(05-12-2013، 0:20)j e i l o نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منو یه بار سه روز از مدرسه اخراج کردن اونم چون که بهم تهمت ناروایی زده بودن نمی دونم کی رفته بود این کار نامردانه ای کرده بود چنان سرشون داد زدم :97::97:که ابهت مدیر زیر سوال رف
تو مدرسه ی ماهم به تازگی این اتفاق رخ داده که بچه های کلاس دیگه ای ماشین معلم بیچاره رو پنچر کردن و اون بچه ها لو رفتنو 1 هفته اجازه ورود به کلاس رو نداشتن

بهش گفتم کو مدرکت؟ چرا هر کی هر چی بگه تو باور میکنی؟ :97::97:خاست برا همیشه اخراجم کنه دید دارم میرم آموزش وپرورش شکایت

چون میدونستن رو حرف مامانم

من دفتر نموندم فقط یادم مشاور اومد بهم گفت تو ابهت مدیرو زیر سوال بردی اگه اخراجت نکنه همه براش شاخ میشن

منم اهمیت ندادم رفتم بیرون اونا فک کردن باز برگشتم کلاس مامانم میگفت میترسیدن بیان باز بهت بگن کیفتو بردار برو چون میدونستن حق با توه اگه عصبانی شی میری شکایتشونو میکنی من رفتم کلاست کیفتو دوستت درس کرد داد دستم اومدم دیدم حیاط نشستی و عصبانی بهم نگاه میکنی

یادم میگف که مدیر به معاون پرورشی گفته تو برو اونو از کلاس خارج کن.اونم گفته من چرا برم یکی دیگه بره:moi::moi:
خلاصه به خاطر مامان گلم