امتیاز موضوع:
  • 33 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« تصور ما از کاربران فلشخور »

Heart 
بر خلاف چیزی که خودت فکر می‌کنی، حرفایی که می‌زنی خیلی وقتا درست درمون و هوشمندانه‌ن. بداهه‌پرداز خوبی هم هستی. در لحظه بدون هیچ تلاش خاصی چیزایی به ذهنت می‌رسه که خیلی خلاقانه‌ و بامزه‌ن. خیلی از ویژگی‌های منفی‌ای که معمولاً تو آدما هست مثل حسادت و دورویی و تظاهر و... رو هم من به هیچ وجه توی تو ندیدم. یه ویژگی مثبتت علاوه برچیزایی که بچه‌ها گفتن اینه که آدم قدرشناسی هستی. کسی که بهت کمکی می‌کنه حتی کوچک‌ترین چیزی، توی ذهنت تا مدت‌ها می‌مونه و از هر فرصتی استفاده می‌کنی تا تشکر و جبران کنی. با توصیه رها هم خیلی موافقم؛ یکم فعالیت و تنوع که وارد زندگیت کنی روحیه‌ات خیلی بهتر می‌شه. مطمئن باش قوی‌تر و عاقل‌تر از اون چیزی هستی که فکر می‌کنی. از پسش برمی‌آی. دوستت دارم. بوس. 
پاسخ
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، Mohlek ، *Aɴѕel* ، sober ، Faust
آگهی
از اون جایی که شناخت تقریبی از عارفه دارم سعی میکنم اون قسمت هایی که ازش نمیشناسم رو تصور کنم و این یه مقداری سخته چون نمیخوام اون چیزایی که دربارش میدونم رو بگم:

۱. از بین میوه ها احتمالا هندونه رو به پرتقال ترجیح میده

۲. یک از شغل های موردعلاقش بازیگریه. مثلا یه بازیگر تئاتر تو نمایشای خیلی کوچک رده پایین

۳. دوس داشته اسمش یه چی تو مایه های پریسا باشه

۴. از اون آدماییه که تلاش هایی که میکنه در جهت های مختلف و متناقضیه (و احتمالا اشتباهیه) و همین باعث میشه که هی اون کار اصلی رو نتونه انجام بده. مثلا اگه بهش بگن برو اون میوه رو از شاخه های بالایی درخت بکن بجای اینکه شروع به بالا رفتن از درخت بکنه میره علف های هرز کنار درخت رو میکنه یا از برگهای درخته عکاسی میکنه و کلا هر کاری که کندن اون میوه لعنتی نیست. بعد یهو میبینه که عی بابا چند وقت گذشته و دیگه اصلا خبری از اون میوه هه نیستش

۵. رنگ موردعلاقش صورتیه

۶. از حیوونا فکر نکنم زیاد خوشش بیاد

۷. اگر یهو کره زمین خالی از جمعیت بشه و فقط عارفه زنده بمونه نهایتا بعد از یکی دو روز دیوانه میشه و خودش رو میکشه

۸. در دوران مدرسه تو ردیف آخر مینشسته

۹. تو غذاهای ایرانی عدس پلو رو اصلا دوس نداره احتمالا زرشک پلو یا همچین چیزی دوس داره

۱۰. از کشورهای سردسیر خوشش نمیاد و جاهای گرم رو ترجیح میده مثلا برزیل

۱۱. کتاب (خودت باش دختر) یا (قوی باش دخترم) یا (دخترم پاشو دست و صورتتو بشور) رو احتمالا مطالعه کرده

۱۲. در یک دوره ای از زندگیش نماز میخونده و اگه گناهی میکرده عذاب وجدان میگرفته و برای جبرانش صدقه مینداخته تو صندوق صدقات

۱۳. تو سرشم وقتی داره فکر میکنه با لهجه اصفهونی فکر میکنه ولی اونی که بهش تو سرش جواب میده لهجش کمتره

۱۴. با اینکه جلوی بقیه آدم با جرئتی بنظر میاد برعکس خیلی ترسوعه و از انجام کارهایی که جلوی بقیه راحت دربارشون حرف میزنه میترسه

۱۵. به علوم غریبه خیلی علاقه داره و احتمالا یکی از اجدادش جادوگری عجوزه ای چیزی بوده و احتمالا در طول زندگیش جن دیده یا مثلا اگه یه روز صبح یه گربه سیاه ببینه فک میکنه اون روز یه اتفاق نحس میوفته

۱۶. اگه یه روز مامان بشه از اون مامانای غرغرو میشه که هی سعی میکنن بچشون رو از چیزایی که دوس دارن دور کنن و به مسیری که خودشون صلاح میدونن بفرستن

۱۷. در تنهایی خودش آهنگ های بهنام بانی رو گوش میده مخصوصا آهنگ عاشق و در به درم

۱۸. گیلتی پلژرش اینه که یه پیج فیک داره باهاش میره سلبریتی ها و مدل های جنس مخالف رو فالو میکنه و عکس هاشون رو سیو میکنه در گالری پنهانش

۱۹. یه سری خوراکی های عجیب رو دوس داره با هم مخلوط کنه و ببینه چه مزه ای میشن مثلا بستنی و دوغ یا نون بربری و بادام زمینی

۲۰. در آخر با یه آدم پولدار ازدواج میکنه و از همه ما زندگی راحت تری داشته میشه
پاسخ
 سپاس شده توسط Faust ، Mohlek ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، sober
عارفه زیبا :*
تو هم یکی از اون ادمایی هستی که بااینکه همیشه بودی ولی به طور کامل نشناختمت. نه اینکه مرموز یا درونگراییت نزاره بشناسم بلکه برونگرایی زیادت باعث شده ک جزئیات اخلاقت دستم نیاد پس برای تو هم تصور مینویسم.
پرهیجان ، صادق ، ساده و بی اعتماد به نفس انقدر اعتماد به نفست کمه ک امروز تیکه ای ک مخاطبش نبودی به خودت گرفتی):
سطح تحملت پایینه ، تو زندگی شخصیت به نظر میرسه خیلی درگیری داری، اهل زندگی در لحظه ای بدون اینکه نگران اینده باشی ک خب یکم بهت حسودیم میشه در این زمینه . خودتو دست کم میگیری و همین باعث میشه بقیه ک شاید ازت سطحشون پایین تر باشه جوری وانمود کنن ازت بالاترن که باعث بشه اعتماد به نفست ضربه ببینه. دختر قوی هستی بیشتر از اون چیزی ک خودت بهش باور داری. گاهی فک میکنی میتونی با همه چیز مبارزه کنی جای پذیرش ک باعث حرص خوردنت میشه
همین دیگه دخترک پرانرژی، امیدوارم دنیا به اندازه انرژی مثبتت انرژی مثبت بهت بده:*
پاسخ
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، Faust ، Mohlek ، Medusa ، BIG-DARK ، sober
بیشترین سوپرایز از اونجایی شرو شد ک حس تنفر ب خودم داشتم 
شما با مثبت کردن همون موارد اخلاقی ک بدم میومد شارژم کردید+++
ب حرفاتون فک کردم و صمیمانه ممنونم توصیه هاتون اینروزا زیاد بهشون احتیاج داشتم(:

@Faust
ممنونم ازت ی بار دیگه هم گفته بودی خونه نشینی واسم بده(:
اینجوری نبودم باور کن ۴۰۴ این بلا رو سرم اورد^^ چشم سعی میکنم دوستامو نپیچونم ب بهونه های مختلف و بیشتر بیرون برم^^

@Mohlek
آروم و باحصله؟seriously؟
یخ من از بَدو ورود بازه :دی
بخش موزیک ها رو خیلی خندیدم اون ساید از من (شیش و هشتی core:دی

@sober
سوبر مامی 
راستش تا حالا انقد خودمو جالب تصور نکرده بودم^-^
دهه هفتاد میلاد اوف حتی فکرشم دیونم میکنه اون مد و فشن کلاسیک 
چتر های فانتزی و دامن پف پفی و لایه لایه (:
ممنونم ازت<:

@Berserk
حاجی اینهمه دختر خشگل داره فلشخور خودت اولیشونی خجالتم میدی(:
چشم با ویسام کلتو میترکونم:دی

@Mr.Robot
ی دنیا حرف ولی خب سکوت(:

@Medusa

نیکی چقد ک درست گفتی و انتظار نداشتم خدایی(:
منم دوستت دارم عزیزدلم ^^

@سهَ‌ند
خب اسطوره جملات نامنظم
سهند آخه پریسا؟
سردسیر اتفاقا مثه روس و کانادا
من ترسو نیستم و پیج فیک ندالم
و در آخر فک نکنم حتی پول هم بتونه منو راضی ب رابطه کنه (حداقل حالا حالاها)

@ραтяιcια
عزیز دلم خوبی از دل مهربونته**
بیش فعالی قبلا داشتم (:
توام موفق باشی بیبی

@Đęąđ.ğïřł
واقن ؟:دی
شقایق امیدوارم بتونم پذیرشی ک گفتی رو داشته باشم 
سطح تحملم و اعتماد بنفسی ک قبلا واقن زیاد بود و الان صفر 
نرمال کنم
تشکر ازت**

@BIG-DARK
اینکه خاطرات خیلی زیادی تو واسه اولین بار از شهرکرد بعد از دوسال واسم زنده کردی همیشه حسش تو ذهنم میمونه
سطح شیطنت من جنبه میخاد ک هرکسی نداره:دی

@shghyegh
افرین موشی خوب شناختی
البته اینکه خیلی شبیه ب همیم هم بی تاثیر نیس^^^

@*Aɴѕel*
ملیکا جونی
اینکه باید خودم رو اولویت قرار بدم چیزیه ک چون خودخواه بودم کنار گذاشتم
گویا الان از اونور پشت بوم افتادم^^
همچنین گلم***
پاسخ
 سپاس شده توسط Faust ، Medusa ، ραтяιcια ، *Aɴѕel* ، BIG-DARK ، sober ، سهَ‌ند ، shghyegh
خب خب نوبتیم باشه نوبت عارفس
ملیکا صحبت داف رو باز کرد، هیچوقت نمیدونستم یه داف چه جور آدمیه که با عارفه آشنا شدم14k
تصورم از عارفه اینه که آدم رو راستی هست دقیقا رک و راست برخلاف چیزی که من هستم، خیلی ریلکس و قوی جواب میده و نمیذاره چیزی تو دلش بمونه 
این بنظرم یه نقطه قوت هست براش البته که خیلی جاها بقول رها این براش میتونه دردسر ساز باشه
مثل همیشه حرفای من جمع بندی حرفای بچه هاستو در تصور نوشتن عاجزم
تا یادم نرفته بگم که این بشرم عکاسه، بنظرم اگه ادامه بده موفق میشه چون دستی توی عکاسی داره
من چیز منفی از عارفه ندیدم و اگه داره هم با چیزای مثبت پوشیده شده و خب من ازش وایب خوبی میگیرم چون منو با یه مدل جدید از ادمای باحال‌ ( بخاطر اخلاقش ) اشنا کرد
خب چیز زیادی دیگه نمیدونم همه رو بچه ها لطف کردن گفتن
و بقول امیر این انسان تعریف نکردنی هست 4fvf
همیشه و همه جا موفق باشی دختر fs10
497
+
یه اصلاحیه بزنم : یادم رفت بگم این دختر خیلی شیطونه، بنظرم آتیش سوزوندن باهاش مزه داره Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
پاسخ
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Mohlek ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، Medusa ، sober
عارفه‌ی ناز...
زیبا ، داف ، جذاب ، صادق ، کمی بیش فعال ، بامزه بامزههه
برونگرا ، شایددوست نداشته باشه ولی به نظر منِ درونگرا یه موهبته ، چیزی تو دلت نمیمونه ، حسرت حرفی یا کاری تو دلت نیست و در لحظه کاری که دوست داشته باشی رو انجام میدی..
از اون سبک آدماس که آدم اول میبینه فکر میکنه خیلی مغروره و به هیچکس محل نمیذاره ولی اصلا اینطور نیست

موفق باشی همیشه خوشگل«:
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، Medusa ، Đęąđ.ğïřł ، sober
عه وااا
دوست قشنگم عارفه
از روز اولی ک باهات آشنا شدم خیلی احساس صمیمیت داشتم باهات بشدت خونگرمو غیر قابل پیش بینی ای
از لحاظ اخلاقو اینا ی شناختایی نسبت بهت دارم پس تصورمو راجب چیزایی ک زیاد راجبش نگفتی مینویسم
من فک میکنم کهههه خیلی تو واقعیت هم آتیش پاره باشی و از بچگی دختر شیطوونی بودی
فک میکنم شاید از رنگای پاستلیو خیییلی سافت خوشت نیاد
تنوع رو خیلی دوس داری حتی نمیزاری عکس پروفایلت حداقل دو ماه یچی بمونه
تو اکثر چیزای هنری ی سررشته ای داری حتی چیزایی ک خیلی رایج نیست
احتمالا اینکه دیگه تک فرزند نباشی اولش برات سخت بوده ولی الان خیلی با آبجی کوچیکه شیش شدی و بشدت بهش وابسته ای
تمرکز خوندن کتابای داستانی زیاد نداری (مث خودم؟)
وقتی تو یه جمع باشی حواسا میاد روت بدون اینکه کار خاصی کرده باشی
چهره ی تو دل برویی داری
مقدار خیلی زیادی دلو جرئت داری
از کار تئوری بدت میاد و دوس داری همه درسات عملی باشه
عاشق دنبال کردن اخبار سلبایی(same)

اینا اومد تو ذهنم :ngh:
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، Đęąđ.ğïřł ، Medusa ، ραтяιcια ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، sober
عارفه عزیز

از اون دسته افراد که از بیرون بشدت عصبی ن اما از داخل مهربون ترینن

مشخصه به همه زیادی اهمیت میده،ولی همیشه اول خودتت رو در اولویت قرار بده بعد دیگران.

روابط اجتماعی قوی و بالا
بشدت خونگرم و ایزی کام ایزی گو

خیلی موفق باشی دختر پر انرژی و بهترینا رو برات آرزو میکنم
پاسخ
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، Medusa ، Mohlek ، sober
با حضور: @سهَ‌ند
پاسخ
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، Mohlek ، Faust ، sober ، سهَ‌ند ، Mutemit
سهند...
سهند به نظر من ی آدم نرماله که دیوونسD: 
دیوونه ی دیوونه نیست. نرمال دیوونست.
از تصوراتش میشه فهمید خیال پرداز خوبیه و خلاقه 
حس میکنم معلم خیلی نرمالی هم هستی. فک نکنم زیاد شوخ باشی سر کلاس. حتی زیاد جدی هم نه. فکر کنم ازون معلمایی باشی که بچه ها دوسش دارن ولی سر کلاست حوصلشون سر میره.
ی بار دیگم گفته بودم، حس میکنم خود واقعیتو نشون نمیدی. نصف بیشتر دیوونه بازیات هم برای قایم کردن خود واقعیت انجام میدی.
راستی تحلیلگر خوبی هم هستی. جنبه های مختلف یک موضوع رو میتونی ببینی. کنجکاو هم هستی.
خب همین دیگ موفق باشی(: 
پاسخ
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، Faust ، Mohlek ، sober ، سهَ‌ند

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2)
  ·٠•●♥ تاپیک مرجع مناسبات فلشخور ♥●•٠·
  فلشخور جاییه که...
  دوران کودکـی شما و مدیران فلشخور !
  اگه قرار باشه یکی از کاربرای فلشخور رو از نزدیک ببینی ...
Book روز نویس و خاطره نویسی روزانه فلشخور
  شاید یادت نیاد ولی یه زمانی تو فلشخور...
  نظر سنجی کاربران فلشخور ( دوره ای )
  " مروری بر دفترچه خاطرات فلشخور "
  آرشیو امضا و آواتار کاربران ٨____٨

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان