امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر

در ضمن مردم المان نیز موافق جنگ بودند و المان کشوری بود ناسیونالیسم یعنی تنها مردم کشورش براش مهمند و وقتی میبینه مردم کشورش در لهستان و یوگسلاوی در حال کشته شدن هستند یک جا نمیایستد و نگاه نمیکند

چرا جناب صابر به استراتژیک جنگ گیر دادند و من توضیح دادم که با نیرنگ پیروز شدند
نابود باد کمونیسم نابود باد صیهونیسم

دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر 2
عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭
آگهی
خوب معلومه که مردم المان نازی باید اماده جنگ باشند
فاشیست یعنی همین کشوری اماده جنگ
پاسخ
(01-08-2012، 16:52)1939 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست من صابر عزیز این سخنرانی خودش است که انگلیسی ها فیلم سخنرانی اش را بازسازی کردن!

جناب صابر المان تا 1941 فرانسه و لهستان یونان دانمارک یوگسلاوی نروژ شمال افریقا و غیره را تصرف کرد و در انگلستان هم پیروز شده بود و انگلیس در محاصره کامل بود یعنی هیتلر بی فکرانه حمله نکرد بعد چرچیل دید داره حکومتش ساقط میشه بنابراین به دامن امریکا افتاد و روابط شوروی و المان را خراب و ان دو را به جان هم انداخت و با این حال هنوز پیروزی با هیتلر است بناباین چرچیل به دامان روزولت میافتد و با انجام اقداماتی هیتلر را وادار به جنگ با این کشور میکند و منابعش موجوده و در همین سایت است بروید بخوانید امریکا از راه ایران به شوروی کمک میرساند و شوروی مردمش جان و غیرت پیدا میکنند و پیروز میشوند در ضمن این جمله در جنگ حلوا خیرات نمیکنند مال گورینگ استBig Grin

یعنی حمله به لهستان درست بود و مشکلی نداشت و کاملا بر حقانه بود
دلیل حمله آلمان به شوروی خالی شدن جیب هاش و ته کشیدن منابع طبیعیش بود.
این که دیگه مشخصه...
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
پاسخ
جناب سوخانوف من فاشیست نیستم سوسیالیست اسلام گرا هستم

برای بار صدم عرض میکنم فاشیست را با نازیسم قاطی نکنید

هرچند این نکته اش درسته

(01-08-2012، 17:01)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2012، 16:52)1939 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست من صابر عزیز این سخنرانی خودش است که انگلیسی ها فیلم سخنرانی اش را بازسازی کردن!
دلیل حمله آلمان به شوروی خالی شدن جیب هاش و ته کشیدن منابع طبیعیش بود.
این که دیگه مشخصه...

خیر دلیلش این بود که چرچیل با نیرنگ بین شوروی و المان شک انداخت و دلایل بسیاری داره که من الان براتون پیام خصوصی میکنم

پیام خصوصی خود را چک کنید

عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
نقل قول: شما اصولا در تحلیل مسئله مشکل داری و از ریشه مفاهیمی که در ذهنت است مشکل داره برای همین سوال هایی مطرح می کنی که اصلا صورت مسئله اشتباست! برای همین هم به جواب اشتباه می رسی.
جناب صابر این نظر من نیست.جناب1939,آریو برزن,درجست وجوی حقیقت و... همگی در این مورد با من هم عقیده هستن.

می خواهید از اونها سوال کنید که حمله به لهستان کار درستی بود یانه؟
بعد می فهمید استدلال من تنها نیست.من این رو از دوستان نازی مون فهمیدم وفهمیدم هیتلر مقصر شروع جنگ نبود.
نقل قول: مطمئنا اگر حمله نمی کرد بهتر بود و با غیرت تر.
اون جنایت لهستانی هارو کی پاسخ می داد؟
جنایتکاران رو کی به سزای اعمالشون می رسید؟
صلیب سرخ هیچ واکنشی نشون نداد.
چرا جامعه ملل در مقابل این کشتار مردم آلمان سکوت کرد؟
دادگاه لاهه چرا چیزی مطرح نکرد؟
امریکای مدعی حقوق بشر چرا چیزی نگفت؟
وبدتر اینکه دولت لهستان آشکارا این موضوع رو در رادیوش اعلام کرد ودر آن نقش داشته.
در این کلیپ توضیح داده

درویکیپدیا نیز اومده.
درعوض استالین با هیتلر ومردم آلمان همدردی کرد وگفت که این بشرکش هارو با کمک هم به سزای اعمالشون می رسونیم وشرق وغرب لهستان رو کوبوندن.

آیا سکوت در مقابل این آدم کشی کار درستی بود؟این طور اونها تشویق می شدن واقدامشون رو ادامه می دادن وآلمان هارو تحقی می کردن.

نقل قول: یا مثلا الان ما پا شیم بریم حمله کنیم به عراق چون غرامت ما رو نمی دهد و این قدر خسارت زد به ما و هموطنان ما رو شهید کرد!!
این موضوع فرق داره جناب صابر.
اون مال چند سال پیش بود وقضیه جنگ تموم شد وصلح شد.
اما این کار لهستانی ها که تحت الحمایه دولتشون انجام گرفت چه پاسخی می بایست بهش داده میشد.
این مثلا مثل زمانیست که کشوری به ما حمله کنه وهمین طور مردممنون رو بکشه وما هیچ چیزی نگیم ومقاومت نکنیم.
درصورتی که حمله استالین به لهستان شبیه همون چیزیست که شما می گید.(گرچه لهستانی ها بازهم کمونیستارو می کشتن)
اما حمله هیتلر از نوع کینه نبود بلکه غیرت بود.
کینه با غیرت فرق داره.
بعدش بنده صرفا از روس ها حمایت نمی کردم بلکه از انسانیت وحق حمایت می کنم ودر اینجا حق وانسانیت با هیتلر هست بنابراین من از دوستان نازی مون در اینجا کاملا حمایت می کنم زیرا حرفون درسته وبرحقه.

اینجا پوستر
یک سرباز لهستانی در جریان جنگ داخلی لهستان درحال کشتن رفقای ما هستن
اینم لینک ویکیپدیا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://en.wikipedia.org/wiki/Polish–Soviet_War

لهستانی ها نه تنها آلمانی هارو بلکه کمونیست هارو نیز می کشتن.
لنین بسیار از این کار آنها خشمگین شد اما قدرتی نداشت که بتونه ارتشی بفرسته وقوای لهستان که تحت پوشش مستقیم غرب بود رو نابود کنه وبه استالین گفت که زمانی که ارتش سرخ قدرتمند شد باید به فنلاند ولهستان حمله کرد وانتقام این کشتار رفقا رو گرفت.
"دختر و افسر مرزی"

((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939 ، kian dadgar
(01-08-2012، 17:06)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شما اصولا در تحلیل مسئله مشکل داری و از ریشه مفاهیمی که در ذهنت است مشکل داره برای همین سوال هایی مطرح می کنی که اصلا صورت مسئله اشتباست! برای همین هم به جواب اشتباه می رسی.
جناب صابر این نظر من نیست.جناب1939,آریو برزن,درجست وجوی حقیقت و... همگی در این مورد با من هم عقیده هستن.

می خواهید از اونها سوال کنید که حمله به لهستان کار درستی بود یانه؟
بعد می فهمید استدلال من تنها نیست.من این رو از دوستان نازی مون فهمیدم وفهمیدم هیتلر مقصر شروع جنگ نبود.
نقل قول: مطمئنا اگر حمله نمی کرد بهتر بود و با غیرت تر.
اون جنایت لهستانی هارو کی پاسخ می داد؟
جنایتکاران رو کی به سزای اعمالشون می رسید؟
صلیب سرخ هیچ واکنشی نشون نداد.
چرا جامعه ملل در مقابل این کشتار مردم آلمان سکوت کرد؟
دادگاه لاهه چرا چیزی مطرح نکرد؟
امریکای مدعی حقوق بشر چرا چیزی نگفت؟
وبدتر اینکه دولت لهستان آشکارا این موضوع رو در رادیوش اعلام کرد ودر آن نقش داشته.
در این کلیپ توضیح داده

درویکیپدیا نیز اومده.
درعوض استالین با هیتلر ومردم آلمان همدردی کرد وگفت که این بشرکش هارو با کمک هم به سزای اعمالشون می رسونیم وشرق وغرب لهستان رو کوبوندن.

آیا سکوت در مقابل این آدم کشی کار درستی بود؟این طور اونها تشویق می شدن واقدامشون رو ادامه می دادن وآلمان هارو تحقی می کردن.

نقل قول: یا مثلا الان ما پا شیم بریم حمله کنیم به عراق چون غرامت ما رو نمی دهد و این قدر خسارت زد به ما و هموطنان ما رو شهید کرد!!
این موضوع فرق داره جناب صابر.
اون مال چند سال پیش بود وقضیه جنگ تموم شد وصلح شد.
اما این کار لهستانی ها که تحت الحمایه دولتشون انجام گرفت چه پاسخی می بایست بهش داده میشد.
این مثلا مثل زمانیست که کشوری به ما حمله کنه وهمین طور مردممنون رو بکشه وما هیچ چیزی نگیم ومقاومت نکنیم.
درصورتی که حمله استالین به لهستان شبیه همون چیزیست که شما می گید.(گرچه لهستانی ها بازهم کمونیستارو می کشتن)
اما حمله هیتلر از نوع کینه نبود بلکه غیرت بود.
کینه با غیرت فرق داره.
بعدش بنده صرفا از روس ها حمایت نمی کردم بلکه از انسانیت وحق حمایت می کنم ودر اینجا حق وانسانیت با هیتلر هست بنابراین من از دوستان نازی مون در اینجا کاملا حمایت می کنم زیرا حرفون درسته وبرحقه.
پروفسور من که هر چی برات توضیح بدن باز حرف خودت رو می زنی.
اون ها تو نازی سنتر می خوای چی بگن؟؟؟!! (خوشحالیا)

چیزی که جواب همه این مسائل است.

نتیجه این کار بود.
یعنی ویرانی و کشته شدن مردم اروپا و المان و سرافکندگی بیش تر المانی ها و رئیس شدن امریکا.
یعنی یک افتضاح برای المانی ها.

شما هم باز بیا مثل همیشه برای خودت داستان تعریف کن.

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
درود بر رفیق نیکلای عزیز هرچند سخت قانع میشوند ولی قانع میشوند هر چند گاهی اعصاب ما را خورد میکنند ولی قلبشان مهربان است

البت توجه داشته باشید انها نازی ها را نمیکشتند مردم المانی مقیم لهستان را میکشتند

عکس هایش در این کلیپ نمایان است و منبع ویکی پدیای انگلیسی هم جناب نیکلا ارئه دادند

عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭
نقل قول: پروفسور من که هر چی برات توضیح بدن باز حرف خودت رو می زنی.
اون ها تو نازی سنتر می خوای چی بگن؟؟؟!! (خوشحالیا)
دراین مورد دروغ نمی گن.
خودت می دونی که من مخالف نازی ها هستم
ولی این حمله به لهستان درست بوده وازشون حمایت می کنم.

استالین نیز اینو تایید می کنه واین انسان کشی حتی استالین رو نیز ناراحت می کنه واستالین لهستان غربی رو میگیره.
استالین هم در کاتین جنایتکارانی که آلمانی هارو کشته بودند رو قتل عام میکنه وهمشون رو به سزای اعمالشون میرسونه.
از قدیم گفتن از هر دستی بگیری از همون دست پس میگیری.استالین هم بیشتر اونارو به سزای اعمالشون رسوند.
هیتلر واستالین جنایت لهستانی هارو به خصوص استالین دندون شکن پاسخ دادن.

کشتار لهستانی ها بوسیله استالین:
دستور کشتن افسران قاتل لهستانی که به شرق فرار کرده بودند(البته بیش ترشون به انگلیس گریختن) توسط استالین.

در جواب:
استالین در کاتین جنایت 20 سال قبل لهستانی ها که بدون پاسخ مونده بود رو پاسخ داد.

نقل قول: درود بر رفیق نیکلای عزیز هرچند سخت قانع میشوند ولی قانع میشوند هر چند گاهی اعصاب ما را خورد میکنند ولی قلبشان مهربان است
هایل هیتلر

بله من همیشه از حق دفاع می کنم.حق کاملا آلمان ها وکمونیست ها دراینجاست.
"دختر و افسر مرزی"

((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939 ، kian dadgar
قبل از جنگ پیمانی بین شوروی و المان نازی بسته شد که طبق ان لهستان بین این دوکشور تقسیم میشد و این دو کشور طبق قرارداد تا ده سال به یکدیگر حمله نمیکردند

ولی شوروی با تحرکاتی در بین مرز های المان و شوروی میکرد نشان میداد که زیاد به ان قرار داد پایبند نیست مثلا بعضی از مناطقی که طبق ان قرارداد متعلق به المان بود را تصرف کرد و برای نزدیک شدن به مرز های المان به فنلاند حمله کرد و هنگامی که المان میخواست به انگلستان حمله کند از شوروی کمک خواست و طبق ان میخواست نصف انگلستان را به شوروی بدهد ولی استالین قبول نکرد

از طرفی تاریخدانانی از جمله سورووف روسی یا هومفان المانی معتقدند دقیقا همان روزی که هیتلر دستور عملیات بارباروسا را تنظیم کرد در واقع شوروی قصد حمله به المان را داشته و دقیقا هیتلر پیشدستی کرده و از دیگر نشانه های ان این است که خلبانان المانی میگفتند که مقدار بسیار بسیار زیادی سرباز در پشت جبهه شوروی موضعه گرفته بودند(از جمله اولریخ رودل)و اماده جنگ بودند

با این حال عده زیادی از فرماندهان نظامی از جمله ویلیهام کایتل با این نبرد موفق نبودند و با ز شدن دوجبهه را برای المان وحشتناک تلقی میکردند

با این همه المان در سال 1941 به شوروی حمله برد از انجا که من نمیخواهم به شرح وقایع جنگ بپردازم همین را فقط میگویم که در دو سال اول جنگ المان ها به سرعت پیشرفتند و به قفقاز و استالینگراد رسیدند ولی با تصرف ایران و شروع سرما و باز شدن جبهه در نرماندی و بمباران کار خانه های المان همه چیز برعکس شد و برلین تصرف شد

باید خاطرنشان کرد که مردم شوروی با جان و دل از نیروهای ورماخت حمایت میکردند و مردم المان نیز با انها با مهربانی رفتار میکردند که در تایپک روابط سربازان المانی با مردم شوروی به شرح ان پرداختم از جمله کسانی که از المانها پیروی میکردند میتوان به مسلمانان قفقاز و اذربایجان و کشیش های دوران تزار و بقیه ی مردم روستانشین شوروی که از اشتراک سازی زمین های خود ناراضی بودند نام برد

از جمله چیز هایی که باید اشاره کنم این بود که ژنرال ها و فرماندهان این جبهه به ادولف هیتلر گزارش های اشتباه میدادند مثلا در جبهه ای دیده میشد دو تانک بیشتر وجود ندارد ولی گزارش میشد این جبهه دارای 50 تانک است

باید خاطر نشان ساخت که همه ی وسایل و ادوات نظامی المان در این جبهه به قدری قوی بودند که در هرجبهه هر یک سرباز المانی موفق میشد 7 سرباز روسی را به طور متوسط از بین ببرد یا هر تانک تایگر حریف 6 تانک تی 34 بود و حتی یک هواپیمای بمب افکن المانی حریف هواپیماهای جنگنده این کشور بود دلیل شکست المان در این جبهه تنها کمک بی اندازه امریکا به شوروی از طریق ایران جمعیت بی اندازه و سرمای این کشور جهنمی بود
از دیگر دلایل شکست المان خیانت رومانی ها در جبهه استالینگراد و سپس اعلام جنگ این کشور به المان چون المان به نفت این کشور نیاز داشت بود

جنگ با انگلیس و فرانسه

پس از اینکه المان نازی با دلایلی منطقی به لهستان حمله کرد و قسمت های المانی نشین انرا پس گرفت فرانسه و انگلیس و چند کشور کوچک دیگر به این کشور اعلام جنگ دادند هیتلر بارها به انگلستان و فرانسه پیام صلح داد و لی انگلیس و فرانسه به خاطر اوضاع بد اقتصادی که داشتند و ترس از پیشرفته تر شدن اقتصاد المان و از دست دادن سلطه خود در جهان بیشتر خواستار جنگ بودند المان حتی میخواست به ظهور دوباره لهستانی جدید نیز رضایت دهد ولی انگلیس نپذیرفت المان حتی رودلف هس بدون اجازه هیتلر به انگلیس رفت تا صلح برقرار کند ولی او را به زندان افکندن و او اخر در زندان مرد و حتی به قبر بدبخت رحم نکردند(واقعا تاسف اور است) هیتلر حتی به لوفت وافه دستور داد طی عملیاتی روی سر مردم انگلستان پیام صلح بریزند ولی انگلیسی ها مغرور تر از اینها بودند

پس از ان انگلیس میخواست از طریق نروژ و دانمارک از شمال به المان نازی حمله ببرد ولی ارتش مقتدر المان پیشدستی کرد و دانمارک همکاری با المان را پذیرفت ولی نروژ مقاومت کرد و فتح شد و انگلیس شکست خورد در این میان در سال 1940 المان از طریق بلژیک و هلند که عملا طرفدار متفقین بودند به فرانسه حمله برد وانجار را تصرف کرد تا وقتی که فرانسه تسلیم شد بنابراین قسمت کوچکی از فرانسه تحت نام دولت ویشی تحت فرماندهی مارشا پتن باقی ماند در این هنگام چرچیل در انگلیس به قدرت رسید و وحشیانه شهر های المان را بمباران کرد هیتلر که تا ان موقع مواضع نظامی را بمباران میکرد شروع به بمباران لندن کرد و.....

دلایل حمله به یونان و یوگسلاوی

ایتالیا متحد المان به دلیل نفوذ انگلیسی ها به یونان به این کشور حمله برد و شکست خورد هیتلر به کمک او شتافت و با وجود اینکه با مقاومت شدید یونانی ها مواجهه شد این کشور را تصرف کرد

در یوگسلاوی نیز حکومتی کمونیستی روی کار امه بود و مرتب به ازار المانی های مقیم یوگسلاوی میپرداخت برای همین این کشور نیز تصرف شد در ادامه جنگ در بالکان و شمال افریقا برای بیرون راندن انگلیسی ها انجام شد که با همکاری اعراب پیش میرفت که زیاد وارد بحثش نمیشیم

عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
نقل قول: بلکه از انسانیت وحق حمایت می کنم ودر اینجا حق وانسانیت با هیتلر هست
بله کسی که از استالین با این وحشی گریش و کشتن ده ها میلیون ادم عادی از گرسنگی حمایت می کنه خوب معلومه طرفدار حق و انسانیته!!!

یعنی درک درستی از انسانیت و حق نداره...

هیتلر بیاد که دیگه
گل بود و به سبزه نیر اراسته شد!

پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان