27-03-2013، 12:50
بازم خوبه یکم تجهیزات داریم در جنگ جهانی سوم میان ایران و جهان که اسمش جنگ ایران و عراق بود ما هیچی نداشتیم ولی پیروز شدیم :

|
مقایسه توان نظامی ایران و آمریکا |
|||||||||||||||||
27-03-2013، 12:50
بازم خوبه یکم تجهیزات داریم در جنگ جهانی سوم میان ایران و جهان که اسمش جنگ ایران و عراق بود ما هیچی نداشتیم ولی پیروز شدیم :
![]() ![]()
22-04-2013، 22:07
امریکا همچون سک از ما میترسد:cool:
23-04-2013، 7:56
حوصلم نیومد بخونم
![]()
23-04-2013، 8:11
الله اکبر مگه نه که تو چندین سال پیش با اون امکانات کم پیروز شدیم اونم هشت سال مقاومت کردیم و دشمن با اون همه امکانات کم آورد ؟؟؟ با ایمان به خدا بازم پیروزیم .
(13-11-2012، 16:11)aazaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بنده خدا چه ربطي داره اخه؟ (19-11-2012، 16:58)دوریکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خب اصلا ميشه بگي به مطالب اين تايپيك چه ربطي داره؟ (23-11-2012، 17:22)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. همون ناپلئوني كه توي اخرين جنگش به يك جزيره تبعيد شد؟ (28-11-2012، 11:08)تکاور کوهستان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو هم از اون ادمايي هستي كه ميگي معيار بردن جنگ ايمانه اخه من نميدونم امريكا بمب هسته اي بزنه چجوري با ايمان ميشه جلوي بمبش رو گرفت؟ اخه از كجا انقدر مطمئني؟فكركردي الكي حمله ميكنند و ماهم ميزنيمشون؟يعني واقعا فكر كردي كه ارتش امريكا چلاقه؟ تو ميتوني براي اينچيزا بجنگي ولي من براي تنها كسي كه نميجنگم رهبره (28-11-2012، 14:31)Anahid jooooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو هر جنگي ضرر به هردو طرف وارد ميشه براي همين امريكا اتك نميده اون زماني كه ما جنگ رو برديم شاه تمام اسلحه هاش رو از امركا ميخريد و امريكا چنان ايران رو مجهز كرده بود كه اون موقع ايران به عنوان ژاندارم منطقه شناخته ميشد و بعد از شاهم ما با همينا پيروز شديم اگه اينا نبود معلوم نبود الان وضعيتمون چجوري بود
هر چی باشیم از آمریکایی ها بهتریم..........
ایران
24-04-2013، 13:52
پريسا خب الكي نيا تو يك بحثي كه ازش هيچي نميدوني لا اقل نظرات چرت نده و اگه ميخواي حرف بزني درست و حسابي حرف بزن
24-04-2013، 14:42
البته مقایسه توان رزمی دو کشور به چندین عامل بستگی داره
که صرف داشتن سلاح مهم نیست مثلا ارتش پر ابهت امریکا در ویتنام مغلوم چریک ها شد یا ارتش سرخ که در افغانستان توسط گروه های جهادی ضربه خورد پس بعلاوه سلاح ملاک های دیگری هم وجود داره . مثل روحیه - حتی اقلیم دو کشور و ... مثلا توی مبحث دفاع مقدس و جنگ 8 ساله کشوری که ارتشش به دلیل انقلاب از هم گسسته شده اصلا نمی تونم ارتش سوم جهان (ارتش دیکتاتور صدام حسین ) رو شکست بده از لحاظ تجهیزات این که جوک می مونه که ایران پیروز بشه ولی دنیا دید به صرف داشتن سلاح مهم نیست و نتنها ایران عراق رو از خاک خودش بیرون کرد بلکه بخش هایی از خاک عراق رو فتح کرد ناپلئون کبیر در جنگ های شمال ایتالیا با 30 هزار سپاهی که به قول تارله یه مشت دزد و بی لباس بودند توانست ارتش 100 هزاری اتریش رو مغلوب کنه ! پس یک شد روحیه اما تجهیزات هم مهم هستند مثلا اگه در دفاع مقدس به ما سلاح می رسید ما ظرف 1 ماه بغداد و کل عراق رو فتح می کردیم حالا ایران از نظر روحیه از امریکا برتره امریکا از نظر تجهیزات برتر پس یه جور مساوی هستند و جنگ این دو ارتش تقریبا جنگی نخواهد بود که به زودی تمام شود
24-04-2013، 20:50
(24-04-2013، 14:42)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عزيزه من شما ها فكر ميكنيد كه زمان 8سال دفاع مقدس ما خودمون از 0شروع كرديم ولي اينطوري نبود شاه اون زمان مليارد مليارد از امريكا سلاح و هليكوپتر و جت جنگي ميخريد زماني كه عراق اون زمان به ايران اتك داد ايران تونست ظرف يك روز تا خاك بغداد پيشروي كنه و مناطق نفت خيز و از جمله خوزستان رو هم بگيره امريكا به ايران اون زمان ميگفت ژاندارم منطقه و خب قتي كه ايران اين همه قدرت داشته فكر نميكني بتونه تو 8سال دفاع برنده شه؟ عزيزه من، من نميدونم اين بحث روحيه رو از كجاتون در اوردين كه ميگين روحيه ي ايران از امريكا بيشتره؟ايرانيا اعتقاد دارن اگه تو جنگ كشته شند خيلي مقام بالايي تو بهشت كسب ميكنند و امريكايي ها هم علاوه بر اين اعتقاد بهشون بعد از جنگ درصورت پيروزي پاداش هم ميدن من نميدونم اين روحيه رو از كجاتون در ميارين بعدشم اصلا جنگ جنگ زميني نيستش جنگ هوايي و ابي هستش شايد يك مقدار هم زميني باشه اما اونقدري نيست كه بتونه ايران برنده شه
24-04-2013، 21:02
اینا رو از کجا اوردی اگه واقعا اینجوری باشه که نیست امریکا 3 سوته میتونه ایران رو بزنه
| |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|