میکنی؟ بنظرم اونقدرا هم که فکر میکنی حرف بی حساب نمیزنی. دیوونه هم نیستی. لطفا خودتو سرزنش نکن بابت اینا. خیلی هم دوست داری با همه دوست بشی <: گوگولی موفق باشی((:
12-03-2026، 12:42
تصور ؟
برای شناختن عارفه نیاز به تصور نداری چون هرچی هست همینیه که نشون میده یه ویژگی کمباب و عالی که محکوم به ضربه خوردن تو این دور زمونست از اونجایی مطمعنم شدم که هیچوقت حرف گوش نمیدی بهت توصیه نمیکنمچیکار کنی چیکار نکنی فقط مواظب دلت باش
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
| برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
| شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
|
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|