24-12-2012، 21:23
چه جایی بهتر از قلب تــــــــو
برای عاشقا پیدا میشـــــــــــه؟؟
|
ماجراي كلاغ عاشق |
|||||||||||||||||||||||||||||
24-12-2012، 21:23
چه جایی بهتر از قلب تــــــــو
24-12-2012، 21:36
اینجــا جایــی اســت کــه ,
آدمهایــش بــا گفتــن دو جملــه ; بــه هــم "محــرم" میشونــد، امــــــا ... بــا یــک دنیــا عشــق نــه .................!
24-12-2012، 21:56
قشنگ بود خيلي خيلي
![]() ![]() ![]() ![]()
25-12-2012، 8:54
هم او را که ما را میبیند و انگار که نمیبیند
هم او را که تنها به نامی از او دلخوش کرده ایم هم او را که خداحافظ ما را می شنود و نمی شنودو بالا میرود هم او را که سلام ما را شانه می اندازد بالا حتی هم او را! گرچه می دانستیم که او با خود خود هم نیست چه برسد با من من. او را هم از صمیم دل دوست دارم چرا که خاطره های قشنگ و زخمی این دل نامراد با او همه به سر شد همه را دوست می دارم.
25-12-2012، 23:55
▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼
اسمش نه عشق است نه علاقه و نه حتی عادت حماقت محض است منتظر کسی باشی که دلش با تو نیست ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼
28-12-2012، 13:40
تومثل راز پاییزی و من رنگ زمستانم....
چگونه دل اسیرت شد؟...قسم به شب نمیدانم تومثل شمعدانی هاپراز رازی و زیبایی ومن درپیش چشمان تو مشتی خاک گلدانم! تودریایی ترینی..آبی وآرام وبی پایام ومن موج گرفتاری...اسیر دست طوفانم... تومثل اسمانی...مهربانی وآبی و شفاف و من درآرزوی قطره های پاک بارانم نمیدانم چه باید کرد بااین روح آشفته! به فریادم برس ای عشق..من امشب پریشانم! تو دنیای منی...بی انتها و ساکت و سرشار.. ومن تنها دراین دنیای دور از غصه مهمانم تو مرز احساس قشنگ و دور نامعلومی... و من درحسرت دیدار چشمت..امشب رو به پایانم! تو مثل مرهمی بر بال بی جان کبوترها ومن یک کبوتر ....تشنه ی باران درمانم! بمان امشب کنار لحظه های بی قرار من! ببین با توچه رویایی ست...رنگ شوق چشمانم شبی یک شاخه نیلوفر بهئدست آبیت دادم! هنوز ازعطردستانت...پراز شوق ست دستانم! تومثل لحظه ای هستی ...که باران تازه میگیرد! ومن مرغی که از عشقت بی تاب و حیرانم! بدون تو شبی تنها و بی فانوس خواهم مرد.. دعاکن بعد دیدار تو باشد.....وقت پایانم!
01-01-2013، 13:07
عاشق تر از این حرفــــــ ها هستم،
خودتو نمیخوام، کاملا تورو میخوام
01-01-2013، 13:12
اییییییییییییییییییییییش
01-01-2013، 14:14
هوایِ مــُردن
بیــخِ گوش من اسـت همــانجایی که روزی رد نفس هایِ تو بود !!
24-01-2013، 9:31
خیلے خــوبـﮧ ...
یکے بـاشــﮧ ... کـﮧ زیـر گـوشـتـ زمــزمـﮧ کــنـﮧ : " غصـﮧ نـخـوریـ ـا ... خـودمــ بـ ـاهـ ـاتمـ | |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|